Nabaci Arter97 kernel.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Siguran? U odnosu na sve "one-command bootloader unlock" uređaje, ti kažeš da je S6 najlakši za ROMove?
Otprilike treba 5 minuta da skines twrp i uradis flash istog preko Odin-a. Dalje znamo sta slijedi - radi s mobitelom sto pozelis.
Uglavnom.. imam edge6 star tri mjeseca i skuzila sam da mi se kamera iza trese kad vibrira. Jel to normalno ili? A prije mj dana mi je staklo kamere puklo,al odnjela sam ga van garancije da mi to zamjene jer je duplo jeftinije. Prvo sam cula da zuji kod kamere kad vibrira al kak sad nemam staklo sam skuzila da se kamere mice,nije onak cvrsta nego leluja.
Ista stvar je bila meni na S6, reklamacija, zamjenjen display, baterija i neki kablovi u telefonu pod garancijom. Telefon radi ko zmaj
Pozz ekipa...
Je li netko stvarno nasao rijesenje za ovu sracku?Zanima me bas da je neko rijesio problem.
Od zadnjeg updatea baterija nije normalna,danas mi je SOT bio oko sat ipo sto nikad nije bilo od kad imam ovaj mob.
Znao sam SOT imat po 3ipo do 4ipo sata bez problema kad koristim sve sto mi treba.Ovo je katastrofa,spojio sam mobitel na punjac pise 2h i 10min da se napuni na 100% sto isto nikad nisam vidio do sada.
Kad tipkam skuzim da koda djelic sekunde slova kasne,koda ga gusi nesto u pozadini i naravno Android os najveci potrosac baterije.
Uglavnom.. imam edge6 star tri mjeseca i skuzila sam da mi se kamera iza trese kad vibrira. Jel to normalno ili? A prije mj dana mi je staklo kamere puklo,al odnjela sam ga van garancije da mi to zamjene jer je duplo jeftinije. Prvo sam cula da zuji kod kamere kad vibrira al kak sad nemam staklo sam skuzila da se kamere mice,nije onak cvrsta nego leluja.
To je normalno da se kamera pomiće, to je radila i prije jer je to novi način na koji mobitel stabilizira sliku videa dok se snima. Samo što to prije nisi primjetila. Ali normalno je dok se pomiće bez zvuka. Ovo vibriranje kamere i njezino zujanje (konstantno kao da fokusira sliku pa se pomiće) je već neki problem. Ima toga dosta po internetu ali nisam istraživao kako su ljudi riješili, vjerojatno servis.
,@hrka11
Probaj kalibrirati bateriju: http://www.droid.hr/kako-kalibrirati-bateriju-na-android-uredaju/
Provaj iskljuciti mobilne podatke jedan dan pa vidite oce li ti i dalje Android OS biti glavni potrosac baterije. Vidite mojih zadnjih par postova tu. I ja imam slicni problem.
Na kojoj si mrezi i koji ti je firmware na mobu (ako je official od koje je mreze)?
Prije nego bilo sto krenes modifikovati na mobitelu, prvo napravis EFS backup bas zbog ovog slucaja. Da li imas backup EFS particije?
https://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/help/help-restore-lost-imei-serial-sm-g920fd-t3239815
Ali mogu popraviti serviseri, no češće su to fakat dobri 3rd party ljudi kakvih nema kod nas (treba znat reprogramirat EFS)
Evo ti link
https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=881162
postupak je vrlo sličan, možda su minor razlike u imenu foldera
Kad se ocekuje neki znacajni pad cijene samsunga 6s i da li bi mu trebala pasti drasticno cijena za nekih mjesec,2?hvala
Past će cijena mjesec-dva poslje izlaska S8.
Kad se ocekuje neki znacajni pad cijene samsunga 6s i da li bi mu trebala pasti drasticno cijena za nekih mjesec,2?hvala
Vec su sad cijene u banani, ja sam pobjego na iPhone 6 :)
Ja imam okruglo 5h SOT-a uz stock debloated rom. Otprilike 1h SOT na 20% potrosene baterije.
Dali će TELE2 pustiti kakav update uskoro? Mislim da od 8. mj. nije nista novo stiglo.
Najvjerojatnije ne.
Službeno su rekli da razvijaju Nougat ROM tako da valjda više neće biti updateova za MM (6.0). Osim ako neće biti nešto turbo-kritično
isplati li se dati 600 kn više i uzeti S7 ... bitna mi je baterija i kamera?
Prodajem s6 garancuja je do kraja 9 mjeseca sve radi otkljucan je na sve mreze nema ostecenja ko nov koliko mogu trazit za njega?
Prodajem s6 garancuja je do kraja 9 mjeseca sve radi otkljucan je na sve mreze nema ostecenja ko nov koliko mogu trazit za njega?
Po meni isplati. Nije neka nadoplata a dobijes navedeno - kamera i bolja baterija.
I imaš (naj)noviji OS :-)
Isplati se naravno.
stavis ga na njuskalo za cijenu koju mislis da vrijedi, ako ti se nitko ne javi kroz par dana, spustas dok se ne proda xd
Jel mjenjo tko staklo prednje na s6 u nekom servisu i koliko je cca ako tko zna? Meni dns puklo, ekran nije ostecen sve radi dobro, samo staklo puko.
Ako je nesto puno narucit cu onda s neta i sam zamjenit