Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.119.108
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

cellular data usage ili kako se vec zone na andoridu 6. Ja sam na 7 pa ne znam je li isto. Tu imas spisak aplikacija  i koliko koja je potrisla neta. Kad kliknes na nju imas opciju background data ukljuceno i iskljuceno. Treba ti omoguceno za gmail. Isto tako pod accounts ides na google i treba ti biti omogucena sinhronizacija gmaila i ukljucena sinhronizacija uopste mada to mislim da ti je ukljuceno jer ti ne bi radilo ni na WIFi...

9 godina
neaktivan

Nece da sinhronizuje gmail?

9 godina
odjavljen
Gmaul aplikacija ne gmail kao mail. Pretpostavljam da koristis gmail aplikaciju...
9 godina
neaktivan

da, aplikaciju, ali neće pa neće...čim se povežem na wi-fi, odmah dođu mejlovi i na gmail i na exchange...šta da radim, da li je moguće da je do telefona?

10 godina
neaktivan

Imam t comov firmware, skinuo sam zadnji francuski (XEF) pa bi ga stavio. Šta da napravim da opet ne dođem u problem radi nekog manjeg update-a? Kao što neki nisu mogli instalirati onaj od 18MB. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Gdje se kod nas moze kupiti original punjac, samo glava ako je ikako moguce. Pregorio mi je punjac. Gledao samo malo po netu nisam naso nista ispod 200kn a to mi je previse za obican punjac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Originalni punjac nije obicni punjac vec fast charging.... Imate od aukey i slicnih kompanija fast charging punjace ali ni oni nisu jeftini... Obicno punjnenje daju svi ostalu punjaci od laptopa pa na dalje....

11 godina
Pa zanima me gdje mogu kupit samsungov punjac. Al da me ne izade vise 200 kn. Fast charging mi ni nije toliko vazan.
9 godina
odjavljen

Ako ti nije bitno brzo punjenje manje vise mozes koristiti bilo koji. NEma samsungov nista specijalno osim brzog punjenja....

11 godina
Kad punim mob prek Sony glave, kad mi je ukljuceno brzo punjenje. Nesto kvrci u mobitelu kraj kamere. Kad ugasim brzo punjenje u postavkama onda je dobro. Barem mislim da je dobro jer danas je bilo dobro tj. Nije kvrcalo u mobitelu. Moram jos to detaljnije pogledati. Zbog toga sam mislio uzet org punjac al budem jos vidio.
9 godina
odjavljen

Problem je sto originani punjac ima brzo punjenje. Nema originalnog za s6 bez brzog punjenja. Uzems bilo koji drugi bez brzog punjenja. Taj sonijev mozda ima ali nije isti...

12 godina

da li nekom zna mob zavibrirati sam od sebe. znaci cujem ga da vibrira al nema notifikacije ni niceg da se desilo ili da je stigla poruka. jel moguce d aje virus ili nesto, proskenirao sam mob al nista ne pronadje. Mob je brz i radi super jedino to malo iritira

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Na MM si?
Meni se znalo dešavati na lolipopu. Napravio factorY reset i nestalo je

0 0 hvala 0
12 godina

da, nije bas da mi se da raditi factory reset jer sam zadovoljan sa ovim al jedino to iritira

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2016 21:50 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dennocro kaže...

da li nekom zna mob zavibrirati sam od sebe. znaci cujem ga da vibrira al nema notifikacije ni niceg da se desilo ili da je stigla poruka. jel moguce d aje virus ili nesto, proskenirao sam mob al nista ne pronadje. Mob je brz i radi super jedino to malo iritira

To ti je zbog Facebook aplikacije. Barem meni.

15 godina
Da li koristiš whats app?
Probaj njega reinstalirati.
Ili za svaku aplikaciju promjeni boju LEDice pa ćeš vidjeti koja apk zeza.
12 godina

koristim oboje. a bio sam samo mjenjao whatsapp led u ljubicastu da tu nije problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Nije mislio da je promjena boje uzork vec da stavis svakoj aplikaciji drugu boju pa kad ti zavibriria po boji ledice znas koja je aplikacija...

15 godina
Tako je. I kad saznaš koja aplikacija zeza nju reinstaliraj

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel moguce imati samo icone bez da pise ispod naziv iste? I jel moguce dobiti vrijeme (prognozu) na lock screenu kao sto je bilo prije MM updejta? 

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Nova louncher a vjerujem i mnogi drugi mogu ti dati ikone bez texta...

15 godina
neaktivan

A vremensku prognozu možeš dobiti s raznim custom lockscreenovima

Npr. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.next&hl=en

12 godina
Torent kaže...

Nije mislio da je promjena boje uzork vec da stavis svakoj aplikaciji drugu boju pa kad ti zavibriria po boji ledice znas koja je aplikacija...

problem je sto kad zavibrira ne dobijem uopce notifikaciju, a niti poruku ili bilo sta drugo. znaci poruke mi normalno stizu i normalno svjetli led i znam tocno za sta mi dodje. probat cu reinstalirati neke apk pa viditi dal ima promjene

15 godina
Kad zavibrira a nema obavijesti da li ti svjetli led?

0 0 hvala 0
12 godina

nist bas ne svijetli u tome je problem, da svjetli bi znao koja je od aplikacija

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To je zbog Facebook aplikacije 90%, jer imam 3 mobitela u kući od Samsunga i svi zavibriraju u isto vrijeme :D To znači da ista aplikacija radi taj zvuk, naravno nikakva obavijest ne dolazi. Dok nisam imao instaliranu Facebook aplikaciju toga mi nije bilo.

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Danas stigao novi update za S6 od 160 MB na VIP. Kažu poboljšanja...

0 0 hvala 0
15 godina
Ja na xefu. Update od 75mb? Security patch od 1.rujna

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Koja je sifra za kalibraciju touch screena koja se upisuje u dialer? Dakle oni servisi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

*#0*#

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice