Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.081.075
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Jučer mi se zbrejko S6...prvi put.Cini mi se da ga je sjebalo auto namještanje svjetline ekrana.

Hoću na suncu sam povećati svjetlinu i krenem povećavati i nekako smanjim do kraja i nestane slike.

Gledam koji k...

Probam ga restartat s kombinacijom tipaka - ništa...,i tako pali gasi i samo se pojavljuje logo Samsunga.

Rekoh tko mu jebe m...ostvim ga sa strane.Već se pripremam kao ženi "popalit" Iphone hahahha.

Nakon pola sata ga uzme u ruku i vidim da sve radi.Restartam ga još par puta i dalje sve radi.

Sad šta je to bilo - ne znam ali znam da je zbrejko.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

Imas li ikakav dodatni program koji to mozda pokusava raditi? Ja sam prije stalno to nesto kao poboljsavao dodavao funkcije i uvijek se vracao na stock. I touchwiz mi radi super. Meni jedino zastane na djelic sekunde u RR3 igrici i to samo jednom po stazi. Sve ostalo nikakvih problema....  Kad smanjis do kraja ne vidi se nista ali je slika tu ;)

13 godina
neaktivan
Torent kaže...

Imas li ikakav dodatni program koji to mozda pokusava raditi? Ja sam prije stalno to nesto kao poboljsavao dodavao funkcije i uvijek se vracao na stock. I touchwiz mi radi super. Meni jedino zastane na djelic sekunde u RR3 igrici i to samo jednom po stazi. Sve ostalo nikakvih problema....  Kad smanjis do kraja ne vidi se nista ali je slika tu ;)

Nemam nikakvih programa.Ja ti ima cca 10 aplikacija.Nemam uopće igrica i sl.I meni TW radi super,čekam 6.0.1...nisam imao nikakvih problema do sad...

Mislim da se tako nešto više neće ponoviti.

9 godina
odjavljen

Ko ce ga znat. Postalo je to sve previse komplikovano... Al ja se licno ne obazirem na takve stvari. Nije pacemaker pa da mi zivot zavisi od toga ;) Srecom ;)

Imam ja dosta apppova ali igrica mozda 3 ako i toliko... Mbanking ebay paypal i sl posto radim usput i nekakvu on line trgovinu pa mi treba... Navigacija 2 puta godisnje al neka je i sl.

8 godina
neaktivan

Da li itko od vas ima problema sa brzim punjenjem? Imam Edge+ koji je samo punjen preko originalnog punjača i u zadnje vrijeme kada ga spojim na punjač  piše samo kabelsko punjenje..probao sam s ponistavanjem postavki..nije uspjelo...

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Imas li priliku probati drugi vrti punjač? Koliko brzo puni?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pozdrav,

Prije par dana sam kupio galaxy s6, tako da mi je ovo sve novo i još se pronalazim u svemu ovome.

Zanima me da li mogu dobiti 'više' od baterije na ovom uređaju?

Ovi screensi su od jučer. Da li je ovo normala da izgura ovoliko ili može još? Ako ima ko neki savjet u vezi battery lifea neka piše. Malo sam skeptičan po pitanju ovog uređaja, recimo baš prije nekih sat i pol vremena sam ga skinuo sa punjača i bio je full charged. Surfao sam netom (browser, viber par minuta) sa pozadinskim osvjetljenjem na automatskim postavkama i uključenim 3g-om, a već je baterija na 80%. Normalno ili ne?

0 0 hvala 0
10 godina
Deinstaliraj Facebook app, koristi browser i gledaj kako ti baterija bolje traje...
11 godina
neaktivan
To stoji. Čuo sam da brisanjem fb app-a znato smanjuje potrošnja baterije. Mene interesuje da li je ovo gore (sreenovi sa prošlog posta) iole normalna potrošnja iste? Hvala na odgovoru svakako.
12 godina
neaktivan

Ne kuzim sto vas brine toliko ta potrosnja baterije. Pa nije da vas kosta kunu po postotku pa se toliko brinete. Jel vam izdrzi cijeli dan tj onoliko koliko vam treba? 
Ako da onda ne kuzim sto je problem. Deinstalirajte si FB, 9GAG i slicno ako zelite max trajanje koliko je moguce, a ako ne mozete bez tih aplikacija onda boze moj, prijenosni punjac i pomirite se s trajanjem.

I ja svoju potrosim u pola dana ako igram na njemu, a ako ga ne pogledam na poslu 8 sati onda sam od 9 do 17h na 95% sa par poziva. 

Ja radim s informatikom sto se tice servisa, maloprodaje i veleprodaje. Prode mi kroz ruke tone laptopa, mobitela i tableta i svi pitaju koliko ce trajati baterija. Neznam sto ste svi optereceni s tim lol

2 0 hvala 0
13 godina

Koristim Samsung Galaxy S6 nešto manje od mjesec dana i sve je super ali jedna stvar me jaaaako živcira:

svakih nekoliko dana back button sam od sebe poludi. Ne možeš koristiti uređaj jer ti sam izlazi iz svake aplikacije. Čak ni gašenje/paljenje ne pomaže. To izgleda ovako:

Jel ima netko iskustva sa sličnim problemom?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Nema ga jos za download...

14 godina
neaktivan

Pozdrav, evo mislio sam kupiti s6 edge preko njuskala od jednog tipa pa me zanima jel zna netko na šta bi trebao najviše obratiti pozornost sto se tice kopija s6ice? Znam da mogu provjeriti IMEI, verziju OSa, ODIN da nije neki kineski, neke stvari oko fizickog izgleda... jel bi trebao na jos nesto obratiti pozornost? Pitao sam ga za račun i garanciju i rekao je da garanciju ima ali da mi račun ne treba ( nije nije potvrdio/negirao posjedovanje racuna, samo je rekao da mi ne treba za ostvarit garanciju), jel to istina ili?

Svaka informacija mi je dobro dosla! Hvala!

BTW. nisam imao nikada prije samsung mobitele, niti sam u zadnje vrijeme kupovao novi tako da nisam upoznat u ove stvari oko racuna/garancije.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
15 godina

amoled nemogu sfejkat, tak da pogledaj ekran i ako ti se cini da nije amoled, kopija je :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Torent kaže...

Nema ga jos za download...

Nije to kolega Apple i iOS da je svugdje dostupno odmah mam u svijetu !!!! 

ATJ Lučko
13 godina

Kaj ćeš, dežurni trolovi, ni ne pročitaju članak 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
herr_martin kaže...

amoled nemogu sfejkat, tak da pogledaj ekran i ako ti se cini da nije amoled, kopija je :D

Haha, hvala budem to pogledao. A sto se tice racuna/garancije? Jel to ok ako nema racun? 

10 godina
in_rust_we_trust kaže...

Ne kuzim sto vas brine toliko ta potrosnja baterije. Pa nije da vas kosta kunu po postotku pa se toliko brinete. Jel vam izdrzi cijeli dan tj onoliko koliko vam treba? 
Ako da onda ne kuzim sto je problem. Deinstalirajte si FB, 9GAG i slicno ako zelite max trajanje koliko je moguce, a ako ne mozete bez tih aplikacija onda boze moj, prijenosni punjac i pomirite se s trajanjem.

I ja svoju potrosim u pola dana ako igram na njemu, a ako ga ne pogledam na poslu 8 sati onda sam od 9 do 17h na 95% sa par poziva. 

Ja radim s informatikom sto se tice servisa, maloprodaje i veleprodaje. Prode mi kroz ruke tone laptopa, mobitela i tableta i svi pitaju koliko ce trajati baterija. Neznam sto ste svi optereceni s tim lol

zamisli da imaš ford mustang a ima rezervar za samo 50 kilometara, da li bi ga vozio kak inače treba voziti taj auto?

Nisu svi na FB-u, netko zove cijeli dan, nekome treba internet za posao i mailove, netko koristi kameru, netko sluša glazbu na putu kući.

Ako nemaš baterije ne možeš ni znati koliko je sati, niti pozvati nekoga u pomoć ako si u nevolji.

Pa ti pitaj što su svi opterečeni baterijom 

9 godina
odjavljen

A 10 minuta SOT-a u prosjeku drasticno mijenja stvar? A to je max sto silnim flashanje gasenjem i ostalim zajebancijama mozes postici. mozda i to ne uvijek...

9 godina

SOT-ovi i baterije...

Neki su u velikoj zabludi... Da objasnim...

Sam postotak baterije nije mjerodavan ni najmanje. Dok nije postojala opcija da se prikaže postotak, imali smo ikonu baterija sa 3 ili više "crtica". Poznata stvar je da prva crtica traje najduže, dok ostale dvije su kraćeg vijeka. Tako je i kod postotka, dulje će baterija trajati od 100% - 75% nego od 50%-25%, a radi se o istom postotku potrošnje (25%)

Tako ako se netko mjeri po tome da mu je baterija na 75% do podne nekakvim korištenjem, nije revalantno procjeniti njen ostatak kapaciteta koliko bi mogao trajati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 18:22 (matrix777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Dali mozda zna tko jel slusalice spadaju u garanciju, dns mi prestala radit desna, samo ljeva radi. 

I dali ima,tko problema sa tuch-em, dogada mi se da ponekad ne reagira, tj kad brze tipkam ili igram neku gdje zatreba da brzo par puta pipnem tuch ne reagira. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
marsovac zemaljski kaže...
in_rust_we_trust kaže...

zamisli da imaš ford mustang a ima rezervar za samo 50 kilometara, da li bi ga vozio kak inače treba voziti taj auto?

Nisu svi na FB-u, netko zove cijeli dan, nekome treba internet za posao i mailove, netko koristi kameru, netko sluša glazbu na putu kući.

Ako nemaš baterije ne možeš ni znati koliko je sati, niti pozvati nekoga u pomoć ako si u nevolji.

Pa ti pitaj što su svi opterečeni baterijom 

Gle, mene isto zovu cijeli dan i imam 4 mejla aktivirano na mobu, whatsapp, erste banking, instagram i uz to se s tim istim mobom spajam na teamviewer kad nekome iz firme zagusti pa opet izdrzi cijeli dan. Stvar je uglavnom u tih par tulavih aplikacija sto crpe bateriju i to sto su ljudi 0/24 na fejsu i onda pitaju jel ok trajanje baterije. Ja smatram da je sve preko 18h i 3ipo sata SOT dobro trajanje baterije, a sad svak o svome naravno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 15:40 (in_rust_we_trust).
9 godina
odjavljen

2 qi punjaca u knc i autu i power bank ako bas bude hitno i miran. Minimalna investicija i rijesio problem baterije ;)

14 godina
neaktivan
Torent kaže...

2 qi punjaca u knc i autu i power bank ako bas bude hitno i miran. Minimalna investicija i rijesio problem baterije ;)

Glupo pitanje možda, ali več sam tolko puta pročitao taj knc, a ne mogu skužiti o čemu se radi. Što je to? Google mi baš i ne pomaže

9 godina
odjavljen
Kancelarija :) hehehe
9 godina
odjavljen
Kancelarija :) hehehe
12 godina

Ostao na s6...my presusssssss...i nagovorio buraza da proda iphone 6 i danas je kupio s6...prodao iphone u roku 3 sata

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mariolla79 kaže...

Ostao na s6...my presusssssss...i nagovorio buraza da proda iphone 6 i danas je kupio s6...prodao iphone u roku 3 sata

Čisto me informativno zanima, koju verziju, boju i sa koliko interne memorije je prodao za koliko Hrvatskih krznaša, ako nije top secret?!

ATJ Lučko
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice