Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.114.218
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

Dobro ti se cini, kamera se pomice zbog opticke stabilizacije

A sto se tice laga, i kod mog je takoder prisutan prilikom skrolanja po postavkama (tele 2 ROM) pokusao sam i sa drugim romovima i isti k...c supruga takoder ima S6 (T-com ROM) i kod nje ni L od laga

Galaxy S6 Black Sapphire
16 godina
neaktivan
mariolla79 kaže...

Jel se to meni cini ili se leca kamere pomice unutar kucista ak me kuzite...i jos uvijek imam problem s cuclanjem baterije koju mi zdere android os

Da. Pomice se.

Meni se sada toliko pomice da mi kamera ponekad nije funkcionalna. Prije je to trajalo maksimalno 1sek, ali sada ponekad moram restartati mob jer ne zeli prestati cvrcati. 

- Ovako je meni.

12 godina

Hvala

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2015 16:36 (mariolla79).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
mariolla79 kaže...

Jel se to meni cini ili se leca kamere pomice unutar kucista ak me kuzite...i jos uvijek imam problem s cuclanjem baterije koju mi zdere android os

Ja ne vidim da se kod mene pomiče, a nema ni tog zujanja. Piše li na zadnjem poklopcu gdje je točno taj primjerak S6 napravljen (u kojoj tvornici, zemlji)? Ako ne piše postoji app " Phone Info Samsung" na google play. Koji točno fw kamere imaš? (taj podatak dobiješ kad ukucaš *#7412365* na dialeru)

http://diyaudio.com.hr/
12 godina

I skuzio sam da na lijevom cosku home tipka malo zvrnda kad ju tapkas kao da je malo labava....kaj s tome? Da nosim na servis ili? Bojim se da nesjebu nekaj drugo s time...proizveden 11.8.2015 u vietnamu

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2015 20:39 (mariolla79).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mariolla79 kaže...

I skuzio sam da na lijevom cosku home tipka malo zvrnda kad ju tapkas kao da je malo labava....kaj s tome? Da nosim na servis ili? Bojim se da nesjebu nekaj drugo s time...proizveden 11.8.2015 u vietnamu

Također imam taj problem. Isto je u pocetku bilo nezamjetno a sada se stvarno primjeti da je tipka labava.

Ja cu kroz sljedeci tjedan vjerojatno slati na servis jer imam osjecaj da mob ne bi trebao toliko cudnih zvukova proizvoditi.

14 godina
neaktivan

Moze li mi netko pojasniti cemu sluzi optimizacija aplikacija u pametnom upravitelju? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Sta je pametni upravitelj? ;)

11 godina
Da ti "zamrzne" aplikaciju...tj. aplikacija ne može ništa raditi po telefonu dok je ti sam ne pokreneš. Samim time ne troši ni bateriju, kao da je nema.
14 godina
neaktivan

Tnx :)

16 godina

Otkako sam na svom Edge+ isključio lokaciju za google i nepotrebne aplikacije koje ne koristim baterija se poboljšala za duplo uz isti način korištenja. Sada sam zadovoljan nakon početnog razočarenja 

FC Bayern Munchen
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
11 godina
R36 kaže...

Bio sam uvjeren da to nece dodati i da ce to ostati privilegija za veci Edge+, a steta da to nisu stavili odmah na pocetku prodaje jer je i Lolipop omogucavao opciju reguliranja shutter speed-a pa su izgubili masu kupaca koji su uzeli LG G4 koji sve to ima i to u znatno boljem camera UI.

Netko ce reci cemu to, ali ja od kada imam G4 nisam nikada izasao iz manual mode i kada uzmem zenin S6 Edge fali mi ta opcija, a ove alternativne camera app koje to nude ne volim bas.

Kako god, bolje ikad nego nikad.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2015 15:10 (ocean77).
12 godina

Ja sam zadovoljan s svojim s6 ali me i dalje muci potrosnja android os..imam jako dobar sot a bat traje 2 dana ali ovaj aos me iritira

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 16:33 (mariolla79).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Zamaras se nebitnim stvarima.... Ja t ne ogledam skoro nikad. Bas me briga. Neka izdrzi od ujutro do navece...

12 godina

A znam da je nebitno..ali jbg nemogu si pomoc...uvijek je bio screen na prvom mjeatu..a i brijem da bi pol dana duze ikojih sat vremena sot bio veci da nema android os

razorblade
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
mariolla79 kaže...

A znam da je nebitno..ali jbg nemogu si pomoc...uvijek je bio screen na prvom mjeatu..a i brijem da bi pol dana duze ikojih sat vremena sot bio veci da nema android os

Mislim da bi telefon bez android os izdrzao poprilicno ;) Doduse mob bi bio neupotrebljiv ;)

12 godina

Meni je to jasno ali uvijek mi je android os cuclao 5 do 8 % max

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Cim imas 5h SoTa znaci da ti nista drugo niti ne stigne trosit bateriju osim OSa. Ne vidim problem. Da koristis pun ovise aplikacija ta potrosnja bi se rasporedila po njima.

Mene nervira sta prokleti Messenger i facebook iz nekog razloga gutaju tu bateriju. Znaju bit po 20-25% dok zaslon mi nekad zna bit po 3-4%. Mada sam ja svaki puta u cudu da nakon cijelog dana koristenja moba imam 2 - 2,5h SoTa i jos 35-40% baterije kad dodem kuci.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Imao prije i s5 i g3 i isto ih koristio kao a6 ali je screen bio na prvome mjeatua android os na nekih 8%.. a sot isto dobivao po 5 sati..to mi nije jasno ak me kuzis

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ima li netko problem sa kopiranjem teksta i kako rješiti? Naime kada zelim oznaciti tekst koji zelim kopirati, i zelim razmaknuti malo lijevo ili desno, strelice za gabarite mi uvijek bjeze do kraja. Da li bi pomogla kalibracija toucha? Ne znam sto treba utipkati da dodjem u taj meni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel imao neko ovakav problem.

Mob je novi  i cim uključim postavke za 4g internet se iskopca i signal mi padne na dvije crtice. Kad stavim postavke za 3g signal je dobar i internet normalno radi. Mreža je T-com.  Zna neko u cemu je problem? Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jomi kaže...

Jel imao neko ovakav problem.

Mob je novi  i cim uključim postavke za 4g internet se iskopca i signal mi padne na dvije crtice. Kad stavim postavke za 3g signal je dobar i internet normalno radi. Mreža je T-com.  Zna neko u cemu je problem? Hvala

Ne kužim tvoje pitanje...ali probat ću odgovorit.

Ako staviš na 4G i signal padne na dvije crtice - da li ti radi internet ili ti ne radi?? Ako ti internet radi onda je sve ok.,ako ne radi onda je neki problem. Ako ne radi probaj vidjet APN postavke da li su ti namještene za 4G.

Ne treba ti signal uvijek biti puno...to bi bilo u idealnim situacijama,a takve ne postoje...jer ti sve zavisi o opterečenosti mreže. To što ti je na 3G pun signal a na 4G dvije crtice nema veze.Bitno da ti radi.

15 godina
neaktivan

Neradi mi uopće internet a koji APN bi mi trebao biti.

13 godina
neaktivan

Morao sam smanjit rezoluciju...ali evo par slika s Isocell senzorom.

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jomi kaže...

Neradi mi uopće internet a koji APN bi mi trebao biti.

Znači odeš na postavke - mobilne mreže - pistupne točke(APN) - T-mobile - klikneš na onaj okugli kolut(zupčanik) - uđe ti u (uredi pristupnu točku) - i klikneš na APN - napišeš - internet.ht.hr - odeš u gornji desni kut - više - i spremi.

Sad bi ti trebao radit 4G.

Javi jel uspijelo.

14 godina
neaktivan

Pri kupovini edge + sam dobio poklon bon od 150kn. I to mi izlazi kroz krajem mjeseca pa bi htio iskoristiti, naravno uz neku nadoplatu. Szo bi se najvise isplatilo uzeti? Bezicni punjac ili nesto drugo ima li netko savijet kakav za dodatnu opremu? P.s maske imam dvije tako da njih sam eliminirao

0 0 hvala 0
13 godina

Bezicni punjac... sta ti drugo ostaje :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam prošli tjedan uzeo bežični punjač uz taj bon od 150 kn. Nije neka bogata ponuda dodatne opreme tako da mi je bežični punjač bio jedini normalan izbor. 

FC Bayern Munchen
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kolika je cijena punjaca ?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice