Jel i vama usluge za google play potroše više baterije od zaslona ili je to slučaj samo kod mene? Edge plus je u pitanju.

Jel i vama usluge za google play potroše više baterije od zaslona ili je to slučaj samo kod mene? Edge plus je u pitanju.
Jessi iskljucio automatsko azuriranje ?
Bilo mi je namješteno da se automatski ažuriraju ali samo preko WIFI-a. Sada sam i to isključio pa ću vidjeti hoće li se šta poboljšati stanje baterije.
Znam da zavisi o koristenju ali koliko dobijate SOT na obicnom galaxy s6 modelu? I kakav ste tip korisnika?
Meni je brightness na 25-30%, sa package disablerom ugašen sav bloatware, lokacija isključena ---- 4h SOT
Da li i vama slike slikane u unutra ispadaju mutne, kad slikam dijete, najmanji mogući pokret zamuti sliku ??
Auto postavke izgleda koriste predugo vrijeme ekspozicije radi toga da slika bude što svijetlija i zato svaki pokret ispada mutan. Slikam dijete dok se igra 1o puta, niti jednu sliku nemogu upotrijebiti.
Skinuo sam kao jednu od boljih camera aplikacija FV-5 ali nemože se sve automatski postaviti i jednostavno predugo traje dok se to sve naštima i okine slika.
Da li će S6 sa 6.0 dobiti shutter speed opciju kao u S6+ ?
Hvala
Meni je brightness na 25-30%, sa package disablerom ugašen sav bloatware, lokacija isključena ---- 4h SOT
Da li i vama slike slikane u unutra ispadaju mutne, kad slikam dijete, najmanji mogući pokret zamuti sliku ??
Auto postavke izgleda koriste predugo vrijeme ekspozicije radi toga da slika bude što svijetlija i zato svaki pokret ispada mutan. Slikam dijete dok se igra 1o puta, niti jednu sliku nemogu upotrijebiti.
Skinuo sam kao jednu od boljih camera aplikacija FV-5 ali nemože se sve automatski postaviti i jednostavno predugo traje dok se to sve naštima i okine slika.
Da li će S6 sa 6.0 dobiti shutter speed opciju kao u S6+ ?
Hvala
probaj sa tom https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.vipek.camera2
Znam da zavisi o koristenju ali koliko dobijate SOT na obicnom galaxy s6 modelu? I kakav ste tip korisnika?
osvijetljenje na nekih 35-40% ,viber i messanger samo koristim (face app uopče nema instaliranju)
i to je moj rezultat od jutra do ponoći, doduše ovo je i mene malo iznenadilo ali u prosijeku sam na nekih 4,5h
isključio sam sve nepotrebne gluparije što ne koristim
pokusavam kupiti package disabler ali mi ne dopusta, neko zna zasto? i jel moguce placanje paypalom?
i jel ima negdje popis apk koje treba disableat ako mozete staviti?
Vidim da je moguce ''izrezat'' dio pjesme i staviti kao ringtone... no ne kuzim na koju foru funkcionira. Drugo, kako postaviti neki drugi ringtone za obavijesti osim onih predinstaliranih...
ovako kod mene izgleda
jel moguce placanje paypalom, nije bas da mi se daje br kartice mada sumnjam da bi se ista desilo, al kad vec imam pp gledao sam po netu i nigdje nemam tu mogucnost da dodam.
Moram priznati da si me malo zbunio sa ovim pitanjem, jer ne mogu povezati paypal i moje iskljucene app
pa ako si kupio package disabler pro morao si ga nekako platiti?
ja zelim paypalom a ne da dam podatke kartice, sad jasnije? :D
Mislim da ne će ići. I ja sam tako htio, ali google play za sad ne podržava paypal. Imaš google wallet, registriraš se, uneseš podatke od kartice i možeš kupovati. Znam da to nije ono što želiš, ali nema druge opcije (bar kolko ja znam) jer ti je GW vezan uz račun na koji će ti kasnije biti vezane i aplikacije koje kupiš u GPlay. Slobodno me netko ispravi ako krivo tumačim.
Pretpostavljam da bi već kružilo netom da GW nije siguran, a i ne znam kakvu karticu imaš - ja na svoju uvijek stavim taman toliko koliko mislim potrošiti na ebay ili GP tako da sam siguran.
Sretno.
@SOT
3,5h na 24h u prosjeku. Zavisi o korištenju, naravno. Ako gledam samo filmove, može i do 5h SOT-a. Gmail, email, lokacije full, wifi + data cijelo vrijeme, osvjetljenje na 40% +auto, nekoliko fotki i videa preko dana, bluetooth tu i tamo; fejs i mesenđer nisu disejblani, kao ni whatsapp.
ma moja je na paypalu aktivirana tamo di i placa stize, nikad problema nisam imao a nadam se da ni necu. a aktivirat cu da kupim apk nema druge.
I ti si mene krivo shvatio kao i ja tebe hehe, nikakav disabler ja nisam kupovao niti bilo kakvu slicnu aplikaciju, ove aplikacije koje sam ja iskljucio mozes i sam iskljucit bez ikakvih disablera.
Postavke- Aplikacije-Upravljanje aplikacijama i onda klik na app koju zelis iskljucit
A vezano za kupnju preko trg.playa, ja sam u banci otvorio žiro račun koji mi služi iskljucivo za ebya (pay pal) i za trg.play
Znaci slobodno se ugasi sav bloatware?
Kojom aplikacijom zaustaviti odredene aplikacije da ne rade u pozadini?
Bugovci, je li uredu da flasham zadnji Germany DBT rom na moj s6, a na njemu je trenutno neko T-mobile njesra od roma i prilikom skrolanja trza ko lud (nadam se da trza zbog toga). Mobitel je otkljucan, a kako je otkljucan to ne znam. Kupio sam nov i dosao je sa navedenim sistemom.
Nabacio sam Germany DBT bez problema, ali trza opet. LG G3 koji takodjer imam kod sebe, radi puno bolje. S6 otavara aplikacije ultra brzo ali lagga prilikom skrolanja u aplikacijama.
Pokušat ću i taj način kada budem imao vremena, da vidim koji software će pronaći i za koju regiju... Hvala ti
Si probao isključit animacije u developer postavkama?
Nabacio sam Germany DBT bez problema, ali trza opet. LG G3 koji takodjer imam kod sebe, radi puno bolje. S6 otavara aplikacije ultra brzo ali lagga prilikom skrolanja u aplikacijama.
Pokušat ću i taj način kada budem imao vremena, da vidim koji software će pronaći i za koju regiju... Hvala ti
Ja S6 imam od početka i nikad nisam imao lag prilikom skrolanja...očito ti imaš neki problem s mobom. Prije S6 sam imao G3, i G3 se ne može mjerit s S6. G3 je imao lag u kontatkima kao što ima lag G4 također u kontatkima.
Također probaj se vratit na prvobitni software...
Jel se to meni cini ili se leca kamere pomice unutar kucista ak me kuzite...i jos uvijek imam problem s cuclanjem baterije koju mi zdere android os