Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.114.867
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy S6-Rasprava
Almin94 kaže...
U LMK-u je problem. Rijesili su problem developeri na xda, ali moras imati root pristup da bi to isto implementirao.

Može neki link na to rješenje?

17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S6-Rasprava

Da li je moguce postaviti temu , kao sto je bilo na Kitkat, prije lollipopa. Nikako da privatim ovu bijelinu i dugine boje. Crno mi je bilo puno bolje i odmaralo mi je oci. Hvala !

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ej ljudi, pitanje! 

Vi koji imate otisak prsta, kada mobitel otkljucavate, Jel vam se zna nekada upaliti kamera ili imenik ili poruke??? 

Često kada kliknem da upalim mobitel i onda držim malo prst, kad se otkljuca mobitel, odmah mi je kamera ili imenik ili poruke! 

Sad ne znam jel otišao gumb, problem u softveru ili nešto drugo 

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 21:29 (donsale98).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Uspio sam to srediti... ostale postavke sigurnosti>obriši podatke za prijavu... nakon brisanja podataka za prijavu može se odabrati klizanje i ostali načini otključavanja.

12 godina

Narucio Charger, sad cemo vidit kad stigne da li to sta valja :D  http://www.ebay.com/itm/271874543879?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kakva je situacija s kupovinom SGS6? Dvoumim se između G4 i S6 pa gledam kakve su cijene. 

Gdje je najbolje uzeti i kako je najisplativije? 
Inače preferiram kupnju preko njuškala, ali s obzirom da sam trenutno na području Slavonije, tamo nema baš neke ponude, a nemam previše povjerenja u slanje poštom. Gledam po trgovinama, cijene su puno previsoke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cordas kaže...

Kakva je situacija s kupovinom SGS6? Dvoumim se između G4 i S6 pa gledam kakve su cijene. 

Inače preferiram kupnju preko njuškala, ali s obzirom da sam trenutno na području Slavonije, tamo nema baš neke ponude, a nemam previše povjerenja u slanje poštom. Gledam po trgovinama, cijene su puno previsoke.

Na prethodnoj stranici ti je post od CroDextera s ovom ponudom

http://www.ekupi.hr/Samsung-Galaxy-S6-G920F-32GBcrni-535071.aspx

14 godina
morska psina kaže...
Cordas kaže...

Na prethodnoj stranici ti je post od CroDextera s ovom ponudom

http://www.ekupi.hr/Samsung-Galaxy-S6-G920F-32GBcrni-535071.aspx

Odlična ponuda, ali koliko vidim, samo crna boja? Ne odgovara mi crna nikako, ali koliko vidim, nema bolje ponude.

15 godina
kad izključiš ukljućivanje sa otiskom prstiju, automatski ti ide na klizanje. Ne trebaš ništa drugo uradit.
hugopod
17 godina
deny kaže...

Da li je moguce postaviti temu , kao sto je bilo na Kitkat, prije lollipopa. Nikako da privatim ovu bijelinu i dugine boje. Crno mi je bilo puno bolje i odmaralo mi je oci. Hvala !

Stavi neki drugi Launcher pa mijenjaj što god želiš. Ja koristim-preporučujem Nova launcher.

10 godina
neaktivan

Vecer, da li netko mozda zna u cemu bi bio problem oko prikaza IMEI broja preko dialer app-a. Stavio sam novi firmware 5.1.1, na oba uredaja S6 i S6 EDGE, ni na jednome ne radi.

Sve je radilo normalno na 5.0.2. Pokusao sam sve service codes, ne radi ni jedan, kao i code za provjeru kamere. Hvala na odgovoru.

0 0 hvala 0
16 godina

Ja preporucam Google Now Launcher....

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

0 0 hvala 0
17 godina

Izisao je Active S6, baterija preodlicna 3500mAh... Dok gledam sad obicni S6 to je smijeh prema Active verziji po pitanju baterije..

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s6_active-review-1268.php

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 9:23 (zvonac).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da al je gadan ko ponoć. Iako je ljepota ovdje žrtvovana zbog funkcije, treba naći neki balans ipak...

16 godina
protjeran
Molio bi preporuku za tempered glass i za neko bolje kućište koje ima zaštitu za kameru.
16 godina
odjavljen

Nenabavljiv u Europi... meh.

A ljepota... who dafuq cares? Mene zanimaju ekran, memorija (storage), brzina i baterija. Sve ostalo je nebitno.

14 godina

Ima li netko ovdje da ima S6 ili S6 edge iz tmobilea? Vidim na sammobile live feedu da se dize nekakav update (920 i 925f, tmobile croatia), 90% sam siguran da je 5.1.1.....Ako nije problem provjeriti preko settingsa za update ili preko Smart switcha (KIES više ne radi na S6)...

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 15:17 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

5.1.1 drugo nema kaj bit, sad je aktualan..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo i ja da se priključim...proodan G3 i kupljen S6 bijeli. Mislio sam plavi ali kad sam vidio bijeli odmah sam ga i kupio...

Nakon dana utiska nema još nekih konkretnih zaključaka ali na prvu :

Ekran : Odličan ekran s odličnim kutevima gledanja. Boje nisu onako isprane kao na G3.Sve je prirodno...Na suncu odlično čitljiv i to me je oduševilo.

Preformanse : Na Antutu 70428 koga zanima.U stvarnosti to tako i je.Jedini mobitel osim Iphoena koji je STVARNO FLUIDAN. Znači nema laga.Napokon animacije od Lolipopa imaju smisla jer tek sad vidim kako to lijepo izgleda. Nisam primjetio zagrijavanje u normalnom načinu korištenja.Temperatura normalna.

Izrada : Top...ova kombinacija stakla naprijed i nazad je po meni najbolja kombinacija. Baš ono premium osječaj. Vidi se da je na dizajn veliku ulogu odigrao dizajn Iphone-a ali otom potom.Meni to osobno ne smeta.

Kamera : Odlična kamera. Slike izgledaju prirodno. Boje su odlične, i slike imaju dosta detalja. Također u nočnim uvjetima primječujem prije slikaja malo više šuma. Ali kad uslikaš sve se popravi tako da slike ispadnu odlične, onakve kakve bi i trebale biti. U usporedbi s G3. G3 je imao manje šuma ali lošije slike, S6 više šuma ali bolje slike.Meni je bitan konačan rezultat.

Baterija : ništa konkretno jer ga imam 1 dan...

Zaključak : trenutno najkompletniji telefon na tržištu.

ps : Odmah je stavljen u prozirnu masku i stavljeno je zaštitno staklo.

Također nakon G3 ovaj S6 je odmor za ruku.

1 3 hvala 0
17 godina
R36 kaže...

Evo i ja da se priključim...proodan G3 i kupljen S6 bijeli. Mislio sam plavi ali kad sam vidio bijeli odmah sam ga i kupio...

Ekran : Odličan ekran s odličnim kutevima gledanja. Boje nisu onako isprane kao na G3.Sve je prirodno...Na suncu odlično čitljiv i to me je oduševilo.

Preformanse : Na Antutu 70428 koga zanima.U stvarnosti to tako i je.Jedini mobitel osim Iphoena koji je STVARNO FLUIDAN. Znači nema laga.Napokon animacije od Lolipopa imaju smisla jer tek sad vidim kako to lijepo izgleda. Nisam primjetio zagrijavanje u normalnom načinu korištenja.Temperatura normalna.

Izrada : Top...ova kombinacija stakla naprijed i nazad je po meni najbolja kombinacija. Baš ono premium osječaj. Vidi se da je na dizajn veliku ulogu odigrao dizajn Iphone-a ali otom potom.Meni to osobno ne smeta.

Kamera : Odlična kamera. Slike izgledaju prirodno. Boje su odlične, i slike imaju dosta detalja. Također u nočnim uvjetima primječujem prije slikaja malo više šuma. Ali kad uslikaš sve se popravi tako da slike ispadnu odlične, onakve kakve bi i trebale biti. U usporedbi s G3. G3 je imao manje šuma ali lošije slike, S6 više šuma ali bolje slike.Meni je bitan konačan rezultat.

Pod dojmom si, ne brzaj sa zaključcima, a moguća su i velika odstupanja u razmišljanju, sad i nakon nekog vremena korištenja S6...

13 godina
neaktivan
Cordas kaže...
R36 kaže...

Nakon dana utiska nema još nekih konkretnih zaključaka

Na prvu sad : najkompletniji mobitela na trzistu

zvonac kaže...

Pod dojmom si, ne brzaj sa zaključcima, a moguća su i velika odstupanja u razmišljanju, sad i nakon nekog vremena korištenja S6...

Može bit...vidjet ćemo. Za sad sve 5.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Svidja ti se premium osjecaj, ali odmah u maskicu ide? 

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zvonac kaže...
R36 kaže...

Ajme majko likova na ovoj temi. Čovjek kupi uređaj i kaže da mu se sviđa i vidim 3 thumbs downa. A ostali govore da ne brza sa zaključcima . Na Galaxy S6 temi alooo??????

Vidim iste su face na HTC M9 i LG G4 temi. Bože sačuvaj. 

jaska jaska jaskaja
13 godina
neaktivan
Hann kaže...

Svidja ti se premium osjecaj, ali odmah u maskicu ide? 

Šta je tu čudno.Pazim na svaki mobitel tako i na ovaj i meni je pod normalno stavit maskicu...kao što mi je normalno imat garažu za auto.

bubimir13 kaže...

Najjače mi je kad ljudi hvale Samsungovu fluidnost  Pa očitno niste došli sa Nexus uređaja ili Xperie Z1,2,3 pa ste zadivljeni fluidnošću 

Ovo je tema o S6 tako da ne vidim problem ako ga tu hvalim ili kudim. Nexus uređaji 4, 5 su bljede kopije LG G/G2 tako da imaju samo tu fluidnost....Nexus 6 je lopata od mobitela a ne mobitel po svojim dimenzijama tako da to ni ne ubrajam u mobitel.

SimeKZ kaže...

Kolko je hvalio mobitel nije nit cudo da mu je sve najbolje na S6 :D Ja se ovom njegovom ''reviewu'' ne cudim :D 

Opet ne vidim gdje je problem. Hvalim ga u temi o S6!! 

maks0806 kaže...

Ma joj lik je fanbojčina, neka trkelja kolkogod hoće, imao s6, nije ni približno fluidan kao sony/htc/nexus uređaji, a 3h sota isto neide u korist. Neka, njemu super, ostali neka ignoriraju fino nkegovo trkeljanje. Kad samsung sredi/izbaci touchwiz onda će biti kompketan uređaj, dotad mogu biti privlačni masama, ali titulu najfluidnijih i najkompletnijih uređaja neće vidjeti

Ja teži fanboj - ne znam kojeg proizvođača mobitela do sad nisam imao. Znam - HTC i Nexus.,sve ostalo sam imao.

Boli nekog ona stvar koji mobitel ima titulu najfluidnijeg i najkompletnijeg uređaja. Sony, Htc, Nexus imaju tu fluidnost kao i S6., ali S6 je kompletno bolji uređaj od sva tri.

Sony Z3+ - problemi s procesorom kao i M9. Sony kamera ne može radit duže od 20sek jer se mobitel pregrije (najnoviji problem). Sony navedeno potvrdio i rekao da radi na ispravku problema.

M9 - znamo cijelu priču oko procesora i kamere., ali nezahtjevni korisnici neće navedeno ni primjetit. 

Nexus 6 - što je to uopće mobitel!!??

Kad mi nađeš neke takve kardinalne probleme na S6, javim mi pa da provjerim. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2015 8:23 (R36).
13 godina
neaktivan
KRISTIJANJE kaže...

Ajme majko likova na ovoj temi. Čovjek kupi uređaj i kaže da mu se sviđa i vidim 3 thumbs downa. A ostali govore da ne brza sa zaključcima . Na Galaxy S6 temi alooo??????

Vidim iste su face na HTC M9 i LG G4 temi. Bože sačuvaj. 

Na cijelom podforumu "mobiteli" je Bože sačuvaj". Ne možeš ni jedan mobitel pohvalit...ustvari možeš M9 i Nexus. Pile i pol i to im se vidi po prodaji  

Ovaj @Zvonac je jedini normalno komentirao moj post., po tome vidiš da je ovdje mali broj normalnih

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2015 8:34 (R36).
16 godina
odjavljen

No, istina je, S6 nema kardinalnih problema, osim:

- vrlo velikih problema s alokacijom memorije, nasilnim preuranjenim gašenjem aplikacija

- pregrijavanjem ekrana na suncu kad radi na max brigthnessu zbog velike votaže

- baterijom koja je u najboljem slučaju "prihvatljiva"

- ima TouchWiz 

Ali, nema kardinalnih problema. :)

P.S. Nexus 6 je de facto referentni uređaj kako bi Android trebao raditi... 

Moj PC  
2 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

No, istina je, S6 nema kardinalnih problema, osim:

- vrlo velikih problema s alokacijom memorije, nasilnim preuranjenim gašenjem aplikacija

- pregrijavanjem ekrana na suncu kad radi na max brigthnessu zbog velike votaže

- baterijom koja je u najboljem slučaju "prihvatljiva"

- ima TouchWiz 

Ali, nema kardinalnih problema. :)

P.S. Nexus 6 je de facto referentni uređaj kako bi Android trebao raditi... 

Ovo za Nexus 6 se slažem.

- nisma primjetio da mi se nešto nasilno gasi. Mislim da će 5.1.1. naveden probleme ispravit.

- mobitel hladan kao šprica...meni je na Auto i na suncu je odlično vidljiv. Taj problem je možda u tropskim krajevima.

- ovo testiram pa ne mogu još konkretno dat neki zaključak.

- TouchWiz - mislim da nema nitko pravo prigovorit išta TW na S6. Sve radi fluidno garantirano. E sad ako se kome ne sviđaju teme ili ikonice., Hvala Bogu ima izbor Luncer-a a i tema. 

Meni se osobno izgled čistog Androida ne sviđa., kao ni izgled Sense., ali zato mi je TW,LG UI, Sony UI ok. Kako se kaže - o ukusima se ne raspravlja. 

17 godina
R36 kaže...

Još uvijek LG ima lag na LG UI tako da ne vidim tu dobar posao - jedan od razloga zašto poslije G3 nisam kupio G4. Snapdragon 808 se ne može mjerit s Exynosom...kamera je na LG u nočim uvjetim bolja ali ne toliko...

Kao što rekoh, znam da si pod dojmom i znam da ti je S6 najbrži mob na planeti i najbolji i da su svi ostali sranje

Dam ti G4, kladim se da razliku nećeš vidjet, bar ne neku značajnu..

Gle, većina je nas ista po mišljenjima, bar dok imamo neku novu stvar, posle dok slegne sve na svoje mjesto, onda se vidi stvarno stanje...

S6 ima isto tak problema, da ne misliš da je bez grijeha, a i ljudi mu okolo spočitavaju neke uočljive mane, na koje pojedinci na kraju i odustanu od kupnje istog...

Ja sam mislil s G4 preć na S6, al definitvno nejdem, vidit ćemo kaj bu S7 donesel...

Uz to grijanje kućišta (pošto znam si odigrat neke žešće igre) ne treba mi još i ta ispodprosječna baterija, na stranu da on ima wooow display i da je lijep komad tehnike, ali, sve bi bilo dobro da nema onog, Ali..

Što se tiče trzanja na LGu, ne sumnjam da će to bit ispravljeno, a i već je pušten neki update za G4, mob je novi na tržištu i bit će pitanje vremena kad će ga ispolirat do kraja...

Tak da je to sve riješivo..

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2015 12:24 (zvonac).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
jaska jaska jaskaja
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2015 13:09 (KRISTIJANJE).
Moj PC  
2 2 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav forumaši,

naime imam problem s par dana starim S6 32GB da mi se svako nekoliko sati sam od sebe ugasi. Zanimljivo da mi se u radu nikako to do sad nije dogodilo nego samo dok je u "standby-u"? Ima li koji način da ovo sam riješim i kako prije nego ga odnesem TComu na reklamaciju?? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice