Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.116.929
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Samsung Galaxy S6-Rasprava

ista stvar se meni desila jutros, skinuo sam sa punjaca ujutro u 5 i sad oko 10 je bila na 90% a bio je u "standby"

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Razmisljam o kupnji ovog telefona i da li mi mozete reci nesto o njemu kakvi su vasi utisci da li telefon ima nekakvih problema i tako to.

Hvala....

hahajojo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mobitel nema nikakvih ozbiljnih problema, odličan je i ako imaš para, kupi ga! 

Pozdrav 

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Galaxy S6-Rasprava
donsale98 kaže...

Pozdrav 

Zaboravio si navest da je baterija lošija...

13 godina

Joj da je samo baterija bolja i da više tw srede. Igrao sam hearthstone na njemu, radi bolje nego na bilokojem kompu, zadivljen sam bio. Zagrijao se na 60 stupnjeva ali my god kako lijepo radi. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maks0806 kaže...

Joj da je samo baterija bolja i da više tw srede. Igrao sam hearthstone na njemu, radi bolje nego na bilokojem kompu, zadivljen sam bio. Zagrijao se na 60 stupnjeva ali my god kako lijepo radi. 

A kaj to zagrijavanje kod igranja je nekaj ozbiljnije ili?

jel imaš kakvih doticaja s baterijom?

13 godina

A grije se stvarno jako, baš se iza osjeti na jednom području je vruć. Zahtjevna je igrica, ali baš gori. A baterija je ono... Below average at best. Međutim ekran je fantazija i ingame performance je uistinu zadivljujući.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
maks0806 kaže...

Kako će je srediti? Da ti daju novu većeg kapaciteta u isto kućište? Sredit će je dogodine na SGS7. :D

maks0806 kaže...

A grije se stvarno jako, baš se iza osjeti na jednom području je vruć. Zahtjevna je igrica, ali baš gori. A baterija je ono... Below average at best. Međutim ekran je fantazija i ingame performance je uistinu zadivljujući.

iPhone ima i bolji ekran (IPS jednako svijetao)... :) Ali ovo je zaista prvi Android telefon s ekranom koji je dobar kao iPhoneov.

13 godina

Tw as in touchwiz, ne baterija, nisam idiot xD

A za ekran, ne znam. Htc-i su mi imali super panele proteklih godina, ništa lošiji od iphonea imho. Ali s6 ima stvarno bolji ekran od svega trenutno. Svako si može naštelati kako želi, brightness do jaja, na suncu bomba.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zvonac kaže...
donsale98 kaže...

Pozdrav 

Zaboravio si navest da je baterija lošija...

Rekao sam ozbiljnih problema... Baterija je nešto slabija ali ništa strašno.... Osobno radije bi nešto slabiju bateriju i punjač koji brzo puno... 

I dalje jedan dan može izdržati, što je zapravo najbitnije 

Teško je biti ovdje objektivan jer većina ga nema i tu dolazi zavist i ljubomora! Nažalost čovjek je takva osoba 

17 godina
donsale98 kaže...

Teško je biti ovdje objektivan jer većina ga nema i tu dolazi zavist i ljubomora! Nažalost čovjek je takva osoba 

Na stranu da čovjek ima mana, ali, ne valja generalizirati..

Baterija je možda dobra za nekog ko povremeno koristi mob i izgura prek jednog dana, al ovi koji malo češće koriste, s baterijom neće bit zadovoljni..

S5 ima jako dobru bateriju, a S6 u odnosu na S5 vidljivo lošiju...

S6 za današnji standard ima malu bateriju, ebiga terali su slim model ala ajfon a baterija je platila danak..

3000 bi joj bolje legla neg ova malecka 2550..

S6 je dobar mob, al baterija joj nikako nejde u prilog tj na čast i tu kiksa..

15 godina
Zvonac, baterija je ok. Ako ti ne pase, kupi neki od Xperia telefona koji bolje stoje s baterijom. Neki ljudi imaju obaveze i rade pa ne stignu visjeti po cijele dane na mobu. Ja svojeg uredno stavim na punjenje svaku vecer i ujutro me ceka pun.
16 godina
odjavljen

Jurica, baterija nije dobra. Ako ti radiš tako da premještaš kutije u skladištu, netko radi kao tajnica pa mu je telefon glavni alat. Mnogima je telefon jedan od alata za posao. Glupe patronizirajuće komentare radije ne izbacuj.

13 godina

Meni izdrži najviše do 5 sati baterija na s6. Jbg heavy user sam. Većini će dan bez problema

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina

Danas dobio odgvoro od Samsunga vezano za ekran sto je ogreban, sad je pitanje da li slati jer sam iz Pule ne radi troska nego zato sto ce ga mozda vratiti a ja biti bez moba 2 tjedna ili mozda zamjene? sta vi mislite?

Poštovani Gospodine  ...........

Zahvaljujemo Vam što ste kontaktirali Samsung!

Po pitanju Vašeg zahtjeva, obavještavamo Vas sljedeće:

Kako bi mogli provjeriti slucaj ljubazno bi Vas molili da uredjaj sa svom dodatnom opremom dostavite u ovlasteni servis te nam javite broj radnoga naloga i IMEI broj od samoga uredjaja ( ima 15 znamenki i pocinje sa 35 ).

Kada servis provjeri Vas slucaj tada se mozemo ocitovati.

Unaprijed hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ja ne kužim što ti očekuješ? Novi mob? Ekran? To je mehaničko oštećenje koje si sam izazvao, a mi u hr nemamo ono da dobiješ jednom novi mob (no matter what warranty)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...

Jurica, baterija nije dobra. Ako ti radiš tako da premještaš kutije u skladištu, netko radi kao tajnica pa mu je telefon glavni alat. Mnogima je telefon jedan od alata za posao. Glupe patronizirajuće komentare radije ne izbacuj.

Problem je što su ljudi navikli na dosta dobru autonomiju na S5 pa su najmanje toliko očekivali od novije verzije. 
Zasebno gledano, i neovisno testirano, već sam linkao, S6 ima čak dulju autonomiju od npr iPhonea 6 za kojeg vlasnici ni da pisnu prigovora.
Tako da je sve relativno. No, u tom smislu, ako netko nije baš early adopter i kupio naslijepo bez promišljanja stvarcu od 5000+kn,
stvarno se mogao o manjoj bateriji na jačem hardveru na s6 u odnosu na s5 informirati na svakom portalu koji ga je testirao.
Shodno tome, na istom portalu mogao je vidjeti koje su alternative, nije da fali konkurencije... 
No, postoji još jedna priča: možda samsung uopće nije kriv. 
Evo pojašnjenja:
http://www.idigitaltimes.com/android-50-lollipop-battery-life-problems-your-galaxy-s6-wont-stay-charged-dont-blame-447788

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
13 godina

Ma lolippop je kriv za sve xD

Imam na mobu lolipop i 3300 mah bateriju. Uz isti useage dobijem skoro dupli SoT. 2.5k mAh i QHD i svemirski proc ne rezultiraju dobrim battery lifeom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

I eto... ideš ti mene uvjeravati nekim linkovima... Zaista me ne zanimaju linkovi, to je za one koji nemaju telefone pa žele o tome čitati. Ja ih sve imam mjesecima.

14 godina
Ali bar je Samsung sa s6 stavio QC punjač koji drugi proizvođači, iako im mobiteli podržavaju, to nisu napravili. Od 0 do max mu treba malo više od 1h, a konkurenciji treba od 2h pa naviše. Pogotovo je iPhone jadan po tom pitanju.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Samsung je valjda odlucio od svojih korisnika napraviti one 'Wall hugerse' iz svojih reklama. Eto uspio je i u tome, sad se ekipa ne natjece cija baterija dulje traje, sad je pohvalno to sto se jako brzo napuni 

1 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

Zapravo ne, nije.  U sredini je. U praksi, razlika je zanemariva.

13 godina
Tonči kaže...

Zapravo ne, nije.  U sredini je. U praksi, razlika je zanemariva.

Na ovoj listi nema S6-ice

12 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
E to je sirovi flagship....MRCINA :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
14 godina
odjavljen

Zvijer, uzeo bi ga prije običnog S6 any day

2 0 hvala 0
17 godina

Navodno 5.1.1 donosi znatnije promjene, očekuje se neki veći update na S6..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...

I eto... ideš ti mene uvjeravati nekim linkovima... Zaista me ne zanimaju linkovi, to je za one koji nemaju telefone pa žele o tome čitati. Ja ih sve imam mjesecima.

Don't kill the messenger. Naletio, pa prenosim. Ipak je tema o S6, tekst je o S6, pa eto.
Ako lollypop prazni samo S6, onda je ipak problem u samsungu, jel. Doduše u tekstu tvrde
da prazni nakon updatea sa 4.4 na 5.02 i Xperia Z3 i OnePlus One...

zvonac kaže...

Navodno 5.1.1 donosi znatnije promjene, očekuje se neki veći update na S6..

ha neznam,  ovima tekst kaže:
Currently, Google has not implemented any fixes for this issue, but tech company does seem to be aware there is a problem.
Reports indicate
that battery issues continue in Android 5.1.1, along with other problems like impromptu reboots, connectivity issues and lagging on the user interface.    

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 22:11 (overhaul).
16 godina
odjavljen

Vade se na Android, LOLipop. Na njihovu žalost, ti problemi nisu prisutni na Nexusu 6, M8, M9...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice