Što znače oznake za mobitel: G900V, G900F, G900VF, Koja oznaka je za Hrvatsku?
Ico
Što znače oznake za mobitel: G900V, G900F, G900VF, Koja oznaka je za Hrvatsku?
Ico
Znaci ovako nekako
G900F (Europa)
G900I (Azia, Australija)
G900M (Vodafone) USA
G900A (AT&T) USA
G900T (T-Mobile) USA
G900W8 (Canada)
G900K/G900L/G900S (Korea)
Osobno, iskustva sa nošenjem rootanih uređaja na servis nema problema. To što ti se zapekao ekran nema nikakve veze sa rootanjem, kao i poklopac utora za punjenje...
a prema EU: http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/rootom-se-ne-gubi-garancija-eu/199330.aspx
Gledam flahsat omegu v19 baziranu na 6.0.1, koristi li neko možda neki drugi custom rom da bi preporucio?
Trebam pomoć za prijatelja!
Trenutno nisam u mogućnosti išta kazati o kojem se konkretno godištu modela radi, ali mogu kazati da je uzet u VIP-u preko jedne obiteljske tarife/opcije, a prijatelj je kao nosioc računa i ukupnih troškova, tako nekako!
Problem je da ima u zadnje vrijeme izrazite šumove u slušalici tijekom običnih razgovora, dočim je sa komunikacijama preko Viber-a, Skype-a ili WhatsApp-a kao sve u redu!
Na što trebam, moram pogledati da bi se moglo lakše ukloniti razlog smetnji?!
Nisam ga pitao, jer on baš tu i nije doma previše, koju verziju android OS-a ima trenutno na gadgetu, ali ako je to važno, znači da uradi kakav update na noviji, bio bih zahvalan u njegovo ime da nas se svejetuje?!
Ako je samo prilikom telefonskih poziva, neka ode u settings i otvori app manager i nađe PHONE, selektira ga i očisti cache i data.
To bi trebalo rijesiti stvar.
LP
Omega v19 dobar ROM
Phoenix v13. vrlo dobar ROM
No limits 5.1. odličan ROM
Na No limitsu osim xXx ovog barebone cleanera provjereno radi i Extrestrolite AROMA (meni velika prednost)
Na phoenixu sam u jednom trenutku ima veliki battery drain kojeg sam rjesio clean flashanjem.
Na kojem linku se najbrze moze skinuti Official 6.0.1 za S5 ?
Svi linkovi koje nalazim daju vrlo spor download
Najbrze ide preko Kiesa ;)
Sammobileu i ostalima je vrlo spor download. Jako spor. Free serveri su im na ISDNu :D
Najbrze ide preko Kiesa ;)
Sammobileu i ostalima je vrlo spor download. Jako spor. Free serveri su im na ISDNu :D
Tnx, jučer je nešto počelo štekati, mobitel se sam resetira i slično, ne mogu ući u system recovery opije, pise mi samo Recovery booting i onda se resetira i tako u krug.
Jesi rjesio?
Imao custom rom ili official, kies je najbrži način (osim ako neko nije digao rom na dropbox ili slicno)
Koliki ti je SOT na official romu?
Ne postoji taj. Tako su mislili da će S5 nositi tu oznaku jer je to neki logičan sljed nakon S4 I9500 ali kad je izašao ipak su iz Samsunga stavili G900.
Ne postoji taj. Tako su mislili da će S5 nositi tu oznaku jer je to neki logičan sljed nakon S4 I9500 ali kad je izašao ipak su iz Samsunga stavili G900.
aha, a jel mozda baterija za s5 postoji koja se tak zove??
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-s5/sarmsung-galaxy-s5-top-stanje-oglas-17483223 ova prva slika me buni, sto pise taj br. valjda na bateriji koja je kineska
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-s5/sarmsung-galaxy-s5-top-stanje-oglas-17483223 ova prva slika me buni, sto pise taj br. valjda na bateriji koja je kineska
To je neki fake..100%
I de mi jos molim vas recite kakva je razlika između s5 g900f i s5 g900w8 ??
900f je internacionalna verzija, 900w8 je za meksiko,kanadu, karibe. 900w8 radi na jos par frekvencija vise. Proc i gpu su isti.
Dosta romova koje sam flešao je mogla i na 900w8.
To je neki fake..100%
O cemu vi? To je maskica LOL...mob nije fake, još lik kaže da ima račun...
Poštovanje !
Novi sam na forumu. Imam S5 i na fotkama mi se pojavljuju 2 sive točke, ajmo reč mrlje.. Da li do hardwera kamere, ili do sw-a tj da li bi re update (iako je na 6.01) pomogao ? Ili je nešto do postavki...
i Još jedno pitanje za s5mini (da sad ne nalazim temu). Isti ne pamti wi fi lozinke, tj nema auto spajanja kada dodje u područje več spojenih wifiova ali ih uredno vidi u popisu spojenih...
Hvala na svemu
Poštovanje !
Novi sam na forumu. Imam S5 i na fotkama mi se pojavljuju 2 sive točke, ajmo reč mrlje.. Da li do hardwera kamere, ili do sw-a tj da li bi re update (iako je na 6.01) pomogao ? Ili je nešto do postavki...
i Još jedno pitanje za s5mini (da sad ne nalazim temu). Isti ne pamti wi fi lozinke, tj nema auto spajanja kada dodje u područje več spojenih wifiova ali ih uredno vidi u popisu spojenih...
Hvala na svemu
1. daj fotku da vidim, jesi očistio kameru?
2. Softverska greška koja zahvaća sve Samsunge od S3-S6...kako koje. Uglavnom forgetaj, ponovno se spoji i trebao bi opet za tu mrežu normalno connectat.
Imam smg900f i puno original bloatawera na njemu.Usporio se itd . Zelim staviti custom rom.Molim moze li step by step HVALA.
Nije rootan .U originalu je i mislim 6.01 . Problem je kaj je vecina tih linkova stara pa sam poklikao na skoro sve.sad cu vidjeti hvala.
Zasto koristiti ofišl fejs aplikaciju??
Prva stvar koja leti s moba je njihova aplikacija i njihov mesenđer..
A prije ti je radio normalno?
Probaj standarda način. Odes na app info, i očistiš cache (i podatke).
Imam jedan tj. 2 problema s galaxy s5.
Kupio sam ga preko njuškala istekla mu je garancija.
I posto je na Kitkatu želio sam ga nadograditi na marsmallow.
I dosla mi je obavijest da je softver nemoguce aktualizirati jer je sustav neovlašteno promijenjen.
I da bude jos veca nesreca dosla mi je neka notifikacija datuma 31.10.2016. Mobitel ce se zaključati na 60% iz sigurnosnih razloga.
MOLIM POMOĆ STVARNO JE HITNO DA HITNIJE NEMOZE BITI!!!!