Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 672.135
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava

Napravio sam ali je ista stvar

ima dvije mogucnosti za aktualizaciju

jedna se moze iskljuciti druga ne

cim se spoji mob na 3g ili wifi javlja da aktualiziranje odgođeno i ne mogu maknuti

10 godina
neaktivan

Evo slika

prvi se moze isključiti drugi ne (na drugoj slici)

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 20:24 (barabones).
15 godina
neaktivan
barabones kaže...

Evo slika

prvi se moze isključiti drugi ne (na drugoj slici)

Neka snimi, mozda mu bude odgovarao. U nekim stvarima je bolji od kitkata, u nekim losiji.

10 godina
neaktivan

Ma ne želi staviti lolipop

želi ostati na kit katu

14 godina

Jeli ima ko link od 4.4.2 od Vipa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Neo dD. kaže...

Jeli ima ko link od 4.4.2 od Vipa?

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G900F/VIP/

Autoclimb kills more people than AIDS
10 godina
neaktivan

cao, imam problem kao i nekolicina forumasa sa kamerom i s tim nekim "procesom" mm-qcamera daemon sto mi jede bateriju i zagrijava mobitel maksimalno :( Mobitel sam kupio nov u austriji iz razloga sto sam konto da su gore "org" mobiteli i da ne bih trebao imati problema s njim :( Da li postoji sansa da ce nekim novim updateom rjesiti se ovaj problem "sam", posto sam ja iz bosne i to mi predstavlja proces da saljem mobitel gore pa cekam nazad :( najvise se bojim da to nece biti kako treba napravito i sl :(

Posto sad nemam dovoljno baterije da uradim restart, jel' moguce da bi se ovaj problem rjesio s restartom :O msm svakako cu uraditi sutra al onako dok cekam dajte mi neko misljenje :)

i da napomenem mob je star 15-ak dana dosao je na 4.4.2 i sam mi je ponudio 5.0 sto sam i prihvatio i naso sebi "problem" :(

Hvala unaprijed i LP

0 0 hvala 0
17 godina
cazinjanin kaže...

cao, imam problem kao i nekolicina forumasa sa kamerom i s tim nekim "procesom" mm-qcamera daemon sto mi jede bateriju i zagrijava mobitel maksimalno :( Mobitel sam kupio nov u austriji iz razloga sto sam konto da su gore "org" mobiteli i da ne bih trebao imati problema s njim :( Da li postoji sansa da ce nekim novim updateom rjesiti se ovaj problem "sam", posto sam ja iz bosne i to mi predstavlja proces da saljem mobitel gore pa cekam nazad :( najvise se bojim da to nece biti kako treba napravito i sl :(

Posto sad nemam dovoljno baterije da uradim restart, jel' moguce da bi se ovaj problem rjesio s restartom :O msm svakako cu uraditi sutra al onako dok cekam dajte mi neko misljenje :)

i da napomenem mob je star 15-ak dana dosao je na 4.4.2 i sam mi je ponudio 5.0 sto sam i prihvatio i naso sebi "problem" :(

Hvala unaprijed i LP

Odes na aplikacije-kamera i tamo imas obrisi podatke i privremenu memoriju,nakon toga resetiras i bit ce ti dobro jedno vrijeme i onda se opet pojavi,tak ja radim.

Mexx
13 godina
neaktivan

Tako sam i ja uradio i sad evo vec nekoliko dana mir... e dokad ce trajati to cemo vidjeti

Galaxy S5 5.0 Lollipop

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dali netko ima problema sa prebacivanjem na wi-fi na lollipopu?

Meni to nešto šteka, čas prebaci pa opet vrati na mobilini internet i tako non stop..a signal na wi-fi je odličan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dexxa86 kaže...

Dali netko ima problema sa prebacivanjem na wi-fi na lollipopu?

Meni to nešto šteka, čas prebaci pa opet vrati na mobilini internet i tako non stop..a signal na wi-fi je odličan.

Tako je i mom prijatelju bilo, sve dok nismo iskljucili opciju u wifi postavkama, ne znam tocno kako se zove ali ima veze sa  automatski prebacuj mreze između 2,4 i 5 ghz

10 godina
neaktivan

Ljudi, dajte napravite  FACTORY RESET nakon update na Lollipop. Pišete o problemima nakon updatea, ali ako to napravite bit će riješeno! Pa to je barem jednostavno i ne morate se bojati gubitka podataka, imate Kies gdje sve  možete "backup-at". Mobitel će vam raditi kao nikada do sada. 

3 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Evo ja sam svoj restartovo, nadam se da ga necu morati slati na garanciju :(

I jel postoji mogucnost da ce  s nekom zakrpom na 5.0 rjesiti ovaj problem ?

0 0 hvala 0
16 godina

Naravno, kao i obično ,zakrpa će riješiti taj problem, a nastat će nova 2.

10 godina
neaktivan

Preko Kiesa odem Firmware upgrade and initialization pise mi "SM-G900F" does not support initializing. u cemu je problem jel se nekom od vas javljalo pri pokusaju nadorgradnje 5.0 preko Kiesa?? Na sammobile je jutros izasao 5.0 za moj operater, vec imam 5.0 ali ne od mog operatera

0 0 hvala 0
16 godina

Ne ide to  kako si zamislio.
Kako si  stavio taj kojeg imas, stavi i od svog operatera.

15 godina
neaktivan

U zadnja 2-3 dana sam primjetio mm-qcamera-daemon servis koji troši jako puno baterije. Imam Lollipop i sve je radilo normalno evo do prije 2-3 dana od kad imam ovaj problem. Hmmm 

Win Osama in hide and seek
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 1:31 (J3ckYYY).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
J3ckYYY kaže...

U zadnja 2-3 dana sam primjetio mm-qcamera-daemon servis koji troši jako puno baterije. Imam Lollipop i sve je radilo normalno evo do prije 2-3 dana od kad imam ovaj problem. Hmmm 

samo malo pogledaš gore u temi...

14 godina
neaktivan

Dali je netko imao slučaj da mu u pregledu potrošnje baterije,ali u detaljnom pregledu gdje se vide detalji o signalu, wifi, ekranu i punjenju... 1 slika

da iako je wifi isključen on mi i dalje prikazuje crtu da je uključen,a i u potrošnji baterije je potrošać- wifi,

u postavkama wifi je isključeno u naprednim postavkama uvijek dopušteno traženje nije aktivirano(isključeno),viber je postavljen na wifi mirovanje prema postavkama uređaja.

Dali još neka apk. može wifi držati BUDNIM iako je on isključen....

Na ovoj slici se ne vidi jer sam napunio mob 100 %, restarto bez uključenog wifi, i sada je sve ok. Ali kada ga uključim i isključim on i dalje registrira da je wifi aktivan,(stvarno ne jer mi prebaci na mrežu) u pregledu potrošnje baterije (stock)a isto tako i u GSmbatery monitor pro.

Nikako da pronađem riješenje, ima li tko ideju ili riješenje ?

1 slika 1 slika
Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 16:33 (robijan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
robijan kaže...

Dali je netko imao slučaj da mu u pregledu potrošnje baterije,ali u detaljnom pregledu gdje se vide detalji o signalu, wifi, ekranu i punjenju... 1 slika

da iako je wifi isključen on mi i dalje prikazuje crtu da je uključen,a i u potrošnji baterije je potrošać- wifi,

u postavkama wifi je isključeno u naprednim postavkama uvijek dopušteno traženje nije aktivirano(isključeno),viber je postavljen na wifi mirovanje prema postavkama uređaja.

Na ovoj slici se ne vidi jer sam napunio mob 100 %, restarto bez uključenog wifi, i sada je sve ok. Ali kada ga uključim i isključim on i dalje registrira da je wifi aktivan,(stvarno ne jer mi prebaci na mrežu) u pregledu potrošnje baterije (stock)a isto tako i u GSmbatery monitor pro.

U naprednim postavkama stavi neka wifi ostane ukljucen u stanju mirovanja: nikad

14 godina
neaktivan
ibosilj kaže...
robijan kaže...

U naprednim postavkama stavi neka wifi ostane ukljucen u stanju mirovanja: nikad

Da ali to je kada je wifi uključen i kada isključim ekran da isključi wifi... Kužiš, meni je problem kada je isključen, a on i dalje stoji da je uključen... 

14 godina
protjeran

Probaj, tak je i meni bilo i stavil sam tu na nikad i dalje vise nije prikazivalo da je stalno ukljuceni wifi

14 godina
neaktivan

evo i s tom opcijom je isto,

13 godina
neaktivan

U postavkama wifi mreže idi na napredne postavke i odznači kvačicu s "uvijek dopušteno traženje" trebalo bi riješiti problem čak i kad je wifi isključen!

Uvijek dopušteno traženje treba biti off Uvijek dopušteno traženje treba biti off
16 godina
neaktivan
robijan kaže...

Meni je tako pokazivao dok mi je NFC bio ukljucen, vidi je li ti ukljucen, kad sam ga iskljucio nije vise toga bilo.

14 godina
neaktivan
Jojo88 kaže...

U postavkama wifi mreže idi na napredne postavke i odznači kvačicu s "uvijek dopušteno traženje" trebalo bi riješiti problem čak i kad je wifi isključen!

sve to već obavljeno !!!

iCOOKIE kaže...
robijan kaže...

Meni je tako pokazivao dok mi je NFC bio ukljucen, vidi je li ti ukljucen, kad sam ga iskljucio nije vise toga bilo.

Nije uključen,

Mislim da to sve znam u dušu... ali eto NEMAM  riješenje... Ipak Hvala !

10 godina
neaktivan

Zna li se kad od prilike izlazi 5.0.1 ? ovaj 5.0 je posto nemoguc :( a dok ga posaljem u at na garanciju ostacu bez moba mj dana :(

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

jel mogu ja sad sa 5.0  samo preko odina downgrade na 4.4.2 ? vipov s5, ako da moze link za 4.4.2 hvalaaa

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NeoDJW kaže...

jel mogu ja sad sa 5.0  samo preko odina downgrade na 4.4.2 ? vipov s5, ako da moze link za 4.4.2 hvalaaa

Izvoli  http://www.sammobile.com/firmwares/download/33096/G900FXXU1ANG2_G900FVFG1ANG2_VIP.zip/

12 godina
neaktivan

Zanima me koji launcher koristite?

15 Touchwiz
15 Nova Launcher
0 Apex Launcher
0 CM Launcher
0 Go Launcer
0 Apus Launcher
2 Google Now Launcher
0 Neki drugi