Napravio sam ali je ista stvar
ima dvije mogucnosti za aktualizaciju
jedna se moze iskljuciti druga ne
cim se spoji mob na 3g ili wifi javlja da aktualiziranje odgođeno i ne mogu maknuti
Napravio sam ali je ista stvar
ima dvije mogucnosti za aktualizaciju
jedna se moze iskljuciti druga ne
cim se spoji mob na 3g ili wifi javlja da aktualiziranje odgođeno i ne mogu maknuti
Evo slika
prvi se moze isključiti drugi ne (na drugoj slici)
Neka snimi, mozda mu bude odgovarao. U nekim stvarima je bolji od kitkata, u nekim losiji.
Ma ne želi staviti lolipop
želi ostati na kit katu
Jeli ima ko link od 4.4.2 od Vipa?
Jeli ima ko link od 4.4.2 od Vipa?
cao, imam problem kao i nekolicina forumasa sa kamerom i s tim nekim "procesom" mm-qcamera daemon sto mi jede bateriju i zagrijava mobitel maksimalno :( Mobitel sam kupio nov u austriji iz razloga sto sam konto da su gore "org" mobiteli i da ne bih trebao imati problema s njim :( Da li postoji sansa da ce nekim novim updateom rjesiti se ovaj problem "sam", posto sam ja iz bosne i to mi predstavlja proces da saljem mobitel gore pa cekam nazad :( najvise se bojim da to nece biti kako treba napravito i sl :(
Posto sad nemam dovoljno baterije da uradim restart, jel' moguce da bi se ovaj problem rjesio s restartom :O msm svakako cu uraditi sutra al onako dok cekam dajte mi neko misljenje :)
i da napomenem mob je star 15-ak dana dosao je na 4.4.2 i sam mi je ponudio 5.0 sto sam i prihvatio i naso sebi "problem" :(
Hvala unaprijed i LP
cao, imam problem kao i nekolicina forumasa sa kamerom i s tim nekim "procesom" mm-qcamera daemon sto mi jede bateriju i zagrijava mobitel maksimalno :( Mobitel sam kupio nov u austriji iz razloga sto sam konto da su gore "org" mobiteli i da ne bih trebao imati problema s njim :( Da li postoji sansa da ce nekim novim updateom rjesiti se ovaj problem "sam", posto sam ja iz bosne i to mi predstavlja proces da saljem mobitel gore pa cekam nazad :( najvise se bojim da to nece biti kako treba napravito i sl :(
Posto sad nemam dovoljno baterije da uradim restart, jel' moguce da bi se ovaj problem rjesio s restartom :O msm svakako cu uraditi sutra al onako dok cekam dajte mi neko misljenje :)
i da napomenem mob je star 15-ak dana dosao je na 4.4.2 i sam mi je ponudio 5.0 sto sam i prihvatio i naso sebi "problem" :(
Hvala unaprijed i LP
Odes na aplikacije-kamera i tamo imas obrisi podatke i privremenu memoriju,nakon toga resetiras i bit ce ti dobro jedno vrijeme i onda se opet pojavi,tak ja radim.
Tako sam i ja uradio i sad evo vec nekoliko dana mir... e dokad ce trajati to cemo vidjeti
Dali netko ima problema sa prebacivanjem na wi-fi na lollipopu?
Meni to nešto šteka, čas prebaci pa opet vrati na mobilini internet i tako non stop..a signal na wi-fi je odličan.
Dali netko ima problema sa prebacivanjem na wi-fi na lollipopu?
Meni to nešto šteka, čas prebaci pa opet vrati na mobilini internet i tako non stop..a signal na wi-fi je odličan.
Tako je i mom prijatelju bilo, sve dok nismo iskljucili opciju u wifi postavkama, ne znam tocno kako se zove ali ima veze sa automatski prebacuj mreze između 2,4 i 5 ghz
Ljudi, dajte napravite FACTORY RESET nakon update na Lollipop. Pišete o problemima nakon updatea, ali ako to napravite bit će riješeno! Pa to je barem jednostavno i ne morate se bojati gubitka podataka, imate Kies gdje sve možete "backup-at". Mobitel će vam raditi kao nikada do sada.
Evo ja sam svoj restartovo, nadam se da ga necu morati slati na garanciju :(
I jel postoji mogucnost da ce s nekom zakrpom na 5.0 rjesiti ovaj problem ?
Naravno, kao i obično ,zakrpa će riješiti taj problem, a nastat će nova 2.
Preko Kiesa odem Firmware upgrade and initialization pise mi "SM-G900F" does not support initializing. u cemu je problem jel se nekom od vas javljalo pri pokusaju nadorgradnje 5.0 preko Kiesa?? Na sammobile je jutros izasao 5.0 za moj operater, vec imam 5.0 ali ne od mog operatera
Ne ide to kako si zamislio.
Kako si stavio taj kojeg imas, stavi i od svog operatera.
U zadnja 2-3 dana sam primjetio mm-qcamera-daemon servis koji troši jako puno baterije. Imam Lollipop i sve je radilo normalno evo do prije 2-3 dana od kad imam ovaj problem. Hmmm
U zadnja 2-3 dana sam primjetio mm-qcamera-daemon servis koji troši jako puno baterije. Imam Lollipop i sve je radilo normalno evo do prije 2-3 dana od kad imam ovaj problem. Hmmm
samo malo pogledaš gore u temi...
Dali je netko imao slučaj da mu u pregledu potrošnje baterije,ali u detaljnom pregledu gdje se vide detalji o signalu, wifi, ekranu i punjenju... 1 slika
da iako je wifi isključen on mi i dalje prikazuje crtu da je uključen,a i u potrošnji baterije je potrošać- wifi,
u postavkama wifi je isključeno u naprednim postavkama uvijek dopušteno traženje nije aktivirano(isključeno),viber je postavljen na wifi mirovanje prema postavkama uređaja.
Dali još neka apk. može wifi držati BUDNIM iako je on isključen....
Na ovoj slici se ne vidi jer sam napunio mob 100 %, restarto bez uključenog wifi, i sada je sve ok. Ali kada ga uključim i isključim on i dalje registrira da je wifi aktivan,(stvarno ne jer mi prebaci na mrežu) u pregledu potrošnje baterije (stock)a isto tako i u GSmbatery monitor pro.
Nikako da pronađem riješenje, ima li tko ideju ili riješenje ?
Dali je netko imao slučaj da mu u pregledu potrošnje baterije,ali u detaljnom pregledu gdje se vide detalji o signalu, wifi, ekranu i punjenju... 1 slika
da iako je wifi isključen on mi i dalje prikazuje crtu da je uključen,a i u potrošnji baterije je potrošać- wifi,
u postavkama wifi je isključeno u naprednim postavkama uvijek dopušteno traženje nije aktivirano(isključeno),viber je postavljen na wifi mirovanje prema postavkama uređaja.
Na ovoj slici se ne vidi jer sam napunio mob 100 %, restarto bez uključenog wifi, i sada je sve ok. Ali kada ga uključim i isključim on i dalje registrira da je wifi aktivan,(stvarno ne jer mi prebaci na mrežu) u pregledu potrošnje baterije (stock)a isto tako i u GSmbatery monitor pro.
U naprednim postavkama stavi neka wifi ostane ukljucen u stanju mirovanja: nikad
U naprednim postavkama stavi neka wifi ostane ukljucen u stanju mirovanja: nikad
Da ali to je kada je wifi uključen i kada isključim ekran da isključi wifi... Kužiš, meni je problem kada je isključen, a on i dalje stoji da je uključen...
Probaj, tak je i meni bilo i stavil sam tu na nikad i dalje vise nije prikazivalo da je stalno ukljuceni wifi
Meni je tako pokazivao dok mi je NFC bio ukljucen, vidi je li ti ukljucen, kad sam ga iskljucio nije vise toga bilo.
U postavkama wifi mreže idi na napredne postavke i odznači kvačicu s "uvijek dopušteno traženje" trebalo bi riješiti problem čak i kad je wifi isključen!
sve to već obavljeno !!!
Meni je tako pokazivao dok mi je NFC bio ukljucen, vidi je li ti ukljucen, kad sam ga iskljucio nije vise toga bilo.
Nije uključen,
Mislim da to sve znam u dušu... ali eto NEMAM riješenje... Ipak Hvala !
Zna li se kad od prilike izlazi 5.0.1 ? ovaj 5.0 je posto nemoguc :( a dok ga posaljem u at na garanciju ostacu bez moba mj dana :(
jel mogu ja sad sa 5.0 samo preko odina downgrade na 4.4.2 ? vipov s5, ako da moze link za 4.4.2 hvalaaa
jel mogu ja sad sa 5.0 samo preko odina downgrade na 4.4.2 ? vipov s5, ako da moze link za 4.4.2 hvalaaa
Izvoli http://www.sammobile.com/firmwares/download/33096/G900FXXU1ANG2_G900FVFG1ANG2_VIP.zip/
Zanima me koji launcher koristite?
15 | Touchwiz |
---|---|
15 | Nova Launcher |
0 | Apex Launcher |
0 | CM Launcher |
0 | Go Launcer |
0 | Apus Launcher |
2 | Google Now Launcher |
0 | Neki drugi |