Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 673.416
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava
Tonči kaže...

Ovaj s"odazivom u ruci " valjda misli na odaziv ekrana na dodir, koji je dosta različit na telefonima. Recimo, LGG3, HTC M8 imaju odaziv ispod 50ms, dok  Z2 i S5 imaju preko 100ms, iPhone ima 75ms...

Dosta osjetno u svim situacijama, pogotovo kod crtanja i sl. aktivnosti. 

Dali se ti meni obracas ili??

11 godina

da li je netko dobio update za "build number XXU1AGN3" ?

1 DA
8 NE

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo došao je i meni ANG2, za sada sam jedino primijetio da se pojavi "kvačica" unutar zelenog kružića kada se unlocka screen pomoću otiska prsta.

Mobitel i dalje ima onaj iritantni lag kod mijenjanja tabova u postavkama, drugo nisam ništa priomijetio

before before
after after
Now the only thing a rambler needs is a suitcase and a gun. The only time he’s satisfied is when he’s on the run.
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

da li je stiglo rješenje za home button prilikom otključavanja lock screena? (isključio sam S Voice)

znači imao sam S5 prije 3 mjeseca i to mi je išlo na živce i sad kupim novi i opet ista stvar.

Što je još gore i kod S5 od cure radi istu stvar.

Npr . prilikom pritiska na home button u većini slučajeva kasni po sekundu dvije paljenje displaya.

Nekad se zna dogoditi da iz prve upali bez ikakvog čekanja.

i najveće kante se pale iz prve a jedan S5 ne može..

kako je kod vas?

10 iz prve pali display
0 sekundu dvije kasni

0 0 hvala 0
14 godina
Dario7 kaže...

da li je stiglo rješenje za home button prilikom otključavanja lock screena? (isključio sam S Voice)

znači imao sam S5 prije 3 mjeseca i to mi je išlo na živce i sad kupim novi i opet ista stvar.

Npr . prilikom pritiska na home button u većini slučajeva kasni po sekundu dvije paljenje displaya.

kako je kod vas?

Daj me nemoj hebat da Samsung to jos nije rijesio, ja sam taj problem imao jos na S3. {#}

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
17 godina
odjavljen
gamer34 kaže...
Dario7 kaže...

kako je kod vas?

Daj me nemoj hebat da Samsung to jos nije rijesio, ja sam taj problem imao jos na S3. {#}

To bas i ja gledam, isto sranje na S3... :D

http://isvijet.com.hr
14 godina
neaktivan

Naručio u VIP-u crni S5 prije četri tjedna, još nije stigao.

Pitanje: Da li netko zna što se događa (nemaju ga na skladištu, velika potražnja...)? 

0 0 hvala 0
16 godina
PavoM kaže...

Pitanje: Da li netko zna što se događa (nemaju ga na skladištu, velika potražnja...)? 

Moguće hrpa reklamacija pa povlače sa stanja za zamjene kupcima {#}

zezam se, vjerovatno se pomamili svi za kupovine na rate i ekstra super ultra popuste ako produlje ugovor...

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
16 godina
odjavljen
mrxa1 kaže...

zezam se, vjerovatno se pomamili svi za kupovine na rate i ekstra super ultra popuste ako produlje ugovor...

Bit će panike kad skuže foru :P

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
neaktivan
PavoM kaže...

Najbolje da ih nazoveš, zato helpdesk dluži. Mi ovdje znamo isto koliko i ti

Now the only thing a rambler needs is a suitcase and a gun. The only time he’s satisfied is when he’s on the run.
14 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...
PavoM kaže...

Bio u VIP centru, zvao...

Uvijek isto kada dođe budemo Vas kontaktirali.

Hvala, na Vašim odgovorima.

16 godina
neaktivan
PavoM kaže...
crazy_luđak kaže...
PavoM kaže...

Bio u VIP centru, zvao...

Uvijek isto kada dođe budemo Vas kontaktirali.

Hvala, na Vašim odgovorima.

Ako je stvarno četiri tjedna, trebali bi znati barem nešto. Sastavi mail i inzistiraj da ti nešto kažu, možda se čak može direktno servisera kontaktirati jer je uvijek sporije preko telekom operatera

16 godina
PavoM kaže...

Ja svratio u jednu ViP poslovnicu u svom gradu, nemaju Htc M8, G3 i jos se opravdavaju da S5 nema u citavoj hrvatskoj {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.8.2014 11:07 (PiXeLsss).
15 godina

Tako je mene T-Mobile g**io dok nisam poludio i otišao u Samsung i kupio uređaj i stavio T-Mobileovu karticu unutra i sve je super radilo i radi još uvijek. Čekao sam cca 3-4 tjedna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Stigao update na VIP. 

Također, danas mi stigla maska Spigen Slim Armor. Uvijek sam na prijašnjim mobitelima koristio jeftine maske, ali sam se odlučio na neku malo skuplju za S5.

Naručeno je s ove stranice i zajedno s poštarinom je koštala 30 eura. Poštarina nije dugo trajala, 5 radnih dana.

Vidi se jako velika razlika u usporedbi s jeftinim maskama. Puno kvalitetnija izrada, puno bolji fit, nema više da negdje ne odgovara maska ili tako nešto.

Folije za ekran su mi također stigle danas, ali s ebay-a (isto 5 radnih dana poštarina). FoneM8 marka, takve sam imao i na N2 i nije bilo zamjerke.

Naručio bih ove ili ove, ali bilo mi je hitno za folije pa sam bolje s UK ebay-a naručio.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.8.2014 16:10 (kpavl).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kpavl kaže...

Stigao update na VIP. 

Također, danas mi stigla maska Spigen Slim Armor. Uvijek sam na prijašnjim mobitelima koristio jeftine maske, ali sam se odlučio na neku malo skuplju za S5.

Naručeno je s ove stranice i zajedno s poštarinom je koštala 30 eura. Poštarina nije dugo trajala, 5 radnih dana.

Vidi se jako velika razlika u usporedbi s jeftinim maskama. Puno kvalitetnija izrada, puno bolji fit, nema više da negdje ne odgovara maska ili tako nešto.

Folije za ekran su mi također stigle danas, ali s ebay-a (isto 5 radnih dana poštarina). FoneM8 marka, takve sam imao i na N2 i nije bilo zamjerke.

Naručio bih ove ili ove, ali bilo mi je hitno za folije pa sam bolje s UK ebay-a naručio.

napiši kad budes imao vremena ima li kakvih razlika u performansama(ili vizualno ) s novom nadogradnjom.

12 godina
neaktivan

Imam vremena, ali ne koristim mobitel intezivno jer nemam škole/faksa pa baš i ne mogu komentirati u vidu performansa. Prijatelj je flashnuo prije tjedan dana UK verziju istoga firmwarea i kaže da primjeti poboljšanje u bateriji.

Vizualno sam primjetio jedino da kada upalim Battery saver (obični) bude mi mala baterijica u lijevom uglu, te se dobije notifikacija da je to upaljeno. 

Čitao sam da je poboljšan fingerprint senzor i da se prilikom odabira efekta otključavanja zaslona prikaže sličica kako bi to izgledalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kpavl kaže...

Imam vremena, ali ne koristim mobitel intezivno jer nemam škole/faksa pa baš i ne mogu komentirati u vidu performansa. Prijatelj je flashnuo prije tjedan dana UK verziju istoga firmwarea i kaže da primjeti poboljšanje u bateriji.

Vizualno sam primjetio jedino da kada upalim Battery saver (obični) bude mi mala baterijica u lijevom uglu, te se dobije notifikacija da je to upaljeno. 

Čitao sam da je poboljšan fingerprint senzor i da se prilikom odabira efekta otključavanja zaslona prikaže sličica kako bi to izgledalo.

Koji update je to?

12 godina
neaktivan

Isti onaj za koji si ti pisao prije 2-3 dana. Nema novijeg.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

jeli netko pokusao fotografirat iispod vode? jeli se moze pod vodu s s5 bez razmisljanja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
orim0909 kaže...

jeli netko pokusao fotografirat iispod vode? jeli se moze pod vodu s s5 bez razmisljanja?

Moze u cistu slatku vodu do 1m bez razmisljanja. Naravno ako je flap zatvoren.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
12 godina
neaktivan

e hvala puno, a u more znaci ne moze?

14 godina
orim0909 kaže...

e hvala puno, a u more znaci ne moze?

Sluzbeno po Samsungu ne, ali nije sad da ako ga stavis u more ce odmah pustati, ali sol moze nastetiti.

16 godina
neaktivan

Pregledaj si poklopac baterije da se ne svija negdje jer to ti je najbitnije (pored flapa na micro usb-u)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
orim0909 kaže...

ja sam probao snimat ispod vode, tocnije mora, ali mi je voda zgasila snimanje, a nije mi se vise dalo izlazit iz mora da ga pobrisem da mogu opet kliknut na ekran pa nisam ponovno niti pokusavao

uglavnom moj je bio pod vodom i pod morem i radi jos 

Autoclimb kills more people than AIDS
15 godina

Zaboravio sam rec da je prezivio u kupanje u jack danielsu i poljevanje sa njime
Oni koji imaju face mogu vidjet video na linku 

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Laganini malo na BoBCaTROM rom-u.

Moj PC  
0 4 hvala 0
11 godina

Za vlasnike S5 koji su prethodno imali S4, da li je S5 stvarno toliko bolji u bateriji nego S4?

vidjeh na netu da screen on time na s5 bude oko 5-6 sati, a s4 3-4 sata

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
spajder68 kaže...

Laganini malo na BoBCaTROM rom-u.

Jel ti okinut KNOX?

14 godina
neaktivan

Knox i dalje 0x0!