Samsung Galaxy S25/S25+/S25 Ultra - [Rasprava]

poruka: 436
|
čitano: 119.402
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Društvo, htio bih probat taj S25U, ali, čitam okolo da ljudi imaju problema s ekranom radi pwm dimminga. Žale se na glavobolje, zamor očiju. Da li je samsung kako doskočio tom problemu?

Da li postoje neka softverska rješenja koja su ugrađena u S25U te ublažavaju taj problem od kojeg očito pati jedan manji dio ljudi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Samsung Galaxy S25/S25+/S25 Ultra - [Rasprava]

ja sam sa A52S presao na S25U i nemam nikakvih problema. ekran je odlican i ne primjecujem nikakve promjene.

Durbin d.o.o. za geodetske poslove
11 godina
1samek kaže...

Neka preporuka za Ultra slim case sa dobrim gripom, tj da mi S25 Ultra ne klizi iz ruke stalno?

Na prethodnom mobitelu sam koristio Nillkin super frosted shield, najbolja maksa ikad, tanka, lagana i sa strane je bila neka tekstura pomoću koje nema šanse da ti mobitel klizne iz ruke, sad uzeo istu za S25U i teško je smeće.

YT i slično hvale Pitaka case, ali 60€ mi se čini suludo preskupo.

Preporuka za ovu Spigen maskicu, osim sto izgleda cool, cini se i jako kvalitetna...bas je eye catch.

17 godina
Malo skliska bila na iPhone 15 Pro Max. I ima je... Osobno mi kindsuit odgovara odlično.
17 godina
ocean77 kaže...
1samek kaže...

Neka preporuka za Ultra slim case sa dobrim gripom, tj da mi S25 Ultra ne klizi iz ruke stalno?

Na prethodnom mobitelu sam koristio Nillkin super frosted shield, najbolja maksa ikad, tanka, lagana i sa strane je bila neka tekstura pomoću koje nema šanse da ti mobitel klizne iz ruke, sad uzeo istu za S25U i teško je smeće.

Preporuka za ovu Spigen maskicu, osim sto izgleda cool, cini se i jako kvalitetna...bas je eye catch.

požuti li s vremenom?

11 godina
BoTiA kaže...
ocean77 kaže...
1samek kaže...

požuti li s vremenom?

To cu znati nakon nekog vremena. 

14 godina
BoTiA kaže...
ocean77 kaže...
1samek kaže...

požuti li s vremenom?

Vjerojatno da, ali dosta sporije nego obična silikonska maska, npr. silikonska maska je već unutar godinu dana vidljivo žuta, dok spiegen ultra hibrid koju koristim na s23+ jedva primjetno u 2 godine. A ova msak o kojoj se govori je iz iste serije i koristi iste materijale PC+TPU.

17 godina

Jel imate kakvu preporuku koju maskicu uzet za S25U?

Gledam ultra thin slično kao pitaka, da ima otvoren prorez za tipke, one rugged case ne dolazi u obzir.

Tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine

Spigen nano pop probaj, ima taj šmirgl bočno antiklizni a i cool zgleda. liquid air mi skliska, kindsuit isto skliska. ova je dobra, i tech protect imam neku silikonsku bocno isto ne klizi

17 godina

https://amzn.eu/d/3KY86e9

Ovaj case sam narucio, cak sam pikirao pitaka, al ne vidim razlog dat vise novaca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine

Ja cim procitam na par mjesta very slipery preskacem. Najbitnija stavka kod maskice mi je da ima grip, plus ako ima zracne dzepice na rubovima a da je tanka

Al izgleda super, to svakako. Javi dojmove

0 0 hvala 0
6 godina

Meni se jako dobro pokazao Ringke Onyx. Maska nije teska, predebela, kvalitetno je napravljena i pruza dobru zastitu. 

0 0 hvala 0
17 godina

Rugged case tolko nagrduje S25U da je to koma i to mi je neprihvatljivo, smartfon je sam po sebi pozamasan i jos dodatno case povecava njegove gabarite. Od caseova mi je jedino pitaka i ovaj benks cine (mozda bi se jos nasli neki od kandidata) prihvatljivim, zastita nije na najvecem mogucem nivou, al dobro je izbalansirano izmedju dizajna i zastite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina

Bok svima,

uzeo sam S25 i sve prebacio sa starog telefona.

Normalno sam napravio update firmware na zadnju verziju (security patch 1.6.), ali Google Play System je ostao na 1.2. i kad pokusam napraviti update kaze da je latest (iako prema koleginom mobitelu vidim da nije).

Jel ima netko ideju sto je poslo po krivu i kako bih mogao rijesiti problem?

Probao sam ocisiti cache i podatke od Play Stora i Play Services, kao i Wipe cache partition opciju, ali nista nije pomoglo.

Pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
17 godina
17 godina
14 godina

Bas sam razmisljao uzet taj case za probu, ali prvo da pitam koliko je sklizak u ruci? 

Narucio sam neku jeftinu kopiju sa AliExpresa cisto da vidim, case je super, ali doslovno je ko da drzim maslac u ruci, mobitel samo bjezi iz ruke. A ta tekstura bi bas trebala davati anti-slip.

17 godina
1samek kaže...

Bas sam razmisljao uzet taj case za probu, ali prvo da pitam koliko je sklizak u ruci? 

Narucio sam neku jeftinu kopiju sa AliExpresa cisto da vidim, case je super, ali doslovno je ko da drzim maslac u ruci, mobitel samo bjezi iz ruke. A ta tekstura bi bas trebala davati anti-slip.

Da se lijepi za ruku, ne lijepi se, al da je ko sapun, nije, ne bjezi iz ruke i ugodno ga je za koristit. Ovo je odlicna alternativa pitaka caseu, a cijena je cca 20tak€ jeftiniji.

13 godina

Nadam se da se nitko nece buniti ako ovdje postavim upit, da ne otvaram novu temu.

Kupila sam Samsung A56, ali obavjesti tipa kad mi email stigne ili njuskalo poruka od nekog, ne stizu mi obabjesti iako je sve ukljuceno..gledala i online Videa i sve je uključeno i.opet ne ide...help

0 0 hvala 0
17 godina

Ne znam tko bi dao toliki novac za mobitel, pogotovo nakon negativnih iskustava korisnika sa PWM dimmingom, tj. ekranom. Svoj Honor Magic 6 Pro sam platio 180 EUR jednokratno, na najnižoj tarifi S u Hrvatskom Telekomu, a bolje djeluje od S25 serije kad uspoređujem sa kolegama. Samsung sam imao još prije nekoliko godina, S10 PLUS, Note 20 PRO, kako su se već zvali, na oba zaredom problemi sa signalom, mrtvim pikselima nakon par mjeseci, bateriju i njezinu potrošnju da ne spominjem...

0 0 hvala 0
14 godina
Miki_16 kaže...

Nadam se da se nitko nece buniti ako ovdje postavim upit, da ne otvaram novu temu.

Kupila sam Samsung A56, ali obavjesti tipa kad mi email stigne ili njuskalo poruka od nekog, ne stizu mi obabjesti iako je sve ukljuceno..gledala i online Videa i sve je uključeno i.opet ne ide...help

Da ti nije upaljen "Do not disturb mode"? Pogledaj u opcijama pod Notifikacije.

ivaninho kaže...

Ne znam tko bi dao toliki novac za mobitel, pogotovo nakon negativnih iskustava korisnika sa PWM dimmingom, tj. ekranom. Svoj Honor Magic 6 Pro sam platio 180 EUR jednokratno, na najnižoj tarifi S u Hrvatskom Telekomu, a bolje djeluje od S25 serije kad uspoređujem sa kolegama. Samsung sam imao još prije nekoliko godina, S10 PLUS, Note 20 PRO, kako su se već zvali, na oba zaredom problemi sa signalom, mrtvim pikselima nakon par mjeseci, bateriju i njezinu potrošnju da ne spominjem...

Evo ja sam dao 

Drago mi je da si zadovoljan svojim izborom, korisim Samsung mobitele od S6 (znam, vrijeme je za promjenu ali OneUI mi najbolje lezi), ovo sa pikselima nikad cuo. Baterije su im najveca mana, ali evo sad na S25 Ultra zbilja nemam zamjerke mozda zato jer je nov; iako po meni je to skroz glupo komentirati kad svatko koristi mobitel na svoj nacin. Cesto sam na putu, lovi signal svugdje pogotovo u roamingu.

17 godina
ivaninho kaže...

Spomenuo si pwm dimming. E vidis, to je i mene brinulo na S25U, al kolko vidim sve je ok, bar sto se tice mene, osobno, to mi je bila (i dost se ljudi sali na pwm dimming) zamjerka samsungu i vrijeme je da pocnu pratit trendove. 

Nerado ovo govorim i nisam niciji fan, vise manje sam ganjao kineze unazad pet godina i bio sam zadovoljan, posebno s kamerama. Zadnje sam imao cetiri flgasipa za 2025tu godinu, e sad, postoji jedan ali.. 

A o tome se dost pricalo ocito s razlogom, radi se o softveru, OneUI 7 radi kao podmazan, moram priznat da sam ugodno iznenadjen sa S25U, cak stovise, unatoc sporijem punjacu i ne bas vrhunskom foticu, al samsungov softver je odlican.

Rekao sam sebi, aj da probam i taj famozni S25U. 

Ima samsung jos tu dost posla, al mora im se priznat jedna stvar a to je OneUI 7, potonji mi bolje radi od OOS, MagicOS, HyperOS, ColorOS.

Sad su cijene S25U pale i dobra je kupnja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2025 15:47 (zvonac).
14 godina

Slazem se, ja sam sad na Samsung promociji dobio Watch 7 44mm gratis, nije ispalo lose.

Samo sam htio napomenuti da sam na S21 Ultra koji sam koristio prije prelaska na S25U, OneUI 7 bio tesko smece, unistilo je jos uvijek solidan telefon.

Na s 25U je to skroz druga prica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Na S25U je anti reflektivni ekran najbolja stvar. Pogotovo sad ljeti, nevjerojatno kako dobro izgleda!

Samo radi toga mobitel izgleda ligu iznad drugih...

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Miki_16 kaže...

Što se tiče njuškalo poruka isti problem imam i ja tako da je problem u aplikaciji. Za gmail nemam nikakvim problema s notifikacijama...

17 godina
zuper kaže...

Na S25U je anti reflektivni ekran najbolja stvar. Pogotovo sad ljeti, nevjerojatno kako dobro izgleda!

Samo radi toga mobitel izgleda ligu iznad drugih...

Tocno. 

Ekran je pun pogodak.

13 godina
ivaninho kaže...

Za naše regije su bili dost loši. S20 plus, note 20 ultra su bili kriminalno loši TELEFONI. Naglašavam to jer su imali nikakav signal, grijali se ko ludi i baterija im je trajala pola dana. Izuzev dosta loše s22 ultre (opet isključivo zbog Exynosa), sada su dobri. Iako ja svakako planiram preći iz Samsung tabora jer ne rade ništa novo s mobitelima. Na S23u mi odlazi ekran, a tek mjesec dana van garancije, a kamera im stagnira što zbog senzora koji koriste 3 generacije što zbog njihovog softvera koji forsiraju, a kinezi ih guze uzduž i poprijeko. Ne znam jesam li spreman otići sa One UI-ja jer je stvarno pun pogodak za mene, ali želio bih se početi baviti snimanjem i obradom slika i videa, a Samsung telefoni tu nisu konkurentni. Najradije bi na iPhone zbog videa i seamless zooma, ali iOs ne mogu progutati

17 godina

Pošto S25U ima onaj premaz, da li se kaj (što se tiče tog mat displeja) mijenja ako se stavlja neki screen protector na taj displej? Imate neku preporuku koji screen protector uzet?

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2025 13:50 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice