Samsung Galaxy S22/S22+/S22 Ultra - [Rasprava] izdvojena tema

poruka: 1.081
|
čitano: 540.790
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Samsung Galaxy S22/S22+/S22 Ultra - [Rasprava]

Pa stavio si tarifu S, a za tu se ne obračunava popust od 1.080,00KN, samo vrijedi za M, L ili Unlimited.

Šteta što nemaju S22 s 256GB memorije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Re: Samsung Galaxy S22/S22+/S22 Ultra - [Rasprava]

Da, ali su bezobrazno napravili da su digli cijenu moba na 7400kn dok ostale trgovine nude početnu 6600kn i onda te tjeraju da uzmeš veću tarifu da dobiješ taj njihov popust.

15 godina
Repko kaže...

Da, ali su bezobrazno napravili da su digli cijenu moba na 7400kn dok ostale trgovine nude početnu 6600kn i onda te tjeraju da uzmeš veću tarifu da dobiješ taj njihov popust.

Jasno da, no s njihove strane ne bi im se isplatilo dati taj popust i na S tarifi jer za solidnu tarifu solidne cijene dobiješ jeftino mob.

Ja sam na kraju uzeo na ekupi obični S22 s 256GB memorije sad za vikend, ionako sad ne mogu u HT ništa kad mi pretplata ističe za 4 mjeseca.

9 godina

Ja sam nažalost zbog njihove nesposobnosti agenata ostao bez te ponude na ekupi, a mogao sam dobiti mob za 5100 i uzeti S tarifu za 116kn. Ali što je tu je.. iznenadila me cijena moba po izlasku jer sam se pripremio na puno gore cijene pa mi je i ovo okej.

15 godina
Repko kaže...

Ja sam nažalost zbog njihove nesposobnosti agenata ostao bez te ponude na ekupi, a mogao sam dobiti mob za 5100 i uzeti S tarifu za 116kn. Ali što je tu je.. iznenadila me cijena moba po izlasku jer sam se pripremio na puno gore cijene pa mi je i ovo okej.

Tako sam i ja u prošloj akciji u 12. mj htio uzet S21 jer je bio na 50% popusta iako sam znao da do isteka tarife imam 6. mj. i 3 otplate uređaja pa su mi prvo rekli može, na kraju ipak ne može. Ja odustao kad ono uredno naplatili preostale rate uređaja na sljedećem računu, piši prigovor, kažu pogreška u sustavu pa su u iznosu te zadnje 3 rate dali popust na sljedeće račune. Uglavnom, htio sam reći ovisno na koga naletiš mogu se dogodit problemi, jbg.

Vjerujem da će biti tih akcija još, no ne tako brzo, možda bude nešto ako ne bude išla prodaja baš najbolje.

16 godina

Evo LINK na tekst koji radi usporedbu S22 Ultre sa Exynos 2200 i Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1.

Znači Exynos 2200 je živi horor

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

znaci u prosloj seriji exynos 2100 ispada bolji nego ovaj novi

BBall,Tech,Ink and Familly..all the way....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MasterOfDisaster kaže...

Evo LINKna tekst koji radi usporedbu S22 Ultre sa Exynos 2200 i Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1.

Bez detalja to ništa ne znači, ili tipične klikbejt benčmark brojke pa imaš tipičnu nulu bodova.

Dugotrajne performanse kad se mob zagrije, ekipa kaže da i Snaprdagon 8 Gen1 debelo trotla kad se mob zagrije.Ukratko dugotrajne održive performanse, Exynos 2200 vs Snapdragon 8 Gen 1 vrlo slične performanse kad se ekipa ozbiljno zagrije performanse padaju kao kiša.

https://twitter.com/VideoCardz/status/1493579007832567812

Kak sam več ranije napisal, 90% kupaca nije briga za maksimalne brojke CPU ili GPU performansi.Ako je kamera dobra, i ako je trajanje baterije dobro ljudi i dalje kupuju svoj omiljeni brend Android mobitela.

Da mogu za badave dobit jedan mob, ja bi i dalje uzel samo Google Pixel 6 eto radi odličnog dizajna.Realno jedino Pixel 6, ili dizajn stražnje strane ima duh starog odličnog SonyEricsson mob dizajnerskog tima.

AMD,........is that Epyc or what?
3 godine
neaktivan

Jel netko narucio telefon sa Santa Domenice ?

Narucen je 11.2. i dosao je mail da je narudzba zaprimljena i da "slijedi provjera i odobravanje narudzbe od strane njihovih agenata" ali jos nema nista.

Vidim iznos su uredno skinuli sa racuna.

Radi se o S22 Ultra od 512 gb.

13 godina
neaktivan
Repko kaže...

Pošto je tarifa bez ugovorne obveze, zar je ne možeš promijenit odmah za idući mjesec ako mob platiš unaprijed?

Ono, pomalo šupački, ali tako je i sa njihove strane...

17 godina

Naravno da ne možeš, nisu oni vesla sisali, pa to bi svatko na svijetu onda radio, mob u najvećoj tarifi da bude najmanja cijeni, platiš odjednom i onda idući mjesec najnižu tarifu i prst u uho. Možda prije 70 godina. Danas ne.

Tarifa u teoriji je bez ugovorne obveze ali imaš sva pravila kao da si pod ugovorom, jednom u 24 mjeseca pravo na odabir uređaja i ako promjeniš tarifu u međuvremenu obračunaju razliku u cijeni uređaja.

Kupiš mob u S tarifi, za 6mj promjeniš u Neograničenu, dobiješ refund tj odobrenje u iznosu razlike koliko je uređaj jeftiniji u većoj tarifi. Kupiš u najvećoj, platiš uređaj jeftino, onda za 6mj odeš na najmanju i na idućem računu ti naplate razliku cijene uređaja do te koliko je koštao u najmanjoj. Logično.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Samsung tek u martu izbacuje official customer release firmware ,takodje AMD bi trebao da izbaci stable drivere
Ovo bi trebalo da utice samo na exynos i da poveca ili smanji performanse kao i trajanje baterije
Ako ispune obecanje i exynos bude imao bolju obradu slika i trajanje baterije losije performanse (rezultat na benchmark testu)u odnosu na snapdragon me ne brinu
atila2602
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2022 23:18 (atila2602).
13 godina
atila2602 kaže...
Samsung tek u martu izbacuje official customer release firmware ,takodje AMD bi trebao da izbaci stable drivere
Ovo bi trebalo da utice samo na exynos i da poveca ili smanji performanse kao i trajanje baterije
Ako ispune obecanje i exynos bude imao bolju obradu slika i trajanje baterije losije performanse (rezultat na benchmark testu)u odnosu na snapdragon me ne brinu

Sauce?

Smiješno mi je kako se preokrenulo sve. Pixel se kupuje radi dizajna, a samsung radi softvera 

15 godina

Da i ja sam naručio mob GS22 kod njih i istu poruku dobio... "Vaša narudžba je uspješno zaprimljena i trenutno je u procesu provjere i odobravanja sa strane naših agenata.
Nakon što provjera bude izvršena, poslati ćemo Vam potvrdu narudžbe sa pripadajućim računom, te u tom trenutku dolazi do sklapanja kupoprodajnog ugovora na daljinu." i nakon toga, a danas je srijeda 16.02.2022. ništa od njih, naravno da su novci skinuti sa račauna. Ako do sutra ne dođe nekakav odgovor, morat ću ih kontaktirati. 

16 godina

Ja uzeo u Svijet Medija također Ultra 512 GB crni i isto sam dobio email

Uspješno ste rezervirali sredstva na kartici u svrhu plaćanja narudžbe.
Naplata sredstava će biti provedena nakon što administrartor obradi i prihvati narudžbu.

Još uvijek se nisu ništa nakon toga javili, a pare su naravno skinute s računa (ilitiga rezervirane).

Izgleda meni da svi oni lijepo primaju prednarudžbe, a da su davno već prodali alocirani broj komada koji će dobiti na launchu pa da bi mi lako mogli izvisiti i čekati još par tjedana nakon 25.2. dok dođemo na red.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2022 11:35 (X-Wind).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ako su u austriji pomakli sa 25.2. na 8.3.

mozes biti uvjeren da ga ni u hrv neces dobiti prije 8.3.

https://www.mediamarkt.at/de/product/_samsung-galaxy-s22-ultra-5g-512gb-phantom-black-1875897.html

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pitanje za sve vas koji ste naručili preko telemacha i dobili uređaj. Jeste svi dobili slušalice odmah uz uređaj? Jel akcija za slušalice gratis vrijede za sve koji sada kupe? Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
rambox kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Evo LINKna tekst koji radi usporedbu S22 Ultre sa Exynos 2200 i Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1.

Bez detalja to ništa ne znači, ili tipične klikbejt benčmark brojke pa imaš tipičnu nulu bodova.

Dugotrajne performanse kad se mob zagrije, ekipa kaže da i Snaprdagon 8 Gen1 debelo trotla kad se mob zagrije.Ukratko dugotrajne održive performanse, Exynos 2200 vs Snapdragon 8 Gen 1 vrlo slične performanse kad se ekipa ozbiljno zagrije performanse padaju kao kiša.

https://twitter.com/VideoCardz/status/1493579007832567812

Kak sam več ranije napisal, 90% kupaca nije briga za maksimalne brojke CPU ili GPU performansi.Ako je kamera dobra, i ako je trajanje baterije dobro ljudi i dalje kupuju svoj omiljeni brend Android mobitela.

Da mogu za badave dobit jedan mob, ja bi i dalje uzel samo Google Pixel 6 eto radi odličnog dizajna.Realno jedino Pixel 6, ili dizajn stražnje strane ima duh starog odličnog SonyEricsson mob dizajnerskog tima.

Glavno da je twitter pouzdan izvor informacija 

Uglavnom evo ti LINK iz "pouzdanog" izvora sa svim mogućim testovima.

Nadalje, osobno najviše na mobu igram igre i tu i tamo za nešto uslikam (nisam klinac imam lijepih 40 godina) i to je to, pa mi je relativno bitno da ako već plaćam mob želim da radi odlično i u igrama. Govorimo o istom uređaju za različita tržišta gdje Europsko dobiva inferiorniju inačicu hardware-a za istu cijenu kao i verzija sa boljim hardware-om - smiješno i ti to opravdavaš da je to ok i da koga to briga, pa svakog normalnog kupca je briga. Za nadogradnju Exynosa 2200 je pitanje da li će se uopće desiti i pitanje kada ako se na to odluči, jer Exynos 2200 dobiva samo Europa, očito odlagalište za inferiorniju tehnologiju.

16 godina
DzigiBau kaže...

Pitanje za sve vas koji ste naručili preko telemacha i dobili uređaj. Jeste svi dobili slušalice odmah uz uređaj? Jel akcija za slušalice gratis vrijede za sve koji sada kupe? Hvala.

Za slušalice se moraš registrirati sa uređaja u Samsung Members appu, ne dođu odmah sa mobom. Promotivno razfoblje za sluške je do 24.02 ako se ne varam. I onda ih šalju na adresu, negdje sam naišao na informaciju da se slušalice isporučuju do najkasnije 30.04.

14 godina
neaktivan
lars82 kaže...
DzigiBau kaže...

Za slušalice se moraš registrirati sa uređaja u Samsung Members appu, ne dođu odmah sa mobom. Promotivno razfoblje za sluške je do 24.02 ako se ne varam. I onda ih šalju na adresu, negdje sam naišao na informaciju da se slušalice isporučuju do najkasnije 30.04.

Do 24.2. moram kupiti pa nebitno kad isporuce ili do 24.2. moram napraviti prijavu za koju moram vec imati uredaj?

Zovem telemach da sam zainteresiran za kupnju S22 i Galaxy watch 4 i kaze mi zenska da ne mogu uzeti oba uredaja ako imam samo jedan broj. Oni ne zele prodati ili? 😂

14 godina
neaktivan

Mislim da se do trajanja akcije mora kupiti :) Uredjaje ionako jos ne salju :)

0 0 hvala 0
16 godina
DzigiBau kaže...
lars82 kaže...
DzigiBau kaže...

Do 24.2. moram kupiti pa nebitno kad isporuce ili do 24.2. moram napraviti prijavu za koju moram vec imati uredaj?

Zovem telemach da sam zainteresiran za kupnju S22 i Galaxy watch 4 i kaze mi zenska da ne mogu uzeti oba uredaja ako imam samo jedan broj. Oni ne zele prodati ili? 😂

Na https://www.samsung.com/hr/offer/preorder-galaxy-s22/ ti piše da je promocija do 24.02 za Ultru a 22 i 22+ do 10.03, registrirati se moraš do 31.03. Za ovo za Watch 4 stvarno neznam, vjerojatno ga tretiraju kao glavni uređaj a ne dodatak. 

13 godina
Zna li netko gdje se može kupiti original punjač za S22 ultra 45W ?

0 0 hvala 0
13 godina

Joj na to sam u potpunosti zaboravio. Ajmo malo rantati kako smo dobili uz prošle mobitele bežični punjač, slušalice, 3,5mm adapter, power brick i kabel...

Ima ga u neutrinu za 300fking kuna Link

Xiaomi nudi 65w za 220-ak...

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2022 10:11 (maks0806).
9 godina

Ovdje dobiješ punjač i kabel (nisam siguran za Neutrino, ali se u Mallu spominje 5A a u Neutrinu 2A pa čisto napomena da provjeriš), link 

13 godina

Gugl za taj model kaže da je 5A, Neutrino je tipfelirao. U Sancta Domenici je taj punjač 400kn 

14 godina
neaktivan

Koliko sam vidio 45W punjac nije bas isplativ (ne napuni puno brze od 25W).

25W 151 kn u Linksu

0 0 hvala 0
13 godina

Napuni dosta brže ako trebam nadopuniti bateriju nabrzaka. Uspoređujem Note 10+ na njegovom 25w i Xiaomijevom od 65w

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Silhuette kaže...
Zna li netko gdje se može kupiti original punjač za S22 ultra 45W ?

prije je i u HT-u bilo, barem onaj prvi model od 45W (s većim adapterom)

15 godina

Moja preporuka za ovako nesto:

https://www.ugreen.com/products/100w-3c1a-gan-fast-charger

Imaju i odlicne kablove.

Kill or be killed!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice