Frend ažurirao svoj s22+ na one ui 5 i primjetno je da u nekim situacijama šteka što mu se nije dešavalo prije... Recimo na lockscreenu animacija kad se fula finerprint skroz šteka. Znam da su različiti mobiteli ali eto

Frend ažurirao svoj s22+ na one ui 5 i primjetno je da u nekim situacijama šteka što mu se nije dešavalo prije... Recimo na lockscreenu animacija kad se fula finerprint skroz šteka. Znam da su različiti mobiteli ali eto
Također i kod mene na S21U, sve glatko, leti... barem za sad.
Evo ažurirao i ja na ui 5.0. imam osjećaj da lošije radi, da više šteka, kada pokrenem bilo koju app koja već ne radi u pozadini i kad odmah izađe iz nje animacija baš jako zapinje.
I naravno da svaki jebeni update mora neki bug donijeti. Kad uslikam neku sliku ne pojavljuje mi se na WhatsAppu kada stisnem onu ikonu fotica ili kad hoću iz galerije odabrati, jednostavno novih fotki nema, već moram baš u galeriju sad ići i stisnuti ikonu za dijeljenje
Evo ažurirao i ja na ui 5.0. imam osjećaj da lošije radi, da više šteka... I naravno da svaki jebeni update mora neki bug donijeti. Kad uslikam neku sliku ne pojavljuje mi se na WhatsAppu kada stisnem onu ikonu fotica ili kad hoću iz galerije odabrati, jednostavno novih fotki nema, već moram baš u galeriju sad ići i stisnuti ikonu za dijeljenje
Kod mene bas obrnuto. Od instalacije imam osjecaj da je sve fluidinije nego prije. Nekako i sa promjenom palete boja oku ugodnije. Za sada bez ikakvih problema na S21.
Evo ažurirao i ja na ui 5.0. imam osjećaj da lošije radi, da više šteka... I naravno da svaki jebeni update mora neki bug donijeti. Kad uslikam neku sliku ne pojavljuje mi se na WhatsAppu kada stisnem onu ikonu fotica ili kad hoću iz galerije odabrati, jednostavno novih fotki nema, već moram baš u galeriju sad ići i stisnuti ikonu za dijeljenje
Kod mene bas obrnuto. Od instalacije imam osjecaj da je sve fluidinije nego prije. Nekako i sa promjenom palete boja oku ugodnije. Za sada bez ikakvih problema na S21.
Jel imaš ovaj bug na WhatsAppu?
Stavio i ja jučer, ne vidim probleme zasad. Whatsapp sam isprobao, radi ko i prije. Općenito mi sve izgleda fluidnije i brže. Od novih featurea ne mogu baš reći da ću hrpu toga koristiti, ali da je samo iskustvo korištenja bolje, je.
također i na mojoj ultrici. izbrisao sam cache
Bome i meni na običnom S21 izgleda kao da malo više cucla.
Kako obrisati taj cache? Gledam po netu, ali mob mi nikako neće ući u recovary mode. Ne kužim u čemu je fora. Piše da treba ugasiti, spojiti kablom i onda držati power + volume up, ali ništa. Normalno se uključi svaki put.
Jednostavo najbolja opcija bi bila vratiti mob na gvornicke postavke.
Problem kod Samsunga je sto svaki update sjebe nesh na barem 30% uredjaja.
Prosli put sam morao vratiti mob na tvornicke pa ovaj put cu da malo pricekam sa nadogradnjom, koliko sam vidio promjene su pretezno kozmeticke.
Spojis sa kablom i racunalom, ne sa punjacem.
Volume up + istovremeno power tipku, kad se logo pojavi pustiš.
Sve ostalo probao i nece, samo na ovu foru uđe u servisni mod 😕
Spojio sam s računalom i normalno pokazuje da se puni pa pretpostavljam da je taj dio ok, ali u recovary ne ulazi s tom kombinacijom. A možda ipak je neka fora sa kabelom jer mi ponekad pokazuje i neku žutu ikonu upozorenja uz znak da se puni. A kad spojim upaljeni mob sa računalom mi ga uopće ne prikazuje u Windows exploreru.
Pročitao sam i to, ali nemam samsungove usb-c slušalice, a sonyeve mi uopće ne registrira kad spojim. Tu je valjda isto neka debilana u pitanju.
Spojio sam s računalom i normalno pokazuje da se puni pa pretpostavljam da je taj dio ok, ali u recovary ne ulazi s tom kombinacijom. A možda ipak je neka fora sa kabelom jer mi ponekad pokazuje i neku žutu ikonu upozorenja uz znak da se puni. A kad spojim upaljeni mob sa računalom mi ga uopće ne prikazuje u Windows exploreru.
Pročitao sam i to, ali nemam samsungove usb-c slušalice, a sonyeve mi uopće ne registrira kad spojim. Tu je valjda isto neka debilana u pitanju.
Ugasi ga pa onda drži kombinaciju dok se ne pojavi samsung logo
najlakše je preko adb-a, uz aplikaciju LADB
Ugasi ga pa onda drži kombinaciju dok se ne pojavi samsung logo
Ne radi više tako sa zadnjim fw-ima. Ili orek ladb kako kaže kolega iznad, ili preko drugog sams telefona uštekanog u ovaj. Možda postoji i neki drugi način ali držim se ovih koji mi za sad najbolje funkcioniraju
Ja isprobao par minuta prije nego li sam napisao, friško nadograđen s21
ha, nemam pojma, u mog sam samo ukopčao samsung akg slušalice, ništa drugo. Probaj
Ko će ga znat. Puno ih prođe kroz ruke pa se snalazim kak uspijem u trenutku. Dat ću si truda nekad isprobat na kaj sve ide
cek jel se brise ista od podataka ili ne?