ivicask eto sad kad je toplije i kad se vise znojim i meni se u dzepu mob stalno otkljucava i dođe mi onaj ekran.. a imam ukljucenu onu opciju da se ne otkljucava kad je u mraku.. valjda ce rijesiti to..
Dap...
I ja iskreno neznam šta da radim sa notifikacijama, što se neda nikako složiti telefon da negdje nešta blinka kad mi dođe tipa whatsup poruka, i da blinka sve dok ne pogledam poruku?AOD ekran mi i nije baš praktičan osim ak sam baš kraj telefona, volim vidit iz daljine na stolu na poslu jel sam što dobio ko i na svim telefonima do sad.
Isto tako jel tko skužio kolko je lošiji wifi na ovom telefonu?Tipa odem na teren i pokušam se spojiti na jedan mikrotik AP link gdje mi se moj HTC u11 spojio bez problema i imao bi full briznu 50mbit, samsung NITI NE NUDI MREŽU na popisu!
Al interesantno kad upalim wifi analyizer on vidi mrežu,al je vrlo niziak signal.Izgleda da se telefon pravi pametan i ne prikazuje mreže sa nižim signalom uopće..
I često vidim neke kerefeke da analizira kvalitetu mreže i što ja znam i zeza me sve češće..