Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.808.444
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Imam S3 na verziji 4.1.2. (VIP). Kies mi nudi nadogradnju, vjerovatno na verziju 4.3.

Raditi nadogranju ili ne?

Ako radi nadogradnju što još treba podasiti da mob radi nornalno?

Hvala 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
dunach kaže...

Imam S3 na verziji 4.1.2. (VIP). Kies mi nudi nadogradnju, vjerovatno na verziju 4.3.

Hvala 

Moj ti je savjet ne raditi update. Prijatelj mi je napravio update i pozalio je. 

13 godina
neaktivan
dunach kaže...

Hvala 

u slucaju da se odlucis za update backupaj si efs folder da mozes dekodirat mob besplatno ako pozelis to :)

14 godina
neaktivan

Lako mi je za unlock. Zatrazio sam kod od VIPa. Vise me zanima funkcionaknost moba nakon nadogradnje.....trajanje baterije i ostalo.....

16 godina
neaktivan

Eto, dam savjet iz osobnog iskustva pa dobijem TD {#}

Neka. Uglavnom, trajanje baterije mu se smanjilo za 20-ak %, lag je ogroman (ulazak u izbornik, pokretanje aplikacija...), youtube trza. Ne kazem da je tako svima, ali njemu je.

2 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
DrFriks kaže...

Neka. Uglavnom, trajanje baterije mu se smanjilo za 20-ak %, lag je ogroman (ulazak u izbornik, pokretanje aplikacija...), youtube trza. Ne kazem da je tako svima, ali njemu je.

Imaš pravo što se tiče neki stvari. Osobno razmišljam da se vratim na 4.1.2  i najviše me živicira ono sporo otključavanje, ali uvijek se sporo otključava na kojem god da je sam firmwareu 4.3 . Probao sam 4.4.2 i zadivljen sam brzinom i svime, ali ne mogu se naviknuti na njega. 

13 godina
neaktivan
Marko5552 kaže...
DrFriks kaže...

Imaš pravo što se tiče neki stvari. Osobno razmišljam da se vratim na 4.1.2  i najviše me živicira ono sporo otključavanje, ali uvijek se sporo otključava na kojem god da je sam firmwareu 4.3 . Probao sam 4.4.2 i zadivljen sam brzinom i svime, ali ne mogu se naviknuti na njega. 

Pa sredi si ga kao touchwiz. Imas dosta tutorijala po netu. Cini mi se da sam vidio i launcher portan da radi na aospu al nisam 100% siguran.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2481854

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 0:15 (4L4N).
12 godina
neaktivan
Irregular kaže...
paradoxxxx kaže...
Irregular kaže...

Nece, pokusao sam 20 kombinacija starijih i novijih verzija i philza i cmw i 0 bodova

Svejedno hvala na pomoći

Kao prvo jesi li uopće napravio root?

Ako nisi onda moraš prvo uraditi ovo

i nakon što imaš root možeš instalirati neki recovery

moj prijedlog philz, no možeš ti i neki drugi

Hvala, napokon sam uspio!!!

Jel se jos sta preporucuje uz ovaj saletov mod, neki kernel ili neka posebna aplikacija, tipa za bateriju ili sl.?

Plus, zna li itko kako mogu mjenjat onaj widget ili wallpaper na lock screenu, nisam nigdje nasao opciju gdje to mogu mjenjat? 

Ako nekog zanima kako mjenjat lock screen widget a nezna, treba samo povuc widget skroz prema dole...

16 godina

evo, nakon problema sa gašenjem S3-a, tj. blokiranje kod SAMSUNG log-a..odnesao sam ga na garanciju, i danas su me zvali da je otisla maticna ploca i da ce drugi tjedan bit gotov! :)

TiONiO

1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

zašto mi neće ovaj Neat rom 4.4.2 instalirat...odem instal i nakon par sekundi piše na kraju installation aborted...nece i nece, isao sam wipe i sve ali nece....

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Njofra24 kaže...

zašto mi neće ovaj Neat rom 4.4.2 instalirat...odem instal i nakon par sekundi piše na kraju installation aborted...nece i nece, isao sam wipe i sve ali nece....

Koji recovery imaš, i na kojem si romu trenutno?

De gustibus non est disputandum.
13 godina
neaktivan

Clockwork 6.0.3.2, zadnje sam instalirao neatrom 4.1.2, probao sam prvo njega pa ovaj ali nije htjelo...

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 22:39 (Njofra24).
15 godina
neaktivan
Njofra24 kaže ...

Clockwork 6.0.3.2, zadnje sam instalirao neatrom 4.1.2, probao sam prvo njega pa ovaj ali nije htjelo ...

Imo sam isti problem,instaliraj PhilZ  touch recovery te preko njega flashaj ROM,preko CWM-a neće,neznam zašto,ali eto neće. 

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
13 godina
neaktivan

probat cu hvala ;)

13 godina

Toliko ste stavili linkova za baterije i to sve neke ili kineske ili no name koje u prosjeku kostaju 200 kn

a u Europatrade kod nas kosta original 168 kn uz koju se dobije i garancija.

Samo informacija da nebi kupovali neke kineske a kod nas original uopce nije toliko skup.

Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina

Pollarcell nije kineska nego njemačka i nudi nešto veći kapacitet od originalne. Jednako je kvalitetna ako ne i kvalitetnija od originala. Na Galaxy S sam imao tu u preko godinu dana ju koristio.

3 2 hvala 0
12 godina

s3 na 4.3 JB imam jedno pitanje u vezi opcija.gore kad se spusti padajuci ekran gdje se uljuci wifi,nfc i ostalo imam i opciju pod imeniom POKRENI.cemu to sluzi

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

To "pokreni" ti je zapravo sinkronizacija. Znači posložiš si u postavkama accounte i onda pomoću te "sklopke" možeš uključiti, odnosno isključiti sinkronizaciju.

Ako u nekom trenutku ne želiš da ti dolaze mailovi i sl. jednostavno to isključiš pa ponovno uključiš kad želiš.

Mislim da push notifikacije kod maila funckioniraju i kad je to isključeno, ali nisam siguran.

A person who never made a mistake never tried anything new. - Albert Einstein

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

je li vama u statistici baterije android stalno budan kad je ekran upaljen? znam da na 4.3 nije bilo tako, a sad na 4.4 su mi ekran upaljen i budan isto ukljjuceni ..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tonček kaže...

je li vama u statistici baterije android stalno budan kad je ekran upaljen? znam da na 4.3 nije bilo tako, a sad na 4.4 su mi ekran upaljen i budan isto ukljjuceni ..?

hmm...

iskreno, ne kužim o čemu pričaš.

daj postavi neki screenshot pa možda bude malo jasnije

ali ako sam dobro shvatio onda da, kod mene je isto tako na 4.4

screen on i awake grafovi se podudaraju, a i logično je da to bude tako

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 22:30 (paradoxxxx).
14 godina
neaktivan

Pozz, kako cu zamjeniti widget na lockscreenu na NeatROM AOSP. Trenutno mi je dashclock widget na lockscreenu i presjecen je na pola teksta pa me iritira. Probao sam tako sto uvecam widget preko citavog lockscreena, al mi ne nudi opciju da ga obrisem i niti da dodam novi widget.

The future is Fusion - AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
paradoxxxx kaže...
tonček kaže...

hmm...

iskreno, ne kužim o čemu pričaš.

daj postavi neki screenshot pa možda bude malo jasnije

ali ako sam dobro shvatio onda da, kod mene je isto tako na 4.4

screen on i awake grafovi se podudaraju, a i logično je da to bude tako

da ,da one plave crtice , znamda je na 4.1.2 bilo tako, pa su na 4.3 mijenjali i tad mi awake nije gotovo uopce bilo, a sad na 4.4 je opet isto awake i screen on

.. mislio sam da mi nesto drzi mob budnim pa da mi trosi vise bateriju

14 godina
neaktivan
MaXt0r kaže...

Pozz, kako cu zamjeniti widget na lockscreenu na NeatROM AOSP. Trenutno mi je dashclock widget na lockscreenu i presjecen je na pola teksta pa me iritira. Probao sam tako sto uvecam widget preko citavog lockscreena, al mi ne nudi opciju da ga obrisem i niti da dodam novi widget.

settings -> security -> widgets -> enable widgets staviš kvačicu

zatim zaključaš mob i sada kad si na lock screenu možeš prstom povući u lijevu stranu i dobit ćeš mogućnost da staviš novi widget

postaviš neki drugi sat umjesto dash clock i nakon toga se vratiš na onu stranicu gdje je trenutno ovak dash clock widget

pritisneš i dugo držiš tu stranicu i odvučeš je gore gdje piše delete

valjda je jasno ovo, ako nije javi pa pokušam malo bolje objasniti :)

14 godina

Ekipa jeste isprobali Google Now launcher , kako se ponaša na našem SGS III, kakvi su vaši dojmovi ?

0 0 hvala 0
12 godina

nista te nekosta probati sam, pa javiti ostalima kakav je launcher {#}

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Molim nekoga tko zna koliko se može dobiti za ovaj mob, garancija još god. dana, kupljen u tele2, bez oštećenja ima case uz njega . Plavi model.

"Just A Dream ".
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gale92 kaže...

Ekipa jeste isprobali Google Now launcher , kako se ponaša na našem SGS III, kakvi su vaši dojmovi ?

nemoze ga se instalirati izbaci "greska paketa"

14 godina
neaktivan

ja sam isprobao (4.4)

radi ok, ali ne znam što ti očekuješ od njega

skoro pa isti launcher koji dolazi i sa puno drugih ROM-ova... tako da ništa novo

13 godina
neaktivan

Net aosp erorr 24 tijekom instalacije Facebooka. Ima li kakve solucije? ART on

0 0 hvala 0
16 godina
Fero kaže...

Molim nekoga tko zna koliko se može dobiti za ovaj mob, garancija još god. dana, kupljen u tele2, bez oštećenja ima case uz njega . Plavi model.

Cijene ti se na oglasima krecu od 1800kn do 2200kn ...

http://www.erepublik.com/en/referrer/teXew
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice