huh, uspio sam ga upalit i na brzinu rootat, resetirat counter i stavit stock recovery..al jos uvijek je ostao SUPERUSER instaliran na njemu..i mislim da je jos uvijek rootan..ako ga uspijem upalit, kako da to rijesim??
EDIT: sta trebam preko ODIN-a ucitat cijeli software?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam kontakte na SIM kartice koje sam kopirao na telefon i onda je u imeniku pokazivao kontakte i mobitela i SIM kartice tj duplirao ih.Pa sam u opcijama naredio da prikazuje samo UREĐAJ i to je OK
Ali problem je kad idem u imenik od poruka onda i dalje duplira imenik tj brojeve i od uređaja i od SIM kartice
Kako narediti da mi na cijelom telefonu prikazuje kontakte samo UREĐAJA a ne SIM kartice
preveo sam boeffla config app, pa ako netko koristi istoimeni kernel neka provjeri jel sve dobro prevedeno
evo link https://www.dropbox.com/sh/0lxto3rkt2g8nsb/_YtFnBp23-/Boeffla-Config-v2.apk
javite mi sto prije da mogu javit ovom sta radi boefflu da ispravi prije nove verzije
Koji je najbolji sammy, a koji aosp rom ovih dana? I koji kernel?
preveo sam boeffla config app, pa ako netko koristi istoimeni kernel neka provjeri jel sve dobro prevedeno
evo link https://www.dropbox.com/sh/0lxto3rkt2g8nsb/_YtFnBp23-/Boeffla-Config-v2.apk
javite mi sto prije da mogu javit ovom sta radi boefflu da ispravi prije nove verzije
ljudi dajte neki feedback, da pusti iufinal verziju ili treba doradit jos prijevod?
ljudi dajte neki feedback, da pusti iufinal verziju ili treba doradit jos prijevod?
Svaka čast na želji i trudu, ali na koji si ti to jezik preveo? Croaglish? :D
Iskreno neke stvari je bolje uopće ne prevoditi s engleskog jer kad nešto prevedeš polovično nemaš blage veze o čem se radi.
Pročitao sam na hrvatskom (ili koji god da to jezik bio) i morao sam staviti app na eng da bih svatio što sam uopće pročitao.
npr. mikrofon gain (ovo sam sad uočio). To je samo jedna kap u moru. Ja bih osobno gain preveo kao pojačanje pošto sam na taj pojam navikao u elektronici.
Ne znam...možda je do mene, ali ja svoje uređaje držim na engleskom tako da moje mišljenje i nije pretjerano važno.
Taman prije 2 dana stavio 3.1
Neda mi se više skidati stalno jedan te isti ROM u kojem ni nema bitne razlike (jer koliko sam vidio nema bugova)..
Ionako ROM kad flasham instaliram FB,instagram,viber i skype i to je za šta mi služi mob..neznam ni šta bi radio više na mobu osim toga
Evo danas mi je dosao cover za S3 i bio sam stvarno ugodno iznenedjen. Lijepo izgleda, dobar osjecaj u ruci, ali previse "krade" signal. Tamo gjde su bile 2 crtice, signala vise nema. Jednostavno mi je mobitel neupotrebljiv u stanu i kaficu. Eto, da se netko drugi ne zahebe
Brutalka izgleda,daj link sa ebaya,ako je dobra cijena uzimam
@sale
da li mi za instalaciju tog rom-a treba odin, csw i neki drugi alati ili da samo čisto pratim upute za instalaciju na linku?
Trazio sam po internetu al svatko koristi neku drugu metodu kako se meni čini
Postoje samo 2 opcije; tar.md5 ide prek Odina, a .zip prek CWM-a.
Svaka čast na želji i trudu, ali na koji si ti to jezik preveo? Croaglish? :D
Iskreno neke stvari je bolje uopće ne prevoditi s engleskog jer kad nešto prevedeš polovično nemaš blage veze o čem se radi.
Pročitao sam na hrvatskom (ili koji god da to jezik bio) i morao sam staviti app na eng da bih svatio što sam uopće pročitao.
npr. mikrofon gain (ovo sam sad uočio). To je samo jedna kap u moru. Ja bih osobno gain preveo kao pojačanje pošto sam na taj pojam navikao u elektronici.
Ne znam...možda je do mene, ali ja svoje uređaje držim na engleskom tako da moje mišljenje i nije pretjerano važno.
da, to je croanglish, neke se stvari ne mogu prevest, neke neprevodljive sam pokusao pa ocito nije uspjelo, zato sam i stavio tu testnu veerziju da date prijedloge ..ali cekajte sljedecu, bit ce bolja
ps. barem ono osnovno da se prevede , tipa load, flash, settings i sl. neki ni to ne razumiju
a touch-to-wake i slično nek ostane, stvarno sam debilno preveo kad sam to radio na silu da ne bude na engl, al bolje nek ostane
Neda mi se više skidati stalno jedan te isti ROM u kojem ni nema bitne razlike (jer koliko sam vidio nema bugova)..
Ionako ROM kad flasham instaliram FB,instagram,viber i skype i to je za šta mi služi mob..neznam ni šta bi radio više na mobu osim toga
Fixed Camera-Save video to external SD Card
Fixed Camera-Focus Mode v2
Notification Reminder
Change density on the fly
Merge KVT49L
Lots of frameworks/opt updates from cm
Some qcom/wlan preparation for upcoming moto devices
Fix memory leak in Settings
Various updates for caf devices in hardware folders and frameworks av/native
Updates to hardware/ril from CM
Updates to APN list based on CM
SlimFileManager fix possible NPE
Crespo add fast charge overlay
Mako/geeb kernel few changes trying to fix random reboot
Various fixes/additions to translations
koji su known issues?
našao sam za cm, nemogu nigdje nac za slimkat
- Phone encryption is non-functional
- TV-Out is non-functional
- Lockscreen sound distorts music playing
- Some little problems with the camera
- Bluetooth does partially not work
Postoje samo 2 opcije; tar.md5 ide prek Odina, a .zip prek CWM-a.
Skuzio sam da moram prvo instalirat phil touch preko odina (root?) i onda preko phil toucha instaliram .zip datoteke i to je to?
Ali kad sam instalirao phil touch preko odina i dobio pass i sve još uvijek imam isti recovery mode gdje nemogu instalirat ove .zip datoteke (rom i appse) :(
(Napravio sam usb debbuging)
Neznam u kojem koraku grijesim
Koju verziju androida imaš?
4.3, bio sam napravio update
E onda ne znam, meni nije htel flešati Philz na 4.1.2, za 4.3 ne znam zakaj neće. Skini neki drugi CWM pa probaj. Evo ovaj;
Nece, pokusao sam 20 kombinacija starijih i novijih verzija i philza i cmw i 0 bodova
Svejedno hvala na pomoći
imam zadnji neat aosp, kad pokusam prebaciti na ART, on se restarta,ali u postavkama i dalje pise da upotrebljava dalvik ?
Nece, pokusao sam 20 kombinacija starijih i novijih verzija i philza i cmw i 0 bodova
Svejedno hvala na pomoći
Kao prvo jesi li uopće napravio root?
Ako nisi onda moraš prvo uraditi ovo
i nakon što imaš root možeš instalirati neki recovery
moj prijedlog philz, no možeš ti i neki drugi
imam zadnji neat aosp, kad pokusam prebaciti na ART, on se restarta,ali u postavkama i dalje pise da upotrebljava dalvik ?
vjerojatno imaš neku aplikaciju koja ne dozvoljava art, tipa xposed framework
Fixed Camera-Save video to external SD Card
Fixed Camera-Focus Mode v2
Notification Reminder
Change density on the fly
Merge KVT49L
Lots of frameworks/opt updates from cm
Some qcom/wlan preparation for upcoming moto devices
Fix memory leak in Settings
Various updates for caf devices in hardware folders and frameworks av/native
Updates to hardware/ril from CM
Updates to APN list based on CM
SlimFileManager fix possible NPE
Crespo add fast charge overlay
Mako/geeb kernel few changes trying to fix random reboot
Various fixes/additions to translations
Pa ata onda ne izbace neku stable verziju bez bugova ali bez novih funkcija j onda mi koji ne želimo svaka 2 dana fleshat novi ROM da flashamo taj a da se nastavi razvoj ove unstable verzije sa novim mogućnostima koje ionako kad izadu već budu zbuggane
pa ti ne moras stalno fleshati novo, ja kad sam bio na temasekovom rom lik je svaki drugi dan izbacivo nove verzije, pa fleshaš svako toliko, kad ti je dosadno :P
mozes normalno raditi svei sa starijom verzijom
ps. evo novoprevedena boeffla config , mislim da ce ovo biti konacna verzija, dajte prijedlog ako sta ne valja
https://www.dropbox.com/sh/0lxto3rkt2g8nsb/_YtFnBp23-/Boeffla-Config-v2.apk
delete
Jel ima koji ROM da je raden bas za dulje koristenje, znaci da dobro/stabilno radi i da nema potrebe za cestim updejtovima?
Jel ima koji ROM da je raden bas za dulje koristenje, znaci da dobro/stabilno radi i da nema potrebe za cestim updejtovima?
Neat 4.3 ROM + boeffla kernel.
Vec par mjeseci nisam diro ni jedno ni drugo (iako su izasla nova azuriranja) jer mi sve dobro radi.
Hvala, napokon sam uspio!!!
Jel se jos sta preporucuje uz ovaj saletov mod, neki kernel ili neka posebna aplikacija, tipa za bateriju ili sl.?
Plus, zna li itko kako mogu mjenjat onaj widget ili wallpaper na lock screenu, nisam nigdje nasao opciju gdje to mogu mjenjat?