Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.807.300
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
4L4N kaže...

U ponedeljak dolazi crno staklo, home button ispoliran(peppe blue je bio a sada je alluminium pollished xD) i ova maska kompletno crna na njega  http://www.ebay.com/itm/Ultra-thin-All-Metal-Aluminum-Case-Cover-Samsung-Galaxy-S3-III-I9300-Metal-Case-/360789480083?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item5400ba9293 !!!!!   

Awwwwww!!!!!!   Erekcija se sprema!  Al svako ima svoje ukuse ;)

http://www.ebay.com/itm/Luxury-Aluminum-Metal-Carbon-Fiber-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-S-3-III-i9300-/271384544059?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=570259064299&hash=item3f2fc7833b   Auuuu!  Sta vi mislite? :P

13 godina
neaktivan

Jel možda u međuvremenu neko pronašao weather od s4 za naš s3? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 10:49 (igstromar).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4L4N kaže...
4L4N kaže...

U ponedeljak dolazi crno staklo, home button ispoliran(peppe blue je bio a sada je alluminium pollished xD) i ova maska kompletno crna na njega  http://www.ebay.com/itm/Ultra-thin-All-Metal-Aluminum-Case-Cover-Samsung-Galaxy-S3-III-I9300-Metal-Case-/360789480083?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item5400ba9293 !!!!!   

http://www.ebay.com/itm/Luxury-Aluminum-Metal-Carbon-Fiber-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-S-3-III-i9300-/271384544059?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=570259064299&hash=item3f2fc7833b   Auuuu!  Sta vi mislite? :P

sorry, ali ja to nikad ne bih stavio na svoj mob

vuče onako nekako, ne znam kako da to kažem, a da ne ispadne krivo i da ne naljutim ostale kojima se sviđa :D

više mi djeluje ko da je namijenjana za cure, ali o ukusima se ne raspravlja {#}

edit:

nemam dobro iskustvo s metalnim maskicama, točnije baš ovakva crna kao što je na prvom linku

primijeti se razlika u jačini signala koji je puno slabiji kada je takva maskica gore, pogotovo izvan gradova na selu i sl.

ne znam...možda je samo kod mene takav slučaj ili je jednostavno placebo efekt :D

A person who never made a mistake never tried anything new. - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 11:29 (paradoxxxx).
13 godina
neaktivan
paradoxxxx kaže...
4L4N kaže...
4L4N kaže...

vuče onako nekako, ne znam kako da to kažem, a da ne ispadne krivo i da ne naljutim ostale kojima se sviđa :D

više mi djeluje ko da je namijenjana za cure, ali o ukusima se ne raspravlja {#}

edit:

nemam dobro iskustvo s metalnim maskicama, točnije baš ovakva crna kao što je na prvom linku

primijeti se razlika u jačini signala koji je puno slabiji kada je takva maskica gore, pogotovo izvan gradova na selu i sl.

ne znam...možda je samo kod mene takav slučaj ili je jednostavno placebo efekt :D

carbon fiber for girls? hahaha  svako ima svoje ukuse naravno al to sta govoris za signal me malo zabriunulo... 

13 godina

Pitanje

Stavio sam root na 4.3 pa me zanima kako mogu stavljati sluzbene nadogradnje i dalje, rom nisam dirao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4L4N kaže...
paradoxxxx kaže...

edit:

carbon fiber for girls? hahaha  svako ima svoje ukuse naravno al to sta govoris za signal me malo zabriunulo... 

ne carbon fiber sam po sebi, već kad staviš to sve u kombinaciju ;)

ovaj crveni rub i onda još to izgleda ko da su "dijamantići" okolo po njemum, a i sam oblik mi nije nešto 

možda bih promijenio mišljenje da to vidim uživo a ne samo na slikicama

ali ovo što se signala tiče nije to nešto pretjerano veliki gubitak signala, ali recimo puno znači u mjestima gdje je slabija pokrivenost, naravno utječe i na wifi, ali opet ne previše

EDIT

@brkan83

sad ne znam jel ota prolazi kad se roota (nisam nikad  radio ota update) , ali pomoću odina možeš bez problema napraviti update pa opet root

znam da sam prije na nexusu koristio OTA RootKeeper, ali to više ne funkcionira

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 14:17 (paradoxxxx).
13 godina

Koji su dva najbolja custom kernela za NeatROM 6.5 (4.3) ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Najbolji kernel za Neat AOSP?

EDIT: Ipak sam se odlučil na CM11. Danas su izbacili M Snapshot v2. Flasham pa javim rezultate {#}

PSN - Axtross
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 21:04 (Tinča14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Abalo kaže...

Koji su dva najbolja custom kernela za NeatROM 6.5 (4.3) ?

Do sad sam uvijek koristio boeffla kernel uz neat, sad sam dao priliku stock kernelu 6.5, i pokazao se kao najbolji izbor ram,fluidnost, baterija sve odlicno.

De gustibus non est disputandum.
17 godina
moderator
forzzuk kaže...

Kupio si preko Njuške jučer S Line maskicu za mob.

Istu ovakvu sam koristio na SE Arc S i prezadovoljan sam.

Cut-outovi su taman, grip je savršen, napokon mobitel ne klizi.

Ne dodaje mu nikakav pretjeran bulk i stvarno elegantno izgleda.

Gledao sam po netu i vidio da ima mnogo perverznije ljepših i boljih maski za S3 no ova mi je po

omjeru uloženog-dobivenog savršena.

a koliko si ih platio?

...
14 godina
neaktivan

meni se sve čini kako ce s5 biti jedan veliki fail i da cu se stickat za s3 jos neko vrijeme

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Najbolji kernel za Neat AOSP?

EDIT: Ipak sam se odlučil na CM11. Danas su izbacili M Snapshot v2. Flasham pa javim rezultate {#}

Daj mali review napiši,i ja želim CM (samo čekam da izađe stabilna verzija jer mi se neda stalno flashat nanovo). 
I da,što se tiče kernela,Boeffla kernel flashaj,odi na njegovu službenu stranicu i skini si koja ti ver. treba i flashaj normalno kao ROM. 

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
13 godina
brkan83 kaže...

Pitanje

Stavio sam root na 4.3 pa me zanima kako mogu stavljati sluzbene nadogradnje i dalje, rom nisam dirao.

12 godina

s3 mini je u pitanju

napravio sam factory reset al vlasnica mobitela nije spremila slike a ima ih jako puno te se sad sjetila da bi ih mogla spremiti, dali je ikako moguce vratiti te slike?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dennocro kaže...

s3 mini je u pitanju

napravio sam factory reset al vlasnica mobitela nije spremila slike a ima ih jako puno te se sad sjetila da bi ih mogla spremiti, dali je ikako moguce vratiti te slike?

jok.

Ali pricekaj jos druge odgovore za svaki slucaj.

http://isvijet.com.hr
15 godina
neaktivan
dennocro kaže...

s3 mini je u pitanju

Ako su slike na SD kartici i dalje su tu,ako su bile na internoj memoriji može se pozdravit s njima...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
14 godina
neaktivan

Galaxy S3 mi je zakljucan na HT mrezu i trenutno u Italiji nmg koristit TIM mrezu. KAako da to rijesim? 

Don't take life too serious. You'll never escape it alive anyway.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pelkom kaže...

Galaxy S3 mi je zakljucan na HT mrezu i trenutno u Italiji nmg koristit TIM mrezu. KAako da to rijesim? 

130kn otkljucavanje, imas par postova nazad.

14 godina
neaktivan
Pelkom kaže...

Ako više nisi pod ugovornom obvezom dužni su ti ga otključati besplatno, mada sumnjam da je to slučaj.

Inače jedino što preostaje jest kupiti unlock code preko neta kao što je spomenuto u postu prije jer otključavanje u našim servisima je bezobrazno skupo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 20:48 (paradoxxxx).
13 godina
neaktivan
Pelkom kaže...

koju verziju androida imas? ako je starija mozes otkljucat besplatno :)

14 godina
neaktivan

Nakon jednog dana korištenja Cyanogenmoda 11 (Snapshot v2) mogu reći da sam iznenađen što se tiče baterije. Bolja je nego na samsungovom stock ROM-u 4.3. CM je i fluidniji od Sammy-a, do sad nisam primjetio niti jedan bug. Jedino me smeta da kad pritisnem tipku za zaključavanje mu treba jedna sekunda da se zaključa. Preporučujem svakome tko voli AOSP, nema potrebe čekati stable verziju. {#}

PSN - Axtross
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan

ima li kakvo rijesenje za ovaj moj lock screen

znaci pritisnem dugme i cekam 2 sekunde dok se upali screen,ko neka kanta od telefona

jos imam S3 LTE koji ima 2GB rama

iskljucio S voice shortcut(onaj double tap home) jer sam citao da to moze bit razlog al nije pomoglo

telefon nije rootan na stock 4.3 je.

inace telefon leti u svenu ostalom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jednostavno se pomiri s tim. Tako je to kod Samsunga...

Ja sam jedno vrijeme koristio ovu aplikaciju i stvarno je koristio. Ne znam dal još radi pošto kod Neat ROM-a nema takvih problema {#}

13 godina
neaktivan

postoji multi window za aosp? Sale se moze sta uradit po tom pitanju? Rom je odlican btw! sve pohvale!

2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Sretno sa ovom crnom maskom, meni je bila koma jer je koliko sam skužio to je alu 

kućište koje ti u određenoj mjeri blokira signal pa su ljudi lagano pop***** jer svaki put 

dok me je netko zvao me nije uspio dobiti. :-(.

Na kraju spremio u ladicu i zaboravio na masku...

13 godina
neaktivan

Na aosp neatu dok gledam YouTube mi se nakon nekih 30sec ekran zatamni. Kako da to riješim?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

to je zato jer ti je istek zaslona postavljen na 30 sec (mislim da je default tako)

promijeni u postavkama na 1, 5 ili 10 min :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 19:31 (paradoxxxx).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
paradoxxxx kaže...

to je zato jer ti je istek zaslona postavljen na 30 sec (mislim da je default tako)

promijeni u postavkama na 1, 5 ili 10 min :)

to je istina kaj veliš,ali pa ako gledaš film ili nekaj takvog ne bi ti se trebal ugasiti ekran.kod mene isto se gasi ekran nakon 1 minute neaktivnosti,jer sam si tak naštimal,ali isto problem kad gledam video on se ugasi,a to mi se prije nije događalo. 

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 19:38 (jura).
17 godina
neaktivan
mersimh kaže...

ima li kakvo rijesenje za ovaj moj lock screen

znaci pritisnem dugme i cekam 2 sekunde dok se upali screen,ko neka kanta od telefona

jos imam S3 LTE koji ima 2GB rama

iskljucio S voice shortcut(onaj double tap home) jer sam citao da to moze bit razlog al nije pomoglo

telefon nije rootan na stock 4.3 je.

inace telefon leti u svenu ostalom.

meni je uklanjanje widgeta sa lock screena riješilo taj problem. imam 4.3 stock rom, onu patchanu, noviju verziju, i solidno radi mobitel. prva verzija 4.3 je bila debakl.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 19:40 (evil zlayo).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice