Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.804.287
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
filipvk1000 kaže...
ERROR1911 kaže...

Pitanje jedno, imam mogučnost biranja da kupim obični S3 ili S3 LTE, pa me zanima vaš savijet koja je razlika osim RAM-a i LTE-a? 

Procesor je dvojezgreni koliko se ja sjećam...

i jedan i drugi imaju isti cetverojezgreni procesor, samo LTE ima 2GB rama i podrzava 4G mrezu... koliko znam ostalo je isto 

15 godina
neaktivan
Samo je američka verzija s3 imala dvojezgreni procesor uz dvije gige rama
16 godina
MARKOZD15 kaže...
began kaže...

Pozz,ljudi sta kupiti SGS3 ili SGS4 mini,u istom su cjenovnom rangu manje vise,pa me interesuju prednosti i mane{#}

S3 uzmi definitivno, ako ti je on prevelik onda tek uzmi S4 Mini

Kamere su iste na oba 

NETOČNO kamera je za zeru bolja na S4 mini..testirao sam..iz jednosatvnog razloga...S4 mini ide do 2000ISO a S3 do 1600ISO

TiONiO
14 godina
odjavljen

Na automatskim postavkama na vanjskom svijetlu sam testirao na S3 i na S4 mini i slike su ispadale identično, to je iz prve ruke.. Možda bi nakon svakodnevnog igranja/prčkanja po aparatu dobio drugačije rezultate.

Pohlavio bih bljeskalicu na S3 i S4 Mini, izuzetno su jake

1 1 hvala 0
16 godina
MARKOZD15 kaže...

Na automatskim postavkama na vanjskom svijetlu sam testirao na S3 i na S4 mini i slike su ispadale identično, to je iz prve ruke.. Možda bi nakon svakodnevnog igranja/prčkanja po aparatu dobio drugačije rezultate.

Pohlavio bih bljeskalicu na S3 i S4 Mini, izuzetno su jake

pa ja ti govorim u cemu je razlika..samo ne vidim razlog zasto sam na postu prije pobrao 4 TD

TiONiO
15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Molim vas recite mi što mogu napraviti da mi se količina RAMA-smanji, od kada sam "update" 4.3 kao daje mobitel postao sporiji,  recite mi jel je riješenje root uređaja i stavljanje custom roma ili se može nekako i bez roota proći ?

Ajde,ajde,rootaj ga više,dok se ti odlučiš Sammy će izbaciti Kit Kat {#}

Root > Full wipe > Saletov lite > Titanium-om zamrzni ono što ne koristiš > uživaj i prestani gledati kolko je RAMa zauzeto. {#}

Bears, Beets, Battlestar galactica!
13 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
Gale92 kaže...

Molim vas recite mi što mogu napraviti da mi se količina RAMA-smanji, od kada sam "update" 4.3 kao daje mobitel postao sporiji,  recite mi jel je riješenje root uređaja i stavljanje custom roma ili se može nekako i bez roota proći ?

Ajde,ajde,rootaj ga više,dok se ti odlučiš Sammy će izbaciti Kit Kat {#}

Root > Full wipe > Saletov lite > Titanium-om zamrzni ono što ne koristiš > uživaj i prestani gledati kolko je RAMa zauzeto. {#}

Taj touchwiz na 4.3 je napisan tako da mu je potrebno oko 1.5 GB RAMa da sve stoji na mjestu, nevjerojatno :D

Ali bađ kao što kolega DS kaže, Root > Full wipe > Saletov lite > Titanium-om zamrzni ono što ne koristiš > uživaj i prestani gledati kolko je RAMa zauzeto {#}

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
15 godina

moze preporuka nekog custom roma 4.1.2 (brz,stabilan,malo trosi bateriju ...  ) 

Posto sam probao novije 4.4 ,  4.4 ubi mi bateriju a i ram ..  

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Za bateriju odaberi posljednji 4.3 omega ili neat rom :)
http://www.erepublik.com/en/referrer/teXew
15 godina
PiXeLsss kaže...

da al zato gutaju oko 650mb rama :/   (odprilike)

12 godina
psihoroba kaže...
PiXeLsss kaže...

da al zato gutaju oko 650mb rama :/   (odprilike)

postimaj pa nece gutat {#}

15 godina
neaktivan

Ja ne znam cemu tolika buka oko rama? :), pa rami su tu da ih se koristi, ja se ne sjecam kad sam to provjeravao :)

Korisnik bonbona? Imas smartphone koji pokreće android?, što čekaš onda: http://www.probonbon.net
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Uny kaže...

Ja ne znam cemu tolika buka oko rama? :), pa rami su tu da ih se koristi, ja se ne sjecam kad sam to provjeravao :)

Nisu čitali moju temu s android zabludama {#}

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
13 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Stavi opet 4.1.2 ko ja i preporodit ćeš se što se tiče i baterije i brzine :)

14 godina
neaktivan

pa rami se napune pa ne radi multitasking ja nemogu izac iz browsera u face app i vratit se a da mi se sve ne ponisti , nemas tu sta nasatimavat jer koje god aplikacije da pogasis android ce opet neke druge otvoriti,ja imam 20ak freezano a rama guta oko 650, nevalja to nista, jedino na AOSP mi je bilo ok, multitasking je radio odlicno, sad sam na neatu 4.3 i nevalja niš zbog rama,al to je do samsunga/androida, mislim da se ne moze nes puno napraviti po tom pitanju

Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina

zamarate se sa ramima, fluidnošcu, za sve tu je windows phone, živio rođo{#}

1 5 hvala 0
12 godina
neaktivan

Treba mi savjet, da li da kupim ovaj mobitel ??

Origin ID: Foster1213

2 0 hvala 0
13 godina

da :)

Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Foster kaže...

Treba mi savjet, da li da kupim ovaj mobitel ??

Ako hoćeš, imam ti ja još za njega i set za pranje ekrana. Dogovorit ćemo se za cijenu. :)

14 godina

Ekipa, zanima me koji Kies da preuzmem
"Kies" ili "Kies 3" , pošto imam Android 4.3 na uređaju.
Koji vi koristite

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Ekipa, zanima me koji Kies da preuzmem
"Kies" ili "Kies 3" , pošto imam Android 4.3 na uređaju.
Koji vi koristite

Za 4.3 je kies 3, za ostale ispod (4.1.2 pa nadalje) je običan kies.

14 godina

Jedan dio posta se odnosi na naš SGS III i potvrdu 4.4 KitKat {#}

"HTC je na svojem službenom twitteru objavio tj. potvrdio glasine koje kruže internetom, a to je da One X i One X+ neće dobiti posljednju Android verziju – 4.4 KitKat. Znamo da je One X bio top uređaj od HTC u 2012 godini isto kao i Galaxy S3 od Samsunga i dok je Samsung najavio KitKat za S3 kao i mogućnost nadogradnje slabijih uređaja, HTC čini baš suprotno i odustaje od KitKat nadogradnje za starije uređaje."

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zanima me ukratko (iako se to već vrtilo vjeroatno po forumu) stavljanje OMEGA softvera. Znači nakon roota, skinemo taj Omega softver, ako imamo 4.3 onda skinemo i 4.3 omegu? I onda preko CWM pronađem i instaliram taj rom, a poslije gapps.?

I za kraj, dal sve radi il treba još kaj dodatno, negdje se priča da na note2 na radi wireles pa se treba dodatno zajebavat. I vi koji imate Omegu, jeste zadovoljni? Baterija, fluidnost, kamera? I kojeg da skinem. Hvala :)

11 godina
neaktivan

Može li mi neko reći kakav je ovaj ROM i ima li bugova http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797109 

0 0 hvala 0
15 godina
clasdulji kaže...

Može li mi neko reći kakav je ovaj ROM i ima li bugova http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797109 

ja sam ga koristio par dana ima hrpu opcija al zato srče dosta bateriju , rame takodjer negde oko 630mb odprilike.
od programa sam imao samo : A.I.keyboard,  cleaner, office neki,  weather widget i picspeed to je sve a i bez njih dosta vuce rama...  ak nista drugo na oko fin :) 

nekako mi se jos cinilo da je camera nekako kao mutna :/

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 16:53 (psihoroba).
11 godina
neaktivan

Može mi neko reći šta znači nightly mode za cynogene mod je li to nekakva beta verzija, i kada će izaći potpuno stabilan CM11, i kakva je zadnja verzija što je izašla ima li bugova i kakva j sa baterijom ? Hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo, da se pohvalim, preko kiesa3 sam stavio najnoviju nadogradnju 4.3 i radi super:) na prvoj ota nadogradnji 4.3 je bio toliko spor da sam ga želio zapalit xD, sad me više ne zanimaju nikakve nadogradnje/romovi/rootovi{#}

Eh, da mi je netko pred god dana kad sam kupovao mob rekao da cu se veselit da se mob od 5 soma kuna upali kad pretisnes home {#} hahahahahaha

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 18:17 (acerbis).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
clasdulji kaže...

Može mi neko reći šta znači nightly mode za cynogene mod je li to nekakva beta verzija, i kada će izaći potpuno stabilan CM11, i kakva je zadnja verzija što je izašla ima li bugova i kakva j sa baterijom ? Hvala unaprijed :)

Nightly,kao što samo ime kaže ti je "noćna" verzija,dakle svaki dan izađe nightly verzija u kojoj su ispravke bugova,i tako sve dok ne izađe stabilna verzija. Ni oni sami neznaju kada će izaći stabilna verzija,a kamoli mi. Zadnja stabilna verzija ti je 10.2,to ti je android 4.3.2. ja mislim i imo sam ju na mobitelu i mogu reć da je mob letio i sve je bilo u redu i drugima sam flasho taj ROM...

Ako ti se neda čekati probaj Saletov Neat ROM AOSP (4.4 android),imaš još i RessurectionRemix koji je navodno dobar..itd. itd. imaš dosta ROM-ova s verzijom androida 4.4. Pogledaj na XDA.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
14 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

a taman sam posložio v2.1 

Svaka čast sale, sviđa mi se ta tvoja magija, skidam 2.3 mada sam i na trenutnoj verziji prezadovoljan {#}

nego postoji li način da se isključi charging led? to me užasno živcira

xposed + gravity box daje mi onu navigacijsku traku sa softverskim tipkama iako je to u postavkama isključeno, a onaj drugi modul mislim da je disable charging led ne radi na s3 (barem ne kod mene) 

edit: 

čitao sam na xda threadu da možda sa onim light managerom iz gplaya, ali ni to ne funkcionira

dobro, nije sad taj led neki problem :)

ostatak je presavršen tako da led ne utječe na mene  {#}

http://www.speedtest.net/result/1226138341.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 23:08 (paradoxxxx).

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice