mala nadopuna na vec poznati cm10.1
Može link za download?
Može link za download?
Može link za download?
I tele2 prodaje otkljucane SEE modele.... Ja sam kupio u vipu u 7mj i dobio otkljucani SEE, frend je kupio prije 2 tjedna u tele2 i takodjer dobio otkljucani SEE model.
Točno, većina iz Tele2 su SEE.... :)
dva zanimljiva roma :) svakako pogledati i isprobati...
Stavio sam Omega v37 JB 4.1.2 i mogu reći da je lijepo fluidan naspram v36.
Može preporuka za autopunjač sa odvojivim USB kabelom preko ebay-a? Jednom sam kupio sličan ali mi je preslabo punio (brže se praznila baterija nego li se punila).
Stavio sam Omega v37 JB 4.1.2 i mogu reći da je lijepo fluidan naspram v36.
Može preporuka za autopunjač sa odvojivim USB kabelom preko ebay-a? Jednom sam kupio sličan ali mi je preslabo punio (brže se praznila baterija nego li se punila).
Hehe imao sam isti problem kao i ti i bas sam danas kupio takav punjac sa odvojivim kablom u samsungovom ducanu u westgate-u 150kn-a platio.
Kada sam isao doma upalio sam navigaciju i stavio na punjenje,baterija mi je bila na 66% kada sam dosao doma 80% :)
Da li je netko pokusao/uspio napraviti Dual Boot? Meni zapinje na boot screenu kad pokrenem drugi ROM. Ima li tko kakvog iskustva?
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-iii-rasprava/149052.aspx?page=110&jumpto=3266276&sort=asc&view=flat
Meni uredno radi, samo prati korake ona ovom postu i trebalo bi i tebi.
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-iii-rasprava/149052.aspx?page=110&jumpto=3266276&sort=asc&view=flat
Uspio sam bio vec. Stvar je u tome sto kernel ima neki problem ako hoces AOKP/CM10.1 staviti kao 2nd ROM. Tako da sam prebacio Sammy na mjesto 2nd, a AOKP na 1st.
Svejedno hvala
Uspio sam bio vec. Stvar je u tome sto kernel ima neki problem ako hoces AOKP/CM10.1 staviti kao 2nd ROM. Tako da sam prebacio Sammy na mjesto 2nd, a AOKP na 1st.
Svejedno hvala
Izasao novi siyah, dualboot bi trebao biti rijesen.
Prije par dana sam primjetio da mi bijela boja baca na žutu,kad surfam pa je bijela podloga i slično,a kada gledam iz drugog kuta onda bude bijelo,znači samo kada se gleda direktno u ekran. Da li je to i kod vas tako?
Ni traga zutoj, bijela boja snijega kod mene :)
Prvi ekran mi je imao zute boje i pink fleku i puno mrlja na crnoj boji podloge. Odnio sam u servis da zamijene ekran i sad imam odlican.
Kasnije sam kupio jos jedan s3 koji je pak imao cijeli crvenkast ekran, trazio sam novi uredaj i dobio dobar.. neznam jel to samo ja nemam srece pa uvijek naletim na samsunga sa sjebanim ekranom ili ih stvarno ima toliko ali ljudi ne primjecuju.. cak sam morao uvjeravat ljude i dokazivat im fleke i kao svi daltonisti niko ne vidi. Dok nisu dosli tehnicari i odmah skuzili da ekran ne valja.
Ja sam to tek prije par dana primjetio i sad me bode u oči.Kad bih znao da će mi odmah dati novi uređaj išao bi promjeniti,a da ostanem bez mobitela na par dana mi baš i nije privlačno.
O toj verziji (1.8.7) i pricam
Molim za pomoć nekoga tko zna. Naime, kada trebam nazvati službu 112, otipkam taj broj ali mi se pojavi broj iz imenika koji u sebi sadrži isti broj, a to je neka druga osoba. Isti je slučaj kada otipkam 911. Ako ispred stavim pozivni onda poziv prođe ispravno. Bio sam očevidac prometne nesreće i htio sam dojaviti za pomoć, ali nije išlo.
Molim za pomoć nekoga tko zna. Naime, kada trebam nazvati službu 112, otipkam taj broj ali mi se pojavi broj iz imenika koji u sebi sadrži isti broj, a to je neka druga osoba. Isti je slučaj kada otipkam 911. Ako ispred stavim pozivni onda poziv prođe ispravno. Bio sam očevidac prometne nesreće i htio sam dojaviti za pomoć, ali nije išlo.
Obzirom govorimo u temi SGS III, i podvrsti Android, predlažem ti da skineš ovu apsolutno odličnu jednostavnu i nadasve korisnu aplikaciju sa Google Play-a !!!!
U pravu si, svaka čast!
Obzirom govorimo u temi SGS III, i podvrsti Android, predlažem ti da skineš ovu apsolutno odličnu jednostavnu i nadasve korisnu aplikaciju sa Google Play-a !!!!
LINK; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zurne.webomedia&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS56dXJuZS53ZWJvbWVkaWEiXQ..
Hvala za link, ali meni je dovoljan 112. Dojaviš im a oni neka obavještavaju službe koje su nadležne za pojedini slučaj.
Ekipa zna neko dobro za radio applikaciju gledao sam ali nista posebno ono da je jednostvno i da mogu snimit direktno pjesmu s radija ako tko zna.Zahvaljujem unaprijed
Ekipa zna neko dobro za radio applikaciju gledao sam ali nista posebno ono da je jednostvno i da mogu snimit direktno pjesmu s radija ako tko zna.Zahvaljujem unaprijed
Probaj ovu, free ili paid, kada ustanoviš da li je dobra ili ne !!!!
Koristim tunein pro..imas snimanje bas kaj ti treba i hrpu drugih opcija..vrijedi kupiti. 0,99$
Ako tražiš pravi fm tuner, a ne streaming onda je ovo jedino kaj znam da valja: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikersmicros.fm_unlock
kaj vam nije bolji quickdroid od ovog gugla za pretrazivanje?
Jel ima kakva druga mogučnost video telefoniranja osim skype na S3? Znači nešto tipa face time na iphone. Skype me na S3 totalno izluđuje! Često se ruši, loša je slika a ponekada i zvuk...
u down.mode mi pise custom binary: yes ,1 counts current binary:samsung official ... system status: official
jel mi to valja za garanciju ili, zbog cega mi je taj jedan?