Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.909.829
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pokazivanje statusa baterije mi je poludilo,pokazuje mi da je tri dana na bateriji a danas sam ga punio.

I ima nekakve artefekte u prikazu statusa baterije.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
goodie kaže...

Pokazivanje statusa baterije mi je poludilo,pokazuje mi da je tri dana na bateriji a danas sam ga punio.

Mislim da se baterija mora napuniti preko 80 ili 90 % da se counter resetira, tako je meni bilo na desireu.

Artefakte nisam primjetio, jel se pojavljuju i kad koristiš defaultni font?

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina

I sa default fontom isto, mob je na punjenju pa javim .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nakon što sam ga napunio da 100% sve je ok.

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina

Koristite li WhatsApp? Zanima me je li moguće da mi on smanjuje vijek baterije? Neki dan dok ga nisam imao instaliranog sam nabio skoro šest sati screen on-a, dok danas recimo bi mogo doći do 4 sata. 

šumski put je bio ravan.
17 godina
ATJLučko kaže...

Kod mene novi update nije disablirao universal search, nismo to tržište

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
goodie kaže...

I kod mene je tak, ti artefakti..

15 godina
neaktivan

Ja sam na stock t-mobile i kad ocistim memoriju imam otprilike 660+/779 ram-a zauzeto.

kako je s vama ostalima koji imate tel iz t-mobile-a,to je normalno da je toliko zuzeto?

0 0 hvala 0
17 godina
dreammaker kaže...

Koristite li WhatsApp? Zanima me je li moguće da mi on smanjuje vijek baterije? Neki dan dok ga nisam imao instaliranog sam nabio skoro šest sati screen on-a, dok danas recimo bi mogo doći do 4 sata. 

Smanjuje kao i sve drugo, koristim ga ali nisam primjetio nista drasticno

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
protjeran

Stvarno nije los SSLauncher (jos k tome imam Orginal), ali imam 2 VELIKE zamjerke, a to je da se Widgeti ne mogu rastegnuti po ekranu, samim time puniih ne radi i izbornik nije na hrvatskom. Dobro su poceli, al GO DevTeam je ipak kompletniji.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 11:32 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Stvarno nije los SSLauncher (jos k tome imam Orginal), ali imam 2 VELIKE zamjerke, a to je da se Widgeti ne mogu rastegnuti po ekranu, samim time puniih ne radi i izbornik nije na hrvatskom. Dobro su poceli, al GO DevTeam je ipak kompletniji.

Ajde molim te ovo ptvo malkp bolje definiraj, odnosno obrazloži, čini mi se da nisi u pravu, možda te uspijem i demantirati, razuvjeriti na tvoju radost {#} !!

Što se tiče izbornika, autor je otvoren za kontakte i za "uređivanje" na svaki na svijetu pa i na hrvatskom jeziku, a to se vrlo lako može potvditi odlaskom na "zadnji" ekran, gdje autor daje zahvale za autorizaciju na svjetske jezike. Osobno sam razmišljao o tome, ali sam malo lijen, a i malo nezainteresiran za projekt, a ako se netko nalazi voljan, neka se javi autoru i dobiti će mo SSLauncher sa/na hrvatskim/om jeziku {#} !! 

Go Dev Team je "možda" kompletniji, ali po meni, ipak nije toliko originalan {#} !!

ATJ Lučko
14 godina

Ako niste do sada vidjeli, ili možda čak i "dobili" kao upgrade {#} !!??

LINK; http://www.gsmarena.com/samsung_i9300_galaxy_s3_local_search_is_back-news-4571.php

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jedino mi nije jasno ,koja je razlika između "to back" i "to front" opcija ..tj čemu one uopće služe ,ali inače SSlauncher..svaka pohvala za originalnost
15 godina

hmmm... danas mi se pojavila neka ikona u gornjem ljevome kutu... slovo "i" koje je u kružiću i prekriženo je jednom kosom crtom i od toga mi se mob 2x prebacio u profil bez mreže kojeg sam morao ručno stavljat u normalni profil... imam zadnju update i to sve i neznam stvarno zašto se to dešava... kad sam zvo samsungovu podršku za hrv rekli su mi da preko kisa napravim kopiju i sve vratim na tvorničke postavke pa ako se isto ponovi da neznaju zašto je to jer se to "nebi smjelo" dešavati :D :D :D

(upravo radim kopiju preko kisa) javim dali se riješila stvar ako če netko iamt istih problema sa uređajem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

na xda je više ljudi ptovrdilo da je krckanje riješeno. ne znam da li nakon updatea u kojem su maknuli search ili nakon updatea u kojem su opet vratili search. sve u svemu, super! {#}

još da pozivi prestanu prekidat {#}

0 0 hvala 0
16 godina

Jesam li ja lud ili meni pozivi ne prekidaju? Provjeravao sam sa curom, čujemo se odlično (i ja nju i ona mene)

šumski put je bio ravan.
16 godina
neaktivan
evil zlayo kaže...

na xda je više ljudi ptovrdilo da je krckanje riješeno. ne znam da li nakon updatea u kojem su maknuli search ili nakon updatea u kojem su opet vratili search. sve u svemu, super! {#}

još da pozivi prestanu prekidat {#}

Al kao sto sam ranije rekao, sumnjam da je to do Samsunga, to je ziher do TMobilea...

dreammaker kaže...

Jesam li ja lud ili meni pozivi ne prekidaju? Provjeravao sam sa curom, čujemo se odlično (i ja nju i ona mene)

Koja si mreza?

I possess a skill to google.
16 godina

Tele2

šumski put je bio ravan.
16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Tele2

Eto, ti si vec treca osoba sa S3 koja nije na TMobile i nema ovih problema, dok su tri ili cetiri osobe tu iz teme potvrdili da imaju problem, naravno, TMobile.

Trebali bi mi koji smo u TMobile staviti drugu karticu od druge mreze pa probati razgovarati da vidimo jel se i onda desava. Da to uspijem rijesiti, a Samsung da popravi redraw, ja ne bi imao niti jednu jedinu zamjerku vise, jer osim ovoga, mob je fantastican. Krckanje me smetalo ali to su popravili. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 15:04 (Minoza).
17 godina
Minoza kaže...
dreammaker kaže...

Tele2

Eto, ti si vec treca osoba sa S3 koja nije na TMobile i nema ovih problema, dok su tri ili cetiri osobe tu iz teme potvrdili da imaju problem, naravno, TMobile.

Trebali bi mi koji smo u TMobile staviti drugu karticu od druge mreze pa probati razgovarati da vidimo jel se i onda desava.

Ja sam na tmobile i nemam problema (da jednom i ja nešto pozitivno kažem o njima :) )

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
16 godina
neaktivan
segregator kaže...
Minoza kaže...
dreammaker kaže...

Tele2

Trebali bi mi koji smo u TMobile staviti drugu karticu od druge mreze pa probati razgovarati da vidimo jel se i onda desava.

Ja sam na tmobile i nemam problema (da jednom i ja nešto pozitivno kažem o njima :) )

Ako zoves puno na tmobile, onda nije cudno da nemas problema, meni se ja mislim uopce ne desava prema tmobile nego prema drugim mrezama. Probaj obratiti na to pozornost kada ces pricati s nekim iz tele2 npr. dali ti nakon cca 3-4 sekunde nakratko prekine. Nekada niti ne skuzis ako osoba na drugom kraju ne prica u tom trenutku.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 15:07 (Minoza).
14 godina
neaktivan

ja nemam tih problema dok sam sada tu u hrv, koristim vip karticu i zovem sve mreze i sve super, mozda zato jer je moj kupljen u njemackoj?

Lopovi,ne kradite!Država ne voli konkurenciju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MSN kaže...

ja nemam tih problema dok sam sada tu u hrv, koristim vip karticu i zovem sve mreze i sve super, mozda zato jer je moj kupljen u njemackoj?

Pa ako koristis vip, onda ne koristis tmobile mrezu, zar ne? {#} Zato i kazem da mislim da nije do uredaja, nevazno niti di je kupljen.

15 godina
neaktivan

Jedno brzinsko pitanje.
Dali bi dobio unlock sim kartice ako bi fleshao stoc firmwear preko t-mobileovog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

bok ekipa nije me bilo 3tj. pa da pitam jel ima kakvih novosti o AOPK JB-u 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
4mal kaže...

bok ekipa nije me bilo 3tj. pa da pitam jel ima kakvih novosti o AOPK JB-u 

A nema tebe meni jedno 2 mjeseca.... slucajno sam te blokiral, sad sam videl...{#}

Nema nist pametno, jos je debela alpha.

daniel
17 godina

eo bas sam skinuo zadnji update blg8 i ugodno sam se iznenadio hrpa novih stvari , pogtovo kod kamere te je i brzi UI {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pozdrav svima! Imam jedno pitanje. Kupio sam GS3 prije nekoliko dana i danas sam primijetio da mi home tipka radi nekakav click (kao da se plastika okrzne o plastiku). Ukoliko pritisnem prstom onako odozgora po sredini onda je onaj tupi click kako je inače no ako pritisnem gornji ili doljni dio tipke (na rubovima) onda se taj click javi... da li je netko od vas to primijetio? Tipka inače uredno radi. Nije neki problem ali malo iritira...

Respect my authority!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
jerrycro kaže...

Pozdrav svima! Imam jedno pitanje. Kupio sam GS3 prije nekoliko dana i danas sam primijetio da mi home tipka radi nekakav click (kao da se plastika okrzne o plastiku). Ukoliko pritisnem prstom onako odozgora po sredini onda je onaj tupi click kako je inače no ako pritisnem gornji ili doljni dio tipke (na rubovima) onda se taj click javi... da li je netko od vas to primijetio? Tipka inače uredno radi. Nije neki problem ali malo iritira...

Ta tipka je svakako retardirana. Jedna od glupljih stvari na ovom mobitelu, nikako da se naviknem na nju.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice