Paljenje da daljinu

poruka: 21
|
čitano: 6.475
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Paljenje da daljinu
Trebam upalit nesto na daljine.trebam upalit jedan elektromotor ali s daljinskim ,najbolje bi bilo da ga mogu kontrolirat s harmony-jem.

Pala mi je na pamet jedna ideja danas.posto imam logitech x-530 zvucnike koji nemaju daljinski a hti bih iz kreveta pojacavat i smanjivat zvucnike.mislim staviti jedan elektro motor,na onaj kolut di se pojacava, koji bi pojacavao ali mi treba neka sklopka koja bi mi palila taj elektromotor s daljinskim.ako me niste skuzili sta triba samo pitajte
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Paljenje da daljinu
Toni93 kaže...
Trebam upalit nesto na daljine.trebam upalit jedan elektromotor ali s daljinskim ,najbolje bi bilo da ga mogu kontrolirat s harmony-jem.

Pala mi je na pamet jedna ideja danas.posto imam logitech x-530 zvucnike koji nemaju daljinski a hti bih iz kreveta pojacavat i smanjivat zvucnike.mislim staviti jedan elektro motor,na onaj kolut di se pojacava, koji bi pojacavao ali mi treba neka sklopka koja bi mi palila taj elektromotor s daljinskim.ako me niste skuzili sta triba samo pitajte

Za to ce ti trebati prtljanja po elektronici. Za to ce ti trebati citavi sklop...

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
15 godina
protjeran
Paljenje da daljinu
A nema nesto jednostavno za kupit?

Mislio sam kupiti autic na daljinski koji moze ici naprijed,nazad pa tako iskoristit to.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Toni93 kaže...

Mislio sam kupiti autic na daljinski koji moze ici naprijed,nazad pa tako iskoristit to.

Ti zapravo trebaš daljinski?

Da možeš kupiti ali ako ti zvučnici to podržavaju, a i nemožeš to riješiti beš prtljanja po elektronici teško Neodlučan

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
16 godina
protjeran
Paljenje da daljinu

pogledaj si ovo 

moglo bi pomoc

Death Cube K
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Paljenje da daljinu

Jel zna netko sta je ono crno sto stavlja kad zalemi zicu...............

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Kaže da je to tekuća izolirka. Vruća plastika bi trebala biti OK, ali nemoj slučajno silikon stavljat. Silikon + bakar = loše.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
16 godina
neaktivan
Toni93 kaže...

To ti je dobra ideja a i to ti je jednostavno za napraviti. Jedino sto nece ljepo izgledati to nakaceno na zvucnik...

Uglavnom pocupaj sve nepotrebno da ti ostane pločica s prijemnikom i naponskim ulazima i naravno dva voda koja idu u elektro motor.

15 godina
neaktivan
Paljenje da daljinu

neće ić jer će mu motor samo smanjit na 0 ili pojačat do kraja jer se brzo okreće

triba bi za to nabavit servo  ssa malim zaokretom od svega par stupnjeva

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

neće ić jer će mu motor samo smanjit na 0 ili pojačat do kraja jer se brzo okreće

triba bi za to nabavit servo  ssa malim zaokretom od svega par stupnjeva

Zato sam i rekao da mu ostanu samo vodovi za motor.

Trebo bi nabaviti servo kao sto si i rekao...

15 godina
protjeran
Paljenje da daljinu
A di ima kupit taj motor?iz sibenika sam

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Paljenje da daljinu

Rađe idi na nekakav prijenost (zupčanik, tarni prijenost...) nego na steper. Iako ti steper daje veću preciznost, za njegovo kontroliranje treba relativno složena elektronika, pa bi ti to mogao biti problem.

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Paljenje da daljinu
Ja sam isto mislio ic na sustav zupcanika
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paljenje da daljinu

servo je jednostavan motro koji možeš u supanj naštimat preciznost al da ga j***š nema ga nigdje za kupit!

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dantex kaže...

servo je jednostavan motro koji možeš u supanj naštimat preciznost al da ga j***š nema ga nigdje za kupit!

Ma ima vjerojatno za kupit na eBayu...

17 godina
neaktivan
Paljenje da daljinu

nisam napisao "kod nas" - greška

kod nas ga nema nigdje kupit

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Paljenje da daljinu

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

hesus

ovo kupujem

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina
protjeran
Paljenje da daljinu
Jel iko kupova s ove stranice?vidio sam par proizvoda koji mi se svidaju.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Toni93 kaže...
Jel iko kupova s ove stranice?vidio sam par proizvoda koji mi se svidaju.

Prijatelj je kupovao i nikad nije bilo problema. Ja sam naručio, krenulo je danas, očekujem za 2-3 tjedna da će doći. Plačaš preko PayPal-a pa to unosi dodatnu sigurnost.

Samo pazi da ti narudžba ne prelazi 160 kn jer postoji mogučnost da ćeš morati platiti carinu i pdv. Mislim da na paketu pišu manju vrijednost, ali ako se cariniku učini sumljivo, traži da dostaviš računa pa se vidi stvarna vrijednost.

Druga stvar na koju treba pripaziti je to da radio komunikacijska oprema (u što spadaju mobiteli, BT uređaji, RC modeli, RFID kartice i sl. IR uređaji ne spadaju tu) mora biti na HAKOM-ovom popisu odobrene opreme inaće je uvoz nemoguč, odnosno, ako imaš sve potrebne papire kompliciran i neisplativ.

16 godina
neaktivan
Paljenje da daljinu

onda je lakše za koju stotinu kuna kupis vanjsku zvučnu karticu sa daljinskimSmijehSmijeh i uzivaj Smijeh

http://audiosvijet.blog.hr/ 8% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 92% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis Da se Facebook server sruši 10

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice