Magnetski kontakti za alarm princip rada

poruka: 5
|
čitano: 5.020
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Magnetski kontakti za alarm princip rada

Pozz

Ovako trebam pomoć trebam napraviti telefonski dojavlivač nestanka struje.

Mislio sam kupiti alarm i i relej. Ideja se zasniva na principu da magneski kontakt alarma radi na principu otvorenog strujnog kruga ili zatvorenog. Molim vas ispravite me ako griješim. tako da bi spojio relej na napajanje da bude rele uključen a kontakte senzora na relej pa kada nestane struje zatvori se strujni krug i javlja alamu a alarm dalje?

daq zatvori se strujni krug il otvori zar nisi čuo za releje otvorene i zatvorene ( kada su pod naponom ne daju kontakt več kad nisu pod naponom)

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 23:39 (baksadj).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Magnetski kontakti za alarm princip rada
baksadj kaže...
pa kada nestane struje zatvori se strujni krug i javlja alamu a alarm dalje?

Kad nestane struje, zatvori se strujni krug?

13 godina
neaktivan

možeš to lako napraviti preko releja dakle na releju imaš mirne i radne kontakne kad ima struje onda su aktivirani radni kontakti, pa onda kad nestane onda ti se aktiviraju mirni i imaš zatvoren strujni krug preko releja i možeš dalje raditi kaj hočeš

16 godina
neaktivan
dejo1234 kaže...

možeš to lako napraviti preko releja dakle na releju imaš mirne i radne kontakne kad ima struje onda su aktivirani radni kontakti, pa onda kad nestane onda ti se aktiviraju mirni i imaš zatvoren strujni krug preko releja i možeš dalje raditi kaj hočeš

E to me zanimalo da ne kupujem alarm bez veze ako ne može se odraditi kako sam zamislio.

14 godina
protjeran

imas gotova rijesenja na ebay-u za par dolara..

Izrada internet stranica - http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-izrada-internet-stranica-najpovoljnije/91529.aspx
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice