Akvarij kuciste - 'zgleda zakon

poruka: 28
|
čitano: 8.699
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Akvarij kuciste

ne znam kak se vama cini, ali ja sam se zamislio malo.... mislim koliko tesko to moze bit za napravit? hehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Akvarij kuciste - 'zgleda zakon
lijepo izgleda, a i vidi se da dobro podnosi temperature
Bok
16 godina
neaktivan

jos samo da stavi ribice-sve bi bilo 5...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

baš zakon moram si tako jedno nabavit ili stavit matičnu i ostao u akvari s ribicama

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2008 18:18 (madafaker).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, samo pripazi da kupis ribice koje mogu živit u mineralnom ulju :)

Q6600@3.6, 4 GB Crucial Ballistix @1000Mhz, Zotac AMP2! GTX260 @ 718/2540, 3x320 GB + 500 GB, Samsung 2232Bw, Samsung 930BF
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bilo bi fora da stavi ribice.
Potuku se Jacques Houdek i Walker, teksaški rendžer. Walker udari Jacquesa kružnim, a ovaj se zavrti oko svoje osi i usiše sve oko sebe.
17 godina
neaktivan

i kaj ćeš kad se ulje zagrije....? moš se slikat               sporo se zagrije al se onda sporo i hladi...

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2008 20:20 (Core2Duo2).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nek je to neko ulje al mene bi bilo ipak malo bed stavit u tu tekučinu   kaj ako moram resetirat bios

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
brezonja kaže...

nek je to neko ulje al mene bi bilo ipak malo bed stavit u tu tekučinu   kaj ako moram resetirat bios

Smočiš ruke?
16 godina
neaktivan

ja kupujem piranu i stavljam u komp,=)=)=)=)=)=)

zaradite na: http://www.neobux.com/?r=domba666
17 godina
neaktivan

ovaj modding je stara prica.

Negdje na toj stranici imas i linkove vezane za temperaturu.

Naime, nakon cca 8h sati ulje bi se toliko ugrijalo da je to bilo lose za konfu a nije postojao nacin za ohladiti ga.

Na kraju su na njega spajali veliki radijator kroz koje se ulje hladilo... uglavnom, izgleda ljepo ali nazalost nije funkcionalno.

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Stavljam i ja akvarij i stavit ću plavetnog kita.Smijeh

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
16 godina
neaktivan
PC Street Hacker kaže...

uginut će ti kit ako ga umočiš u to ulje Neodlučan
17 godina
PC Street Hacker kaže...

Samo pazi da ventilator od njega ne napravi sushi.  :)
Potuku se Jacques Houdek i Walker, teksaški rendžer. Walker udari Jacquesa kružnim, a ovaj se zavrti oko svoje osi i usiše sve oko sebe.
17 godina

meh, ne znam, to je fora kad bi se unutra ubacio mali frizider koji bi to ulje hladio....

lijepo izgleda, nazalost ako bilo sta moras mijenjati s tim komponentama one su prakticki neupotrebljive prije nego ih dobro osusis i isperes? samo kako ih isprat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

samo kako ih isprat?

pa vodom Smijeh

al nije ovo kučište za neki pc kojega češ stalno nadograđivati, i koji će isijavati 60 celzijusa. Ovo je za HTPC za slabijim(čitaj: hladnijim) komponentama, koji će stajati u dnevnoj sobi i izgledati lijepo.

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
16 godina
neaktivan

LOL razgovaramo o mineralnom ulju ono nie bas "gusto" neg joj je "gustoca" ista kao i od vode......a nemora znacit da bi se ugrijalo vidite i sami da ovo stvara baloncice(unutra je zrak koji ide u ulje i koji je hladan i automatski hladi ulje) a od ovog napajanja se vrti cooler vjerojatno ga hladi a i maticna ploca se nemre grijat na full hladnom kaj igras 5 sati igrice ono sve super ugasis ides spavat i ima cijelu noc da se to ulje ohladi makar nije bas toplo.......ovaj lik igro igrice i svasta radio pa nis.... lol....al ja se rađe drzim za to da si kupim vodeno hlađenje neznam di da nabavim to ulje a akvarij znam...

ASRock ALiveXFire-SATAII R3.0 AMD Athlon 64 X2 5200+ 2,7ghz Gigabyte Radeon HD3650 725mhz/1600mhz DDR2(800)1GB DDR2(800) 512MB DDR2(800) 2GB 1.HDD-Maxtor 200GB(10000rpm) 2.HDD-Maxtor 120gb(10000rpm) Sony DVD+RW(multi) + CD+R
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2008 10:28 (FrightMare).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
niki kaže...
Rhodin kaže...

samo kako ih isprat?

pa vodom Smijeh

al nije ovo kučište za neki pc kojega češ stalno nadograđivati, i koji će isijavati 60 celzijusa. Ovo je za HTPC za slabijim(čitaj: hladnijim) komponentama, koji će stajati u dnevnoj sobi i izgledati lijepo.

LOOOL to je za bilokakve pc-e kaj nevidis da on koristi neku jeftinu maticnu plocu i dobar procesor Core 2 Duo... i neznam sad kolko rama al dosta mu je da igra crysis i sa vecim konfama igrice....
ASRock ALiveXFire-SATAII R3.0 AMD Athlon 64 X2 5200+ 2,7ghz Gigabyte Radeon HD3650 725mhz/1600mhz DDR2(800)1GB DDR2(800) 512MB DDR2(800) 2GB 1.HDD-Maxtor 200GB(10000rpm) 2.HDD-Maxtor 120gb(10000rpm) Sony DVD+RW(multi) + CD+R
17 godina
neaktivan

Impresioniran sam...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. HAHA-in your face!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Boze dragi dokle ce ovaj svijet .....

xDxDxDxDxDxD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Prefora je ovo sa akvarijem...prefora izgleda i sve....jbt....a uopce se ne cini tesko napravit al tesko je..100% sta vi mislite???

Ghost Recon

0 0 hvala 0
17 godina

Nije ga tesko napravit ako se ima volje. Radio ga je moj frend, a jedino ga je mucilo brtvljenje i mokre komponente kad se vade iz kucista, jednostavno je komplicirano promjenit neku komponentu-treba puno susit i brisat

Audi R8 - born of powerful ideas

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma trebao je ubaciti štuku ili soma..pa da onda vidi kako će komp radit!

0 0 hvala 0
17 godina

A umjesto ovog mineralnog ulja ubacis pravo transformatorsko ulje koje ima barem 5 puta bolje svojstva i nemas brige.e i stavis neku pumpu da ulje cirkulira.

Only God will judge me

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

transformatorsko ulje uzrokuje rak, i brzo prikuplja vlagu, zato u transformatorima imaš dehidrator koji tu vlagu skuplja iz ulja. znači kad ti se nakupi vlage moć ćeš se doslovno...hebat.

Gigabyte GA-MA78G-DS3H, AMD Phenom X4 9850-3.0Ghz OC@Zalman 9700LED, 2x2GB DDR2 864Mhz OC, HDD 500GB, GF 9800GT 512MB

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

to je cista glupost!!

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3

0 0 hvala 0
17 godina
Zziza_vk kaže...

transformatorsko ulje uzrokuje rak, i brzo prikuplja vlagu, zato u transformatorima imaš dehidrator koji tu vlagu skuplja iz ulja. znači kad ti se nakupi vlage moć ćeš se doslovno...hebat.

A vidis to nisam znao ak je istina.vidio sam na youtubeu filmic o tome i stavljali su transformatorsko ulje al to je bilo jednokratno,samo su zeljeli vidjeti kak se buju komponente ponasale i kolko budu mogli clockat komp.
Only God will judge me
17 godina
neaktivan

morao sam za prolazak transformatore znati u malom prstu, pa tako i trafo ulje. kak sam ti reko tak je ;)  ugl. gubi do 50% na svojim dobrim svojstvima samo za 1% vlage u ulju.

Gigabyte GA-MA78G-DS3H, AMD Phenom X4 9850-3.0Ghz OC@Zalman 9700LED, 2x2GB DDR2 864Mhz OC, HDD 500GB, GF 9800GT 512MB

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice