ne znam kak se vama cini, ali ja sam se zamislio malo.... mislim koliko tesko to moze bit za napravit? hehe
ne znam kak se vama cini, ali ja sam se zamislio malo.... mislim koliko tesko to moze bit za napravit? hehe
jos samo da stavi ribice-sve bi bilo 5...
baš zakon moram si tako jedno nabavit ili stavit matičnu i ostao u akvari s ribicama
Da, samo pripazi da kupis ribice koje mogu živit u mineralnom ulju :)
i kaj ćeš kad se ulje zagrije....? moš se slikat sporo se zagrije al se onda sporo i hladi...
nek je to neko ulje al mene bi bilo ipak malo bed stavit u tu tekučinu kaj ako moram resetirat bios
nek je to neko ulje al mene bi bilo ipak malo bed stavit u tu tekučinu kaj ako moram resetirat bios
ja kupujem piranu i stavljam u komp,=)=)=)=)=)=)
ovaj modding je stara prica.
Negdje na toj stranici imas i linkove vezane za temperaturu.
Naime, nakon cca 8h sati ulje bi se toliko ugrijalo da je to bilo lose za konfu a nije postojao nacin za ohladiti ga.
Na kraju su na njega spajali veliki radijator kroz koje se ulje hladilo... uglavnom, izgleda ljepo ali nazalost nije funkcionalno.
Stavljam i ja akvarij i stavit ću plavetnog kita.
meh, ne znam, to je fora kad bi se unutra ubacio mali frizider koji bi to ulje hladio....
lijepo izgleda, nazalost ako bilo sta moras mijenjati s tim komponentama one su prakticki neupotrebljive prije nego ih dobro osusis i isperes? samo kako ih isprat?
samo kako ih isprat?
LOL razgovaramo o mineralnom ulju ono nie bas "gusto" neg joj je "gustoca" ista kao i od vode......a nemora znacit da bi se ugrijalo vidite i sami da ovo stvara baloncice(unutra je zrak koji ide u ulje i koji je hladan i automatski hladi ulje) a od ovog napajanja se vrti cooler vjerojatno ga hladi a i maticna ploca se nemre grijat na full hladnom kaj igras 5 sati igrice ono sve super ugasis ides spavat i ima cijelu noc da se to ulje ohladi makar nije bas toplo.......ovaj lik igro igrice i svasta radio pa nis.... lol....al ja se rađe drzim za to da si kupim vodeno hlađenje neznam di da nabavim to ulje a akvarij znam...
samo kako ih isprat?
Impresioniran sam...
Boze dragi dokle ce ovaj svijet .....
Prefora je ovo sa akvarijem...prefora izgleda i sve....jbt....a uopce se ne cini tesko napravit al tesko je..100% sta vi mislite???
Nije ga tesko napravit ako se ima volje. Radio ga je moj frend, a jedino ga je mucilo brtvljenje i mokre komponente kad se vade iz kucista, jednostavno je komplicirano promjenit neku komponentu-treba puno susit i brisat
ma trebao je ubaciti štuku ili soma..pa da onda vidi kako će komp radit!
A umjesto ovog mineralnog ulja ubacis pravo transformatorsko ulje koje ima barem 5 puta bolje svojstva i nemas brige.e i stavis neku pumpu da ulje cirkulira.
transformatorsko ulje uzrokuje rak, i brzo prikuplja vlagu, zato u transformatorima imaš dehidrator koji tu vlagu skuplja iz ulja. znači kad ti se nakupi vlage moć ćeš se doslovno...hebat.
to je cista glupost!!
transformatorsko ulje uzrokuje rak, i brzo prikuplja vlagu, zato u transformatorima imaš dehidrator koji tu vlagu skuplja iz ulja. znači kad ti se nakupi vlage moć ćeš se doslovno...hebat.
morao sam za prolazak transformatore znati u malom prstu, pa tako i trafo ulje. kak sam ti reko tak je ;) ugl. gubi do 50% na svojim dobrim svojstvima samo za 1% vlage u ulju.