Sony Ericsson Xperia X8

poruka: 3.109
|
čitano: 1.172.298
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Xperia X8".
15 godina
Sony Ericsson Xperia X8

dali jos postoji mogucnost da se fancy widget instalira na mob, u marketu ga vise nema?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson Xperia X8
definho kaže...

dali jos postoji mogucnost da se fancy widget instalira na mob, u marketu ga vise nema?

Ima ga na marketu, al nije vise dosutan za nasu zemlju, imam ga ja na mobu, tj skinuo sam ga dok je jos bilo moguce....mogu uraditi backup aplikacije i stavit link ovdje ak hoces?

15 godina
Sony Ericsson Xperia X8

dali ima netko da je flashao linux v04? dali se ikako poslije tog flashanja moze povratiti garancija?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
definho kaže...

dali ima netko da je flashao linux v04? dali se ikako poslije tog flashanja moze povratiti garancija?

možeš,progutaš je i povratiš {#}

mislim da se uvijek može vratiti garancija ako vratiš na onaj original rom od SE.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 17:13 (antimadridista).
15 godina
Sony Ericsson Xperia X8

evo igrao sam PRO EVOLUTION SOCCER 2011 na xperiji x8

radi perfektno,mobitel je super a ni ne kosta puno

http://www.youtube.com/watch?v=DP71Uv40Umk&feature=related

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nbafan kaže...

je samo kaj x8 nema multitouch i nebres igrati normalno.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina

a ok,bitno da nema laggova i bugova...{#}

http://www.youtube.com/watch?v=DP71Uv40Umk&feature=related
15 godina
Sony Ericsson Xperia X8

ima li netko da ima LinuxDX+GingerDX da mi pojasni malo kako unlockat bootloader i flashat LinuxDX te dal je moguce poslije toga vratiti garanciju ako nesto zahe*em...

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

pozdrav svima

evo kupit ću idućih dana taj mob, u vip kompletu....molio bi nekog od vas da objasni te sustave i neke stvari o mobu jer sam stvarno početnik teškiiii što se tiče tih smartphoneova, pa da postavim pitanja neka :)  koji os dobijem na početku? jel on dovoljno dobar i brz za upotrebu? baterija kolko traje na tom sustavu? kako isključiti nadogradnje i to sve šta ima veze s internetom, da mi ne troši promet na te stvari zato šta sam na bonove i nemogu si priuštit mjesečno neki preveliki promet, najviše 50-100 mb, ili ak se nemože isključit kolko bi mjesečno potrošilo mb, ako bi uz to koristio facebook i ponekad surfanje po drugim stranicama?

eto nadam se da će netko odgovorit, unaprijed vam hvala :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

na njemu ti je stock os 2.1.1 ja milslim..baterija na tom osu traje odvratno kratko i uzasno je spor po meni..najbolje ti je stavit neki custom room...moras iskljucit pozadinske podatke i prebaci si sa 3g na 2g mrezu da ti baterija duze traje...i to bi bilo to...

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!&
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

aha, a gdje skinem taj custom room, i koji točno :D , stvarno se ne razumijem u to :D jel kompliciran postupak taj mijenjanja, i jel se plaća šta :) to negdje u postavkama prebacim ili? jel teško za nać...hvala na odgovorima ;)

15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

to sve radis preko kompa ali imaj na umu da gubis garanciju...opgledaj tu par str unatrag imas cijeli postupak i samo sve radi poredu kako pise i sve ce ti bit super... :) 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!&
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

oke...hvala ti :) samo mi reci gdje na kojoj strani otprilike jer sve sam skoro pregledao i nisam baš našao nešt razumljivo :D

16 godina
Sony Ericsson Xperia X8

od sada je Xperia X8 službeno podržana od Cyanogenmoda i izašao je official CM 7.1 ROM za Xperiu X8 sa Androidom 2.3.7:

http://forum.cyanogenmod.com/topic/32779-cyanogenmod-7-for-the-xperia-x8-v710-11-oct-2011/

da bi instalirali ROM morate imati otključan Bootloader flashati Custom kernel.Upute ovdje:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1254225

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson Xperia X8

Pozdrav!

Sestru nešto zeza trenutni stock 2.1 Android gore(usporio se, zakrcala ga je skroz)  pa sam joj mislio staviti Cynanogen kad već restoream, no zanima me ima li neki bolji? Za nju je bitno da može appove stavljati na SD karticu, da je jednostavan bez previše bugova, da radi kamera i da je čim brži. Koliko vidim Cynaogen ispunjava većinu stvari, a ako ima nešto bolje molim javite čim hitnije. :)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

eto ja toplo preporučam GingerDX

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486

da se mene pita,najbolji i najbrži rom za X8 :)

XPERIA X8 White * 2.3.5 GingerDX by doixanh *
16 godina
Emcho kaže...

više nije,stigao je CM 7.1,ali mora se unlockati bootloader.

14 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

A instaliranjem toga Gingera ili cega vec uz sve ostalo dobijam i vece vijek trajanja baterije?

Neznam dali da si instaliram, nezelim sj**at nesto..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
nbafan kaže...

je samo kaj x8 nema multitouch i nebres igrati normalno.

ima multitouch odnosno vecina bijelih ima fake dual touch dok vecina crnih poput moje xperie ima pravi mulitouch odnosno dual (moze se sa max 2 prsta)

16 godina
antimadridista kaže...
Emcho kaže...

Još uvijek je gingerdx bolji, tj. više ljudi ga preporučuje. Pročitaj na xda informacije od ljudi koji su stavili cm 7.1 (ima samo 200 stranica :P).

15 godina
neaktivan

stigao je on od prije još,to je rom od FreeXperia-teama i da,po novom se mora njihov kernel koristiti,samim time moraš imat otključan bootloader,ali pored svega toga GingerDX je opet brži i bolji,nema bugova kao ovaj ;) i ako baš hoćeš custom kernel možeš stavit LinuxDX mada da se mene pita nema potrebe,nepromjeni se mnogo stvari time..

XPERIA X8 White * 2.3.5 GingerDX by doixanh *
16 godina
neaktivan
ja imam gingerdx al v14 buduci da mi je ta najbolja, nisan samo ovu zadnju proba al cita san da ima nekih problema
bootloader jos nisan unlocka buduci da jos nevidin koja je svrha toga za nas obicne korisnike (da se bar tako moze produzit trajanje baterije ili slicno)
cak je nedavno izasa i flash za nas mob sta je jako dobra stvar
15 godina
neaktivan

istina,v14 ima jako dobro trajanje baterije,ja koristim v16 trenutno isto sam zadovoljan,bez bugova je ;)

a unlockanjem bootloadera dobiješ mogućnost za instaliranje swapa to je virtualna RAM memorija koja se vuče iz memorijske kartice što je jako dobro za ove što vole igrat igre i sl. a da ćeš produžit trajanje baterije-ne ;)

što se tiče flasha,vidio sam da je došao ali dosta guta bateriju i nevidim baš svrhu..i youtube u browseru se nemože koristiti ..

XPERIA X8 White * 2.3.7 GingerDX by doixanh *
16 godina
Iggx kaže...
antimadridista kaže...
Emcho kaže...

Još uvijek je gingerdx bolji, tj. više ljudi ga preporučuje. Pročitaj na xda informacije od ljudi koji su stavili cm 7.1 (ima samo 200 stranica :P).

vjeruj mi da nije,više ljudi preporučuje GingerDX zato što se boje unlockati bootloader i staviti custom kernel da instaliraju CM 7.1. Ja imam CM 7.1 i potvrđujem da je bolji nego GingerDX.

I sd bi ubrzo trebao izaći novi kernel koji omogućuje bolji overclock i overclok GPU-a,a ne samo CPU. Sad kad je Xperia X8 službeno podržana od Cyanogenmoda biti će puno odličnih romova.

16 godina
neaktivan
Emcho kaže...

istina,v14 ima jako dobro trajanje baterije,ja koristim v16 trenutno isto sam zadovoljan,bez bugova je ;)

a unlockanjem bootloadera dobiješ mogućnost za instaliranje swapa to je virtualna RAM memorija koja se vuče iz memorijske kartice što je jako dobro za ove što vole igrat igre i sl. a da ćeš produžit trajanje baterije-ne ;)

što se tiče flasha,vidio sam da je došao ali dosta guta bateriju i nevidim baš svrhu..i youtube u browseru se nemože koristiti ..

a cek, jel mogu npr unlockat bootloader al i dalje ostat na v14 (s tim da obrisen modules)

i kako se instalira taj swap? 

unlockat bootloader mislin da znan

kazes da necu produzit trajanje baterije sta vec znan, al jel postoji vjerovatnost da cu je na taj nacin skratit? {#}

15 godina
neaktivan

možeš,naravno..:)

samo da bi swap stavio moraš staviti kernel LinuxDX i sa marketa skinuti aplikaciju swapper ;)

da bi smanjio aktivnost baterije moraš imati hrpu nepotrebnih aplikacija koje ju gutaju..

@antimadridista

reci mi po čemu je FXP ROM bolji od GDX-a ? svaku stavku mi nabroji,čisto me zanima,ako je tako bolji prebacim se i ja :))

16 godina
Emcho kaže...

samo da bi swap stavio moraš staviti kernel LinuxDX i sa marketa skinuti aplikaciju swapper ;)

da bi smanjio aktivnost baterije moraš imati hrpu nepotrebnih aplikacija koje ju gutaju..

@antimadridista

reci mi po čemu je FXP ROM bolji od GDX-a ? svaku stavku mi nabroji,čisto me zanima,ako je tako bolji prebacim se i ja :))

brži je,ima najnoviji Andorid 2.3.7,nove mogućnosti Cyanogenmoda (novi lockscreen i još dosta toga).....

16 godina
neaktivan
Emcho kaže...

eo sad san malo trazia po xda i vida da je dx napisa da ne preporuca swap, pa  sad neznan

15 godina
neaktivan

ima i GDX android 2.3.7 ( od v016 ) i novi lockscreen i novih CM funkcija :P 

edit:neznam zašto je to napisao,swap uredno funkcionira na LDXu ,nema nikakvih problema !

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 22:47 (Emcho).
16 godina
Emcho kaže...

ima i GDX android 2.3.7 ( od v016 ) i novi lockscreen i novih CM funkcija :P 

edit:neznam zašto je to napisao,swap uredno funkcionira na LDXu ,nema nikakvih problema !

vidiš to nisam primjetio,ali sam siguran da je CM 7.1 brži,jer sam prije koristio Ginger DX a sada koristim CM 7.1. Evo i video CM 7.1 samo na videu nije Xperia X8,nego Galaxy Mini ali svejedno je kad je isti ROM:

i lockscreen:

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 22:49 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice