Samsung S5230

poruka: 892
|
čitano: 583.237
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung S5230".
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Meni dosta brzo dođe na 2 crtice ali onda može jako dugo

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung S5230

Normalno korištenje (30 min razgovora, 20 sms, 10 slika, 4 videa, 30 min slusanja muzike i non stop neko prckanje i zezanje) maksimalno 7 dana.

Jel postoji neka opcija da se uključi kad baterija dođe do kraja i počne obaviještavati o ispražnjenosti da se mogu koristiti sve funkcije mobitela?

Malo me to zeza, jer sam sinoć trebao slikati par slika za uspomenu, ali nisam mogao zbog baterije bemti.

It's good to be smart - It's smarter to be good
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
RE: Samsung S5230
boxer kaže...

Normalno korištenje (30 min razgovora, 20 sms, 10 slika, 4 videa, 30 min slusanja muzike i non stop neko prckanje i zezanje) maksimalno 7 dana.

Jel postoji neka opcija da se uključi kad baterija dođe do kraja i počne obaviještavati o ispražnjenosti da se mogu koristiti sve funkcije mobitela?

Malo me to zeza, jer sam sinoć trebao slikati par slika za uspomenu, ali nisam mogao zbog baterije bemti.

I mene to zivcira dosta i onda traje jako dugo, po meni je to cista glupost da se ogranicavaju funkcije, koliko znam nemoze se nikako to iskljuciti.

http://hr-invites.com (chiteri i trejderi nisu dobrodošli) ; last.fm: BORG_CRO
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Može li mi netko pomoći u vezi sortiranja imenika po imenu. Jednom sam na to naletjela, ali sad to ne mogu ponovno pronaći. Zna li itko kako doći do te opcije. Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
antpod kaže...

Može li mi netko pomoći u vezi sortiranja imenika po imenu. Jednom sam na to naletjela, ali sad to ne mogu ponovno pronaći. Zna li itko kako doći do te opcije. Hvala!

Mislim da se imenik automatski ažurira po abecedi.

Ako misliš na Grupe onda otvori Imenik i gore desno imaš tri opcije (Imenik, Grupe, Favoriti).

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 1:56 (boxer).
15 godina
neaktivan

Nisam mislila na grupe. Baš znam da sam jednom imala mogućnost birat kako želim da mi se sortiraju kontakti, a sad ne mogu nać tu opciju.

17 godina
antpod kaže...

Nisam mislila na grupe. Baš znam da sam jednom imala mogućnost birat kako želim da mi se sortiraju kontakti, a sad ne mogu nać tu opciju.

Ništa onda, i ja odnedavno imam taj mobitel, ali nisam uspio pronaći tu opciju, automatski mi se ažurira imenik po abecedi, tako da nemam nekih potreba oko nekog specijalnog sortiranja.

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

jel ima onu zaštitu da ne moš stavit šifru, da ne može netko izbrisat određene slike ili otvorit određen folder?

To me tak živcira kaj nema na SE.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

jel zna ko kak se ugasi zvuk na tipkovnici ?? 

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
multi kaže...

jel ima onu zaštitu da ne moš stavit šifru, da ne može netko izbrisat određene slike ili otvorit određen folder?

To me tak živcira kaj nema na SE.

Ima ta opcija. Meni>Postavke>Sigurnost>Zaključavanje privatnosti i tu imaš opcije Sve, Poruke, Datoteke, Pozivi, Imenik itd.

icoshp kaže...

jel zna ko kak se ugasi zvuk na tipkovnici ?? 

hvala

Pritisni one tipke sa lijeve strane mobitela koje služe za glasnoću. Pojavit će ti se opcije "Glasnoća" i "Vibracija" i tu namjesti.

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

skuzio sam, al hvala svejedno... ;) jos imam jedno pitanje, di mogu nabavit nekakvu futrolu za ovaj mob.. ??? hvala

0 0 hvala 0
17 godina
icoshp kaže...

skuzio sam, al hvala svejedno... ;) jos imam jedno pitanje, di mogu nabavit nekakvu futrolu za ovaj mob.. ??? hvala

Tu kod nas neznam ali na ebayu ima puno dodatne opreme, zastita za ekran, futrole i sl.

http://hr-invites.com (chiteri i trejderi nisu dobrodošli) ; last.fm: BORG_CRO
17 godina
BORG kaže...
icoshp kaže...

Tu kod nas neznam ali na ebayu ima puno dodatne opreme, zastita za ekran, futrole i sl.

Kod mene ima na svakom uglu, inače pogledaj u bilo koji moby shop ili prodavnicu info opreme. Vidio sam par tipova futrola i jednu kao originalnu za njega koja mi je preglomazna. Moja je slična onim za naočare, samo manjih dimenzija.

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Stavio sam u Samsung s5230 micro sd od 4GB. Kada ga spojim USB kabelom na komp ne dogodi se nista. Zar komp ne bi trebao prepoznati karticu i omoguciti mi da spremam podatke direktno sa računala na karticu kao kod obicnog spremanja podataka na USB stick???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A je li ti se pojavi na mobitelu poruka s mogućnostima spajanja, nešto kao external memory (ne sjećam se više je li baš tako), PC Studio i još neke? Ili se ta obavijest ni ne pojavi? Probaj instalirat Samsung New PC Studio (ako još nisi) s njime se instaliraju i driveri za mobitel. Poslije možeš uninstlirat PC Studio, ako ti ne legne, ali nemoj skidat drivere...

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Dosta sam čitao o ovom samsung i zanima me da  li mobitel ima dobar touchscreen i da li je mobitel brz?Koliko treba čekati za otvaranje nekih foldera?Neodlučan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iMoljac kaže...

Dosta sam čitao o ovom samsung i zanima me da   li mobitel ima dobar touchscreen i da li je mobitel brz?Koliko treba čekati za otvaranje nekih foldera?Neodlučan

po meni je touchscreen odličan, reagira i na najmanji pritisak (podražaj), a i brzina mu je također odlična. nema štekanja ili čekanja dok nešto otvara. ako ga planiraš kupiti, definitino je bolji izbor od onog samsungovog corbyja ili lg-jevog cookija.

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

kako da namjestim da mi sprema pjesme na karticu prilikom prebacivanja a ne na telefon?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

ja imam problem u mp3 pleyeru akd upalim neku pjesmu koju sam prebacio s kompa npr.traje 4 min i na kompu pjewa do kraja a na mobitelu u mp3 pleyeru manje od poal minute i prebaci se odam na drugu tako je na nekim pjesmama

0 0 hvala 0
15 godina

zna neko koliko košta taj mobitel.. i koji je bolji Corby ili Star

17 godina
neaktivan
chichita kaže...

kako da namjestim da mi sprema pjesme na karticu prilikom prebacivanja a ne na telefon?

Pretpostavljam da misliš na bluetooth: meni > postavke > postavke memorije > postavljena memorija > i sada ovdje možeš izabrati kamo će ti se spremati datoteke skinute s neta, preuzete preko bluetootha, fotografije uslikane mobitelom i snimke napravljene diktafonom. Znači za svaku od ove četiri stvari, neovisno jedna o drugoj, možeš izabrati hoće li se spremati na mem. karticu ili u memoriju telefona.

17 godina
neaktivan
donyvd16 kaže...

ja imam problem u mp3 pleyeru akd upalim neku pjesmu koju sam prebacio s kompa npr.traje 4 min i na kompu pjewa do kraja a na mobitelu u mp3 pleyeru manje od poal minute i prebaci se odam na drugu tako je na nekim pjesmama

Možda je stvar u samim mp3 datotekama. Probaj ih provjerit i, ako postoje greške, ispravit MP3 Diags-om.

15 godina
neaktivan
Videotape kaže...
donyvd16 kaže...

Možda je stvar u samim mp3 datotekama. Probaj ih provjerit i, ako postoje greške, ispravit MP3 Diags-om.

Jl mozes mozda objasnit kako se koristiti s tim programom????

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Bok svima!

Moliiiim vas pomoć.

Da li ovaj samsung s5230 ima opciju kojom možete različitim kontaktima u imeniku dodijeliti različite tonove zvona ZA SMS PORUKE?

znači kada dobijete sms od jednog kontakta da drugačije zvoni nego kada dobijete od nekog drugog?

Ako ovaj mob to nema da li znate koji ima?

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
h123 kaže...

Bok svima!

Moliiiim vas pomoć.

Da li ovaj samsung s5230 ima opciju kojom možete različitim kontaktima u imeniku dodijeliti različite tonove zvona ZA SMS PORUKE?

znači kada dobijete sms od jednog kontakta da drugačije zvoni nego kada dobijete od nekog drugog?

Hvala unaprijed

samsung mobiteli ne mogu mijenjati zwuk poruke

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

pozdrav!imam samsung s5230,zanima me kako mogu iskljucit net na mobitelu?nakon sto se odjavim sa neta,gore na pozadini mi i dalje stoji slovo e kao da sam na netu...iskljuci se tek kad ugasim mobitel!unaprijed hvala...Osmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ova tema je otišla kvragu s ovim debilnim pitanjima, kako ovo kako ono..  Cool

tratinčice, E gore na vrhu displaya označava brzinu prijenosa podataka odnosno EDGE, kada se pokazuje E znači da je dostupna najveća moguća brzina podataka u datom trenutklu, a ako je G onda je gprs, odnosno znatno sporija brzina. ako ti se pokazuje E ne znači da si na internetu, nego da je zbog jačine siganla raspoloživ EDGE. kada je taj E (ili G) crvene boje, onda znači da si na internetu, a s obzirom da se taj mob ne spaja sam od sebe znači moraš pokrenuti internet.

17 godina
neaktivan
h123 kaže...

Bok svima!

Moliiiim vas pomoć.

Hvala unaprijed

Donyvd16 ti je krivo odgovorio, melodija za poruku može se promijeniti i to svaki kontakt iz imenika može imati svoj ton. Treba ići u imenik > izabrati kontakt > uredi > dodaj još polja > ton poruke. Kada se ovo napravi u kartici postane vidljiva opcija "ton poruke". Mogu se izabrati 4 predpodešena ili poseban ton koji može biti bilo koja audio datoteka spremljena negdje u mobitelu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 14:56 (Videotape).
17 godina
neaktivan
donyvd16 kaže...
Videotape kaže...
donyvd16 kaže...

Jl mozes mozda objasnit kako se koristiti s tim programom????

E sad. Napravi kopije pjesama koje misliš provjerit MP3 Diags-om i učitaj ih u program. S desne strane imaš kratice (od dva slova) koje, ako je točkica na njihovom mjestu, znače što ne valja sa tim mp3cama. Preglednije je ako klikneš na svaku datoteku pa ti u donjem dijelu ispiše što nije u redu s njima, ako nešto nije. Ako i ne kužiš što znači to što piše, označi sve datoteke i izaberi 4. opciju optimiziranja (dugme sa čekićem pored kojeg je broj 4). Ta četvrta opcija će najviše toga "poparviti". Ako ti se da ulazit dublje u srž problema, odi na opcije programa, pa na "custom transformation list" gdje možeš pročitat što znači koja opcija i gdje možeš dodati zadatke u liste "popravaka"... Ili malo googlaj ;)

15 godina
neaktivan

ej!neki dan sam usla na net prek moba,odjavila sam se ali mi je i dalje pisalo slovo e.nisam znala sta to znaci i zvala sam sluzbu za korisnike!oni su mi rekli da sam spojena na net i da iskljucim mob i opet ga upalim kako bi se odjavila,to sam i napravila i tek onda mi je to slovo e nestalo!zanima me dali ima drugi nacin kako da se odjavim,da ne moram stalno iskljucivat mobitel!?    robisierra92-hvala! :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice