Samsung S5230

poruka: 892
|
čitano: 583.152
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung S5230".
17 godina
neaktivan
RE: Samsung S5230

Hvala ako bude problem javim.

15 godina
neaktivan

ja ga isto mozda kupim ^^

nista od kolacica i corbya ;)

Ana
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Pozdrav svima i sretan Bozic

zanima me da li se moze i na koji nacin imenik kopirati na memorijsku karticu ?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung S5230

odes u imenik,kliknes više , pa kopiraj imenik i tamo biras oces sa sima na tel ili obrnuto..                                                  

Da si visok koliko si glup, imao bi snijega po glavi .....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dadododo kaže...

odes u imenik,kliknes više , pa kopiraj imenik i tamo biras oces sa sima na tel ili obrnuto..                                                  

Bok

ja sam pitao za kopiranje na memorijsku karticu a ne na sim karticu!

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

eeeee.ljudi ...ko ima ovaj mobitel..ja sutra idem kupit...stylus olovka se nalazi na mobu..gronji desni cosak....morate ju izvadit...:D...ja sam se uplasio kad sam vidio po forumima da se nedobije ali se ipak dobije u desnom gonjem cosku(kutu)Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hm, ne znam koji mobitel ćeš ti kupit, ali očito ovaj nećeš :) S5230 NEMA stylus.

16 godina
neaktivan
Videotape kaže...

Hm, ne znam koji mobitel ćeš ti kupit, ali očito ovaj nećeš :) S5230 NEMA stylus.

tocno s5230 nema olovku ali s5233 ima...  valjda je mislio na ovaj drugi...

15 godina
neaktivan
S5230 i Audio

Postoji li neki dodatak za S5230 kojim bi iz njegovog izlaza za slušalice mogao imati izlaz na svoje zvučnike ili liniju?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bok....imam jedno pitanje u vezi ovog moba, danas ga planiram kupit i vec sam bila u tmobile i pregledavala ga i zanima me kak se pomice gore-dolje kad se čita poruka?da li samo za onim strelicama sastrane ili postoji jos neki način?hvala.... :)

17 godina
protjeran
Samsung S5230

Jel netko zna kako maknuti mp3 player sa pozadine?

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dragaana kaže...

bok....imam jedno pitanje u vezi ovog moba, danas ga planiram kupit i vec sam bila u tmobile i pregledavala ga i zanima me kak se pomice gore-dolje kad se čita poruka?da li samo za onim strelicama sastrane ili postoji jos neki način?hvala.... :)

Dok držiš prst na poruci, pomičeš ga gore

Otprilike

(nema veze što je to Nokia 5800, scrolling je skoro svugdje isti.

@pinkskin: Stisneš onu strelicu na lijevoj strani ekrana i odvučeš player na taj popis.

Ne jedi govna ako je burek 6 kuna...
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 17:23 (AlienWare1).
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

kak nema ja sam gledo na youtubu neki tip vadi i tipka sa njom...jbt...sam ja corav...znam da je bio samsung s5230...100 % sam siguran

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

a i ak nema nema veze ...ionako je dobar i bez stylusa...touch radi odlicno danas sam ga bas isprobo u t-comu..i mogu vam rec da je odlican ko oce taki kupit nece zalit kasnije...a btw kosta 1000 kn simpa paket

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

gledaj sliku ....vidi stylus a vidi onaj kut gore ima rupa...kako ju je lik izvadio...ima on stylus..http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2009/07/samsung-s5230-09.jpg

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
boki'z kaže...

gledaj sliku ....vidi stylus a vidi onaj kut gore ima rupa...kako ju je lik izvadio...ima on stylus..http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2009/07/samsung-s5230-09.jpg

dobro boki ti i dalje tupi jedno a mi koji imamo taj mob i govorimo ti sto je ,  smo idioti koji ocito nemaju pojma sto imaju , a ti samo i dalje gledaj slike a kad ga kupis javi svima nama gdje se ta olovka nalazi, jer smo mi svi ostali ocito preglupi da nadjemo tu olovku...

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

ej ljudi pa uz samsung s5230 se definitivno dobije olovka

luxy2410

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

snjegovicu tip je jucer bio kod mene i rekao da se uz njega dobije stylus olovka.

ako ga kupis u t-mobilu

luxy2410

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kaj ti pricas definitivno se dobije stylus olovka uz samsung s5230

luxy2410
16 godina
neaktivan
Samsung S5230

ljudi aj malo koristite taj internet i naucite gledati,t-comov s5230 kao i svi ostali nemaju stylus,ali da se ne osjetite povrijedjeni, s5230 star i s5230 tocco i s5233  imaju stoga svi su u pravu i svi su u krivu,aj da se vise ne prepiremo oko gluposti,jer stvarno je jadno da se prepiremo zbog olovke,pa jer zbog nje ste uzeli taj mobitel ili sta????  ajde da probamo naci neke korisne stranice sa raznim aplikacijama ili necime za taj mobitel ili bar napisite neke postene dojmove o tom mobitelu, meni osobno je i bez te olovke predobar uredjaj i sa svime sam zadovoljan osim kamerom,ali zato imam digitalac ...  

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Pozz svima..Jos jedno pitanje sta se tice moba..Jel ima hr menu? Mislim nije bed ak nema, al ono reda radi pitanje..:)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
smucko kaže...

Pozz svima..Jos jedno pitanje sta se tice moba..Jel ima hr menu? Mislim nije bed ak nema, al ono reda radi pitanje..:)

ima,naravno...

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

kupila sam danas ovaj mob i stvarno sam super zadovoljna!!! jedina zamjerka (zasad) je da nema animacije u porukama pa kad netko pošalje neku animaciju, ona se ne prikaže. :(

e i ne kužim baš onu igricu s kockicama...nek mi netko malo objasni =)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tinchika kaže...

kupila sam danas ovaj mob i stvarno sam super zadovoljna!!! jedina zamjerka (zasad) je da nema animacije u porukama pa kad netko pošalje neku animaciju, ona se ne prikaže. :(

e i ne kužim baš onu igricu s kockicama...nek mi netko malo objasni =)

Što se tiče igre, nema nikakvog smisla, samo drmaš mobitelom i kocke se gibaju.

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

dakle, dobro dođe ako igraš čovječe a nemaš kockice. :D

ne znam zašto mi ne želi pokrenut tetris. :(

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

danas sam kupila mob.super je sve.najvise mi se sviđa mobilni lokator.ako izgubim mob ili mi netko ukrade nadjem ga pomocu ovog lokatora valjd ak to funkcionira kak pise....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Ljudi Samsung S5230 nema u paketu olovku zato što on ima tachscreen koji radi na toplinu a ne na pritisak kao što je slučaj na cookiu

dnnn
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BLUE neon kaže...

Ljudi Samsung S5230 nema u paketu olovku zato što on ima tachscreen koji radi na toplinu a ne na pritisak kao što je slučaj na cookiu

Ne u krivu si... Osobno sam probao ekran u školi na prijateljičinom mobitelu i tipkao sam sa uvučenom kemijskom olovkom. Dakle on funkcionira na rezistivnoj tehnologiji. A osobno, niti ne vidim svrhu kapacitivnog ekrana na mobu od soma i kusur kuna..

Ne jedi govna ako je burek 6 kuna...
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

ja sam danas tražila taj mobitel po t-centrima u vukovarskoj, savskoj, i na iblerovom trgu.... al ga nigdje više nemaMršti se jel zna tko gdje bi ga još moglo biti? gdje ste ga vi nabavili, mislim, u kojem  t-centru? unaprijed hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung S5230

Dajte se ljudi više maknite s te olovke. Ja sam kupio mobitel u Tele2 i NISAM dobio stylus. Samsung S5230 (Star/Tocco Lite/Player One/Avila - ovisno o tržištu) NEMA olovku. U nekim zemljama kod nekih operatera stylus se dobije u obliku privjeska koji se NE MOŽE spremiti u mobitel nego se "zakači" za njega (u onu rupicu dolje desno kod dugmeta za kameru) pa visucka naokolo. Samsung S5233 IMA stylus i fizički je potpuno isti kao i S5230. Ne znam jesu li naši operateri prešli na 5233, ali mislim da je on bio namijenjen samo američkom tržištu (ali ako netko ima stylus u mobitelu onda to nije 5230 nego 5233).

Ekran je rezistivan, znači djeluje na pritisak i na njemu se može raditi bilo s prstom, bilo sa stylusom ili nečim desetim (kao npr. obična, prava, drvena olovka).

Postoji i treća verzija mobitela, a to je S5230W koji ima i WiFi (ali isto nema stylus).

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 23:38 (Videotape).
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice