Hvala ako bude problem javim.
ja ga isto mozda kupim ^^
nista od kolacica i corbya ;)
Pozdrav svima i sretan Bozic
zanima me da li se moze i na koji nacin imenik kopirati na memorijsku karticu ?
Hvala
odes u imenik,kliknes više , pa kopiraj imenik i tamo biras oces sa sima na tel ili obrnuto..
odes u imenik,kliknes više , pa kopiraj imenik i tamo biras oces sa sima na tel ili obrnuto..
Bok
ja sam pitao za kopiranje na memorijsku karticu a ne na sim karticu!
eeeee.ljudi ...ko ima ovaj mobitel..ja sutra idem kupit...stylus olovka se nalazi na mobu..gronji desni cosak....morate ju izvadit...:D...ja sam se uplasio kad sam vidio po forumima da se nedobije ali se ipak dobije u desnom gonjem cosku(kutu)
Hm, ne znam koji mobitel ćeš ti kupit, ali očito ovaj nećeš :) S5230 NEMA stylus.
Hm, ne znam koji mobitel ćeš ti kupit, ali očito ovaj nećeš :) S5230 NEMA stylus.
tocno s5230 nema olovku ali s5233 ima... valjda je mislio na ovaj drugi...
Postoji li neki dodatak za S5230 kojim bi iz njegovog izlaza za slušalice mogao imati izlaz na svoje zvučnike ili liniju?
bok....imam jedno pitanje u vezi ovog moba, danas ga planiram kupit i vec sam bila u tmobile i pregledavala ga i zanima me kak se pomice gore-dolje kad se čita poruka?da li samo za onim strelicama sastrane ili postoji jos neki način?hvala.... :)
Jel netko zna kako maknuti mp3 player sa pozadine?
bok....imam jedno pitanje u vezi ovog moba, danas ga planiram kupit i vec sam bila u tmobile i pregledavala ga i zanima me kak se pomice gore-dolje kad se čita poruka?da li samo za onim strelicama sastrane ili postoji jos neki način?hvala.... :)
Dok držiš prst na poruci, pomičeš ga gore
Otprilike
(nema veze što je to Nokia 5800, scrolling je skoro svugdje isti.
@pinkskin: Stisneš onu strelicu na lijevoj strani ekrana i odvučeš player na taj popis.
kak nema ja sam gledo na youtubu neki tip vadi i tipka sa njom...jbt...sam ja corav...znam da je bio samsung s5230...100 % sam siguran
a i ak nema nema veze ...ionako je dobar i bez stylusa...touch radi odlicno danas sam ga bas isprobo u t-comu..i mogu vam rec da je odlican ko oce taki kupit nece zalit kasnije...a btw kosta 1000 kn simpa paket
gledaj sliku ....vidi stylus a vidi onaj kut gore ima rupa...kako ju je lik izvadio...ima on stylus..http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2009/07/samsung-s5230-09.jpg
gledaj sliku ....vidi stylus a vidi onaj kut gore ima rupa...kako ju je lik izvadio...ima on stylus..http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2009/07/samsung-s5230-09.jpg
dobro boki ti i dalje tupi jedno a mi koji imamo taj mob i govorimo ti sto je , smo idioti koji ocito nemaju pojma sto imaju , a ti samo i dalje gledaj slike a kad ga kupis javi svima nama gdje se ta olovka nalazi, jer smo mi svi ostali ocito preglupi da nadjemo tu olovku...
ej ljudi pa uz samsung s5230 se definitivno dobije olovka
snjegovicu tip je jucer bio kod mene i rekao da se uz njega dobije stylus olovka.
ako ga kupis u t-mobilu
kaj ti pricas definitivno se dobije stylus olovka uz samsung s5230
ljudi aj malo koristite taj internet i naucite gledati,t-comov s5230 kao i svi ostali nemaju stylus,ali da se ne osjetite povrijedjeni, s5230 star i s5230 tocco i s5233 imaju stoga svi su u pravu i svi su u krivu,aj da se vise ne prepiremo oko gluposti,jer stvarno je jadno da se prepiremo zbog olovke,pa jer zbog nje ste uzeli taj mobitel ili sta???? ajde da probamo naci neke korisne stranice sa raznim aplikacijama ili necime za taj mobitel ili bar napisite neke postene dojmove o tom mobitelu, meni osobno je i bez te olovke predobar uredjaj i sa svime sam zadovoljan osim kamerom,ali zato imam digitalac ...
Pozz svima..Jos jedno pitanje sta se tice moba..Jel ima hr menu? Mislim nije bed ak nema, al ono reda radi pitanje..:)
Pozz svima..Jos jedno pitanje sta se tice moba..Jel ima hr menu? Mislim nije bed ak nema, al ono reda radi pitanje..:)
ima,naravno...
kupila sam danas ovaj mob i stvarno sam super zadovoljna!!! jedina zamjerka (zasad) je da nema animacije u porukama pa kad netko pošalje neku animaciju, ona se ne prikaže. :(
e i ne kužim baš onu igricu s kockicama...nek mi netko malo objasni =)
kupila sam danas ovaj mob i stvarno sam super zadovoljna!!! jedina zamjerka (zasad) je da nema animacije u porukama pa kad netko pošalje neku animaciju, ona se ne prikaže. :(
e i ne kužim baš onu igricu s kockicama...nek mi netko malo objasni =)
Što se tiče igre, nema nikakvog smisla, samo drmaš mobitelom i kocke se gibaju.
dakle, dobro dođe ako igraš čovječe a nemaš kockice. :D
ne znam zašto mi ne želi pokrenut tetris. :(
danas sam kupila mob.super je sve.najvise mi se sviđa mobilni lokator.ako izgubim mob ili mi netko ukrade nadjem ga pomocu ovog lokatora valjd ak to funkcionira kak pise....
Ljudi Samsung S5230 nema u paketu olovku zato što on ima tachscreen koji radi na toplinu a ne na pritisak kao što je slučaj na cookiu
Ljudi Samsung S5230 nema u paketu olovku zato što on ima tachscreen koji radi na toplinu a ne na pritisak kao što je slučaj na cookiu
Ne u krivu si... Osobno sam probao ekran u školi na prijateljičinom mobitelu i tipkao sam sa uvučenom kemijskom olovkom. Dakle on funkcionira na rezistivnoj tehnologiji. A osobno, niti ne vidim svrhu kapacitivnog ekrana na mobu od soma i kusur kuna..
ja sam danas tražila taj mobitel po t-centrima u vukovarskoj, savskoj, i na iblerovom trgu.... al ga nigdje više nema jel zna tko gdje bi ga još moglo biti? gdje ste ga vi nabavili, mislim, u kojem t-centru? unaprijed hvala
Dajte se ljudi više maknite s te olovke. Ja sam kupio mobitel u Tele2 i NISAM dobio stylus. Samsung S5230 (Star/Tocco Lite/Player One/Avila - ovisno o tržištu) NEMA olovku. U nekim zemljama kod nekih operatera stylus se dobije u obliku privjeska koji se NE MOŽE spremiti u mobitel nego se "zakači" za njega (u onu rupicu dolje desno kod dugmeta za kameru) pa visucka naokolo. Samsung S5233 IMA stylus i fizički je potpuno isti kao i S5230. Ne znam jesu li naši operateri prešli na 5233, ali mislim da je on bio namijenjen samo američkom tržištu (ali ako netko ima stylus u mobitelu onda to nije 5230 nego 5233).
Ekran je rezistivan, znači djeluje na pritisak i na njemu se može raditi bilo s prstom, bilo sa stylusom ili nečim desetim (kao npr. obična, prava, drvena olovka).
Postoji i treća verzija mobitela, a to je S5230W koji ima i WiFi (ali isto nema stylus).