LG Optimus 4X

poruka: 1.296
|
čitano: 277.328
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG Optimus 4X".
13 godina
LG Optimus 4X

Da li zna netko iz iskustva sto treba napraviti ako imam 4.0.3 da bi stavio cwm, rooto ga i stavio neki custom rom?

Jel se uopce isplati zezati s time, jel su puno vece perfomanse? Jer i ovako mi je super :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: LG Optimus 4X
mrbean kaže...

Da li zna netko iz iskustva sto treba napraviti ako imam 4.0.3 da bi stavio cwm, rooto ga i stavio neki custom rom?

Jel se uopce isplati zezati s time, jel su puno vece perfomanse? Jer i ovako mi je super :)

Malo se potrudis i procitas sta sve trebas uradit da bi stavio cwm, objasnjeno je dosta puta na ovoj temi.

Ako ti je trenutno super onda nemas potrebe za custom romom,,kad ti dosadi uvijek je tu opcija za instalaciju custom romova.

I jos jedna stvar,, imas oficijalnu (zadnju) nadogradnju za taj mob na 4.1.2 JB pa si po zelji napravis nadogradnju.

13 godina

Citao sam bas sad, gledao sam da se prvo treba otkljucat bootloader, a da je to moguce jedino tako da se prvo prebaci na JB. E sad, jel ima neki provjereni tutorial?

12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Odi n XDA i tam ti je sve lijepo objašnjeno. UStvari pročitaj par postova ispred, imaš objašnjeno sve i zaljepljene linkove sa uputama.

Neko mi je stavio drogu u heroin..

0 0 hvala 0
15 godina
LG Optimus 4X

2 0 hvala 2
13 godina
odjavljen
BlackEagle kaže...

Jel radi kamera*?

13 godina
neaktivan
BlackEagle kaže...

jel to bez ikakvih bugova?

13 godina
odjavljen
anonymous_Zg kaže...
BlackEagle kaže...

jel to bez ikakvih bugova?

Stavljam sad pa budem vidio kako radi

15 godina

kamera radi a ja ne vidin nekakve bugove.

12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Ajde javite kakvo je stanje..Ja bum ga vjerojatno flešnul sutra,preksutra. A kakvo je stanje sa Omni i Slimkat ROM-om?

0 0 hvala 0
15 godina

flashao, sve je super ali vidi se da to jos nije ispeglano. Omni i slimkat ne radi kamera al sad bi trebalo raditi kad updeajtaju zbog cm-a

13 godina
odjavljen
Evo ovako..sto se mene tice ima sitnih bugova. Neznam dali je to samo kod mene ali meni ne prepoznaje sd karticu. status bar ima isto ima neke bugove. Koristim stock kernel. ostalo nije lose ali treba se jos doradit
12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

zanima me nesto. da li vi imate problem kad ustekavate slusalice? ja moram uvijek paziti da ne gurnem kabel do kraja, a ako je vec ustekan pa ga okrecem/vrtim onda mi se slusalice "iskljuce" pa moram ponovo nastimavati. uglavnom moram paziti da ne mrdam previse kabel. btw probao sam ukljuciti kabel za liniju i imao sam isti problem tako da nije do kabla vec do mobitela.

da li i vi imate slican problem?

0 da
15 ne

0 0 hvala 0
16 godina
LG Optimus 4X

Matija daj objasni ako nije problem kako instalirati najednostavnije ovaj ViperFX audio mod,tamo ima neka hifi verzija sta ti ja znam,sta odabrati i kako instalirati ?
Preko recoveryja install zip ili ?

Hvala  

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
za hifi verziju neznam, jer ja koristim samo v4a, to mi je dovoljno za moje potrebe, ali mislim da ti se to instalira kao normalan apk, kao i v4a, ne moraš ništa preko cwm-a radit
da bi ti hifi radio mislim da moraš imati instaliran v4a, jer je hifi kao addon na v4a
battlelog: dev0lver
16 godina
matija656 kaže...
za hifi verziju neznam, jer ja koristim samo v4a, to mi je dovoljno za moje potrebe, ali mislim da ti se to instalira kao normalan apk, kao i v4a, ne moraš ništa preko cwm-a radit
da bi ti hifi radio mislim da moraš imati instaliran v4a, jer je hifi kao addon na v4a

Jesi skinuo sa xda ili ?
Nece instalirati kao zip tj.kao aplikaciju,probao sam preko recoveryja nece isto,tamo ima neko editiranje ini fileova,ali pise za Zamzunge.

Moze link te verzije :) 

15 godina
potraži na marketu v4a (samo tako utipkaj u tražilicu) i instaliral app, onda putem aplikacije samo napravi check for update
16 godina
matija656 kaže...
potraži na marketu v4a (samo tako utipkaj u tražilicu) i instaliral app, onda putem aplikacije samo napravi check for update

Evo bas gledao,samo neki kineski neprovjereni,ima 5 ocjena samo,nimalo downloada,cisto me strah to downloadati to.

I jos su kineski hijeroglifi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 22:12 (doky01akablava).
15 godina
pa tako je zato jer je developer sa tog područja, app je na engleskom, možeš to skinut bez beda
13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

htio bi vratit na stock ono kak je bilo kad sam ga kupio, jel ima neki detaljan tu za to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
anonymous_Zg kaže...

htio bi vratit na stock ono kak je bilo kad sam ga kupio, jel ima neki detaljan tu za to?

ovako
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2069723

ali bootloader ostaje otključan

15 godina
LG Optimus 4X

Evo malo da probudim temu.

Što vrtite trenutno na svom 4x?

Ja sam na offical nightly CM 11 (art) + iodak 9.5

Osim double tap to wake sve štima a mogu rec da je sad mob fluidniji nego što je ikad bio!

1 0 hvala 0
15 godina
LG Optimus 4X

omni 4.4.2 i iodak 9.5

isti "problem" -double tap ,al sve ostalo ko podmazano.

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2014 0:27 (vrx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG Optimus 4X

ja sam na cm11 od kad su pustili prvu verziju van bez kamere za božić

za KK imam samo riječi hvale

mob je fluidniji, bolje radi, baterija sporije ide dolje, proziran status bar koji radi kako treba mi je nenormalno dobar i sviđa mi se taj potez, još jedino da riješe problem sa dvostrukim pritiskanjem power tipke bit će sve savršeno

iako se i taj problem može zaobić, jednostavno flashnut Volume key wake i jednim pritiskom na tipke za pojačavanje mob se budi iz deep sleepa

kako koristim xposed framework zbog greenify applikacije, osobno nemam potrebe za nekim drugim romom (za sad) jer uvijek imam na mobu i gravity box sa kojim napravim svoj custom rom i modificiram kako meni odgovara

s obzirom da je ovaj dvostruki pritisak power tipke za probudit uređaj manji problem koji se lako da riješiti flashanjem zipa za buđenje volume tipkama, ovaj rom, tj sve kk bazirane romove toplo preporučam svima, jer mob na njima stvarno jako jako lijepo radi

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2014 9:31 (matija656).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Ja sam bio na Omni 4.4.2 i morao sam se maknut. Osim tog double tapa(koji nije preveliki problem) mob mi je zastajkivo, smrzavao se, čak sam ga morao i rebootat koji put i baterija je bila dosta loša. Napravio sam clean install, sve po špagi ali to je moje iskustvo. Čitam malo i vidim da uglavnom su jako pozitivna iskustva tak da sam očito nekaj ja zmrdo, makar ne znam kaj..{#}

Budem sad malo šaro, CM11,Vanir,SlimKat...

0 0 hvala 0
15 godina
bruncek kaže...

Ja sam bio na Omni 4.4.2 i morao sam se maknut. Osim tog double tapa(koji nije preveliki problem) mob mi je zastajkivo, smrzavao se, čak sam ga morao i rebootat koji put i baterija je bila dosta loša. Napravio sam clean install, sve po špagi ali to je moje iskustvo. Čitam malo i vidim da uglavnom su jako pozitivna iskustva tak da sam očito nekaj ja zmrdo, makar ne znam kaj..{#}

Budem sad malo šaro, CM11,Vanir,SlimKat...

ja sa cm11 nikad takvih problema nisam imao, doduše unnoficial verzija radi bolje nego službeni cm11

15 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

probajte cyanfox. za sada je ok. brzo sve otvara.  stavio sam werewolf i vidjeti cemo kakva je baterija

1h15 screen on, 15 % baterije ostalo. katastrofa. stavio sam iodaka pa cemo vidjeti s njim

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 15:28 (Gigimon).

0 0 hvala 0
15 godina
LG Optimus 4X

samo ispravak donekle netočnog navoda,

na Omni+iodak9.5 mi wakeup uredno radi sa jednim pritiskom na vol- tipku.

za power gumb i dalje 2 puta.

iako mogu i koristit pow.tipku + jedan dodir po ekranu.

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG Optimus 4X

Prije sam koristio cyan fox 4.4.2 ali me se nije dojmio, nije imao puno opcija i transparnet status bar je bio zbugan, trenutno sam na liquid smooth 4.2.2 i sve radi kako treba, stock kernel.

imate li neke preporuke za kit kat, da vise manje sve radi? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG Optimus 4X

screen on nije nešto impresivan, ali s obzirom koliko je dugo bez punjača, ja zadovoljan

unofficial cm11 + iodak 9.5

ondemand/row
Max 1,5 gh
min 0,051 gh
max screen off 0,47 ghz

Cpuquiet runnable
core savings 2
max active cores 4

Moj PC  
3 0 hvala 1
Nova poruka