LG GT540 Optimus

poruka: 2.948
|
čitano: 1.272.462
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG GT540 Optimus".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

e to carevi ! :)

ali sad mi trazi GPS signal..i jbte nemre mi ga nac nikako..tj dugo traje..

bio sam vani izvan kuce na otvorenom i isto trazi dugo..a posto hladno otiso unutra :P

a zanima me koliko je vama trajalo?

ja sam iz Zagorja pa ako to ima kakve veze....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: LG GT540 Optimus
fakEEE kaže...

e to carevi ! :)

ali sad mi trazi GPS signal..i jbte nemre mi ga nac nikako..tj dugo traje..

bio sam vani izvan kuce na otvorenom i isto trazi dugo..a posto hladno otiso unutra :P

a zanima me koliko je vama trajalo?

ja sam iz Zagorja pa ako to ima kakve veze....

{#}
Zavisi, Kad sam bio u Zagrebu trebalo mu je oko 1min, a sad kad sam u Slavoniji treba mu skoro pa 2minute, sad neznam dali igra ulogu na kojem ste mjestu.

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

e mene uopce ne moze nac..tj kako napravit da me nade di sam trenutno..

gledao sam po karti i na karti tog mjesta ima..neznam zasto onda me nece postavit na to mjesto di se nalazim nego kad idem prikaz karte mi pisu ulice pod zidom,splavnica itd...

zanima me kako da onda postavim polazno mjesto,tj. svoje trenutno? ili on to sam nade? :S ako da,kako onda mogu manualno?

evo naslo me :D

a dali se naplacuje GPS? ako da,kako i koliko?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 15:38 (fakEEE).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

e mene uopce ne moze nac..tj kako napravit da me nade di sam trenutno..

gledao sam po karti i na karti tog mjesta ima..neznam zasto onda me nece postavit na to mjesto di se nalazim nego kad idem prikaz karte mi pisu ulice pod zidom,splavnica itd...

zanima me kako da onda postavim polazno mjesto,tj. svoje trenutno? ili on to sam nade? :S ako da,kako onda mogu manualno?

Evo da nepravim DP.

Gps ti samo troši bateriju, a novce ne jer je to offline navigacija.

Sretno u putu :) 

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 15:44 (Liverpool1892).
17 godina
neaktivan
Riba kaže...

Jeli tko zna neko riješenje za WiFi, nađem gdje ću se spojit, spojim se (piše spojeno), odem na internet ništa se ne događa, cilo vrime stoji traženje stranice?? POMOĆ!!

Ne bih htio SPAM-at ali mi je potrebno ovo, jer se ne planiram spajat na android market preko operatera, a i većinom radi WiFi-ja sam i uzeo mob.

iKnow :)
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

jos 1 stvar samo xD

facebook for LG ne radi..radi u obicnom browseru no ta aplikacija facebook for LG ne radi..a to mi je potrebno zbog widgeta social feeda..pise "server is not responding..pls try later" ..

a jucer navecer radilo..jel i vama nece,date pokusajte molim vas otvorit..da znam onda da je u njima problem..il ako ga vi znate rjesit :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 16:17 (fakEEE).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

jos 1 stvar samo xD

facebook for LG ne radi..radi u obicnom browseru no ta aplikacija facebook for LG ne radi..a to mi je potrebno zbog widgeta social feeda..pise "server is not responding..pls try later" ..

a jucer navecer radilo..jel i vama nece,date pokusajte molim vas otvorit..da znam onda da je u njima problem..il ako ga vi znate rjesit :)

Moraš imati uključen internet ili WiFi!

14 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
fakEEE kaže...

jos 1 stvar samo xD

pa jest sve ukljuceno..jucer mi je radio i samo prestalo navecer..tebi oce ic bez problema na taj facebook for lg?

inace imam ukljucen i tele2 i WiFi net non stop ..

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 16:30 (fakEEE).
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
Liverpool1892 kaže...
fakEEE kaže...

jos 1 stvar samo xD

pa jest sve ukljuceno..jucer mi je radio i samo prestalo navecer..tebi oce ic bez problema na taj facebook for lg?

Ne koristima taj Facebook for Lg.
Možda nije dostupno? Znači piše ti  "server is not responding..pls try later"  Znači da rade nešto na Serveru, i da navratiš kasnije.

14 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
fakEEE kaže...
Liverpool1892 kaže...
fakEEE kaže...

jos 1 stvar samo xD

Možda nije dostupno? Znači piše ti  "server is not responding..pls try later"  Znači da rade nešto na Serveru, i da navratiš kasnije.

da to je i meni palo na pamet zato i pitam nekog tko moze provjerit samo da vidim dal je i njemu tako...

P.S. i poneki put kad udem,otkljucam mob mi dode kao do laga..i gore na traci obavijesti mi se pojavi ikonica sa velikim E..i nestane..a dole mi dode obavijest ta "server is not responding..pls try again later" i "there was am error processing you request..try again later " ... a to nije bilo prije nego mi se to desilo sa tim social feedom i facebook for LG kad je prestao raditi,tj jucer..kako da to popravim?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 16:35 (fakEEE).
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
Liverpool1892 kaže...
fakEEE kaže...
Liverpool1892 kaže...
fakEEE kaže...

jos 1 stvar samo xD

da to je i meni palo na pamet zato i pitam nekog tko moze provjerit samo da vidim dal je i njemu tako...

P.S. i poneki put kad udem,otkljucam mob mi dode kao do laga..i gore na traci obavijesti mi se pojavi ikonica sa velikim E..i nestane..a dole mi dode obavijest ta "server is not responding..pls try again later" ... a to nije bilo prije nego mi se to desilo sa tim social feedom i facebook for LG kad je prestao raditi,tj jucer..kako da to popravim?

Koliko je znam E označava internet od Tele2, kažeš da imaš uključen i internet i WiFi? Zašto, onda ti je bolje da iamš samo WiFi uključen jer ti on ništa ne troši dok ti internet od Tele2 troši novce???
Probaj ugasit i upalit mobitel? 

14 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
+031 kaže...

Pa di baš navigon?

Ok, o ukusima se ne raspravlja, ali o funkcionalnosti već da.

Glavna zamjerka navigonu (osim kaj je kompliciran u odnosu na druge):

Ne prepoznaje rutu koja prelazi državne granice. Npr. ako krenem iz Hrvatske za Sloveniju, on odredi rutu samo unutar HR.

Ka prijeđeš granicu, moraš ponovno upisivati rutu unutar Slovenije. Da nebi.

Ako ti navigacija treba samo za HR ok, ali za sve ostalo tu su iGO itd.

Pitaš se zašto navigon, evo par razloga:
-Navigon zauzima 19Mb, dok Igo 28Mb. i Sam znaš da mobitel ima pre malo memorije.
-Preciznost do mjesta je odlična.

-Zamjerka je samo što ne radi preko državnih granica, ali moj prvi izbor je opet Navigon 

Znači jedina zamjerka za iGO je veličina. Budući da me igrice ne peru, imam više nego dovoljno mjesta na mobu.

Preciznost iGO-a nije ništa slabija od navigona. Instalacija iGO-a je jednostavna do bola, i gotova za max. 10 min.

Kod navigona je to daleko kompliciranije, plus skidanje 2gb podataka koje kasnije moram brisati jer mi ne trebaju.

Kada želim mjenjati postavke rute na iGO, radim sve na par "gumbića". Kod navigona treba prtljati po setingsima..

Meni sasvim dovoljno argumenata da koristim iGO.

Jedino ću još isprobati (kad nađem vremena) auru koju preporuća apotekar.

tko umre na jesen za njega nema zime
14 godina
neaktivan
+031 kaže...
Liverpool1892 kaže...
+031 kaže...

Pa di baš navigon?

Ok, o ukusima se ne raspravlja, ali o funkcionalnosti već da.

Glavna zamjerka navigonu (osim kaj je kompliciran u odnosu na druge):

Ne prepoznaje rutu koja prelazi državne granice. Npr. ako krenem iz Hrvatske za Sloveniju, on odredi rutu samo unutar HR.

Ka prijeđeš granicu, moraš ponovno upisivati rutu unutar Slovenije. Da nebi.

Ako ti navigacija treba samo za HR ok, ali za sve ostalo tu su iGO itd.

Pitaš se zašto navigon, evo par razloga:
-Navigon zauzima 19Mb, dok Igo 28Mb. i Sam znaš da mobitel ima pre malo memorije.
-Preciznost do mjesta je odlična.

-Zamjerka je samo što ne radi preko državnih granica, ali moj prvi izbor je opet Navigon 

Znači jedina zamjerka za iGO je veličina. Budući da me igrice ne peru, imam više nego dovoljno mjesta na mobu.

Preciznost iGO-a nije ništa slabija od navigona. Instalacija iGO-a je jednostavna do bola, i gotova za max. 10 min.

Kod navigona je to daleko kompliciranije, plus skidanje 2gb podataka koje kasnije moram brisati jer mi ne trebaju.

Kada želim mjenjati postavke rute na iGO, radim sve na par "gumbića". Kod navigona treba prtljati po setingsima..

Meni sasvim dovoljno argumenata da koristim iGO.

Jedino ću još isprobati (kad nađem vremena) auru koju preporuća apotekar.

Hehh, istina, ali meni je nekako Navigon prirasla srcu jer sam nju prvu instalirao. {#}

14 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
fakEEE kaže...
Liverpool1892 kaže...
fakEEE kaže...
Liverpool1892 kaže...
fakEEE kaže...

jos 1 stvar samo xD

P.S. i poneki put kad udem,otkljucam mob mi dode kao do laga..i gore na traci obavijesti mi se pojavi ikonica sa velikim E..i nestane..a dole mi dode obavijest ta "server is not responding..pls try again later" ... a to nije bilo prije nego mi se to desilo sa tim social feedom i facebook for LG kad je prestao raditi,tj jucer..kako da to popravim?

Koliko je znam E označava internet od Tele2, kažeš da imaš uključen i internet i WiFi? Zašto, onda ti je bolje da iamš samo WiFi uključen jer ti on ništa ne troši dok ti internet od Tele2 troši novce???
Probaj ugasit i upalit mobitel? 

evo sad sam samo na WiFi..isto je ko i na obje da su ukljucene..no skuzio sam da je bio problem u widgetu Weather i u widgetu Social Feed..zbog njih sam imao te probleme,kad sam maknuo sa home screena lagg na pocetku otkljucavanja je nestao,no nije mi jasno zasto?

ako mi neko onda moze preporucit slican widget poput ovog default weathera i social feeda?

i kako ga pokrenut .?

Sve sam poskidao ljepo s marketa i nema beda  :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 19:06 (fakEEE).
14 godina
neaktivan
Optimus3 kaže...

neko zna dali je moguce preko gmaila na kompjuteru dobit 'otkljucavanje' koje me trazi na mobitelu?!

zablokirala mi se početna gesta i traži me da se logiram na gmail, međutim, wifi i mobilni internet su ugaseni!! i nemogu se spojit preko mobitela da to dobijem

kako drugcije mogu??

BILO TKO!! HELP

14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Defaultni dialer na 2.2.1 nema smart search. Sve ostalo ima osim toga. Ima li koja aplikacija koja ima slično sučelje kao i ova, ali da ima i smart search?

Najsličnije onome što tražim sam našao u programu Ray Dialer, ali to je samo smart search, do ostalih podataka se prillično teško dolazi ( call list, i ostalo)

Slušam prijedloge...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Ja taj mob planiram kupiti, pa imam jedno pitanje u vezi touchscreena, pošto se mnogi žale na njegovu osjeljivost, dali ga stvarno treba jače stisnuti da bi on reagirao? Jeli ima lošiju osijetljivost od lg cookija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Cevi kaže...

Ja taj mob planiram kupiti, pa imam jedno pitanje u vezi touchscreena, pošto se mnogi žale na njegovu osjeljivost, dali ga stvarno treba jače stisnuti da bi on reagirao? Jeli ima lošiju osijetljivost od lg cookija?

Budući da do sada nisam koristio display na dodir a sada imam prilike koristiti i Cooki i Optimus, Optimus definitivno ima puno osjetljiviji zaslon. Imao sam prilike probati i HTC Tatoo i u odnosu na njega je Optimus daleko osjetljiviji.

14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Ak mi moze jos samo neko sredit Email..kliknem na to..idem na others..i ako mi sad neko dalje moze objasnit sto i kako da si sredim da prek tog dobivam i saljem mailove..stranica prek koje imam mail je NET.hr..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Ak mi moze jos samo neko sredit Email..kliknem na to..idem na others..i ako mi sad neko dalje moze objasnit sto i kako da si sredim da prek tog dobivam i saljem mailove..stranica prek koje imam mail je NET.hr..

samo uneseš korisničko ime i lozinku od free mail-a i on se logira i to je to

MAKSIMOVIC
14 godina
neaktivan
maksimovic kaže...
fakEEE kaže...

da al me dalje onda trazi koji mailbox type ( LG push ili POP3 ili IMAP ), pa incoming mal server ( nezz kaj upisat tu ), pa onda dali da koristi SSl (nez kaj je to), portnumber, pa outgoing mail server..sta da tu upisem sve?

14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Problem:
Kada sam na internetu preko mobitela, ne mogu napisati novu poruku na forumu, kako riješiti taj problem?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...

Problem:
Kada sam na internetu preko mobitela, ne mogu napisati novu poruku na forumu, kako riješiti taj problem?

Klkini na iskljuci WYSIWYG,mislim da ce to pomoci.

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
maksimovic kaže...
fakEEE kaže...

da al me dalje onda trazi koji mailbox type ( LG push ili POP3 ili IMAP ), pa incoming mal server ( nezz kaj upisat tu ), pa onda dali da koristi SSl (nez kaj je to), portnumber, pa outgoing mail server..sta da tu upisem sve?

ja pritisnem kod mene LG Push i dalje sve sam odradi više ništa ne traži (probaj tako)

MAKSIMOVIC
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

" there was an error processing your request..pls try later " .. taj error mi se pojavljuje svaki put kad otkljucam mob, i jako me zivcira..na ekranu je 5 sec i onda nestane do ponovnog zakljucavanja,tj otkljucavanja..

jel zna ko zasto?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

" there was an error processing your request..pls try later " .. taj error mi se pojavljuje svaki put kad otkljucam mob, i jako me zivcira..na ekranu je 5 sec i onda nestane do ponovnog zakljucavanja,tj otkljucavanja..

jel zna ko zasto?

Možda zbog Widgeta vremena, znači ako ti je upaljen WiFi i ti zaključaš tipkovnicu(mobitel) i ponovo otljučaš WiFi ti nije dostupan odmah već nakon 5-10sekundi a u tom vremenu Widget pravi osvježenje za temperaturu, možda je zbog toga?

14 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
fakEEE kaže...

jel zna ko zasto?

Možda zbog Widgeta vremena, znači ako ti je upaljen WiFi i ti zaključaš tipkovnicu(mobitel) i ponovo otljučaš WiFi ti nije dostupan odmah već nakon 5-10sekundi a u tom vremenu Widget pravi osvježenje za temperaturu, možda je zbog toga?

ne..i ja sam to mislio isprva..no evo sad maknuo sve widgete i svejedno mi taj error izbacuje kad ga otkljucam..stvarno ne razumijem..

moze neka alternativa? hard reset ako bas treba?

neznam stvarno :S

14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
Evo skuzio sam di je problem..znaci dok imam wifi ukljucen,kao sto je reko liverpool,treba mu nekih 5sec da se spoji..pa mi se javlja taj poblem,jer dok sam na mobilnom onda nema tog errora..tako da predpostavljam da je tako kako je :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
Ima li tko preporuku za bolju tipkovnicu?
Slova su mi nekako kao da su zbijena pa tesko tipkam
[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1569030][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/1569030.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pepi ti je par stranica prije stavio link na tipkovnicu. sve radi. a imas smart keyboard pro
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice