Jel ima kakvih vijesti kad ovo stiže kod nas? I kolika će cijena biti u odnosu na One X?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...
Evo ekipa pročitajte opširnu recenziju http://mob.hr/recenzija-htc-one-s/
Kad će stići ta naprava kod nas više? Čudno mi je kak su One X i One V tak brzo došli, a od S-a ni glasa. Možda ga ni ne bude?
Evo stigao je u vip
http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/4076
Mislio sam da će biti veća razlika u cijeni između X-a i S-a. Ovako je bolje uzeti One X.
Hahah, pa koji je k s ovim cijenama? Vani je razlika između HOX-a i HOS-a 700kn, kod nas 200kn razlika LOL (na pretplatu jel). Ne ispalti se nikako pokraj SGS3 i HOX-a.
Banana.
jel on ima isto 4-jezgreni procesor ili?
"Dual-core 1.5ghz Krait"
Ne. Mislim da je dvojezgreni...
U Tele2 je SGSIII 4650 kn na bonove, a One S u Svijetu medija 4300 kn (a o Vipu da ne pričam, 4500 na bonove). Tih 350 kn više se svakako isplati dat za SGSIII (ili uzet HOX u Tele2 koji je također 4300), bar dok One S ne dođe u Tele2 po nekoj normalnoj cijeni.
Kako stoji One S s rootanjem, bootloaderom i te spike? Jel se gubi garancija itd.
Probao sam ovaj novi HTC-ov mobitel i oduševio me kamera sa 8mpx je fascinantna. Mob je vrlo stabilan i ne laga i ima novi android 4.0. Jedina mana mu je što ne žma utor za microSD, ali mislim da je 16G dovoljno.
I zato si mu dao 4/10?!
ocito fanboy
Meni se zna desiti kod prebacivanja izneđu poziva na čekanju i aktualnog poziva da jednostavno zablokira te javi poruku da se zadano nemože izvršiti. Kod pregledavanja slika u aplikacijama npr. Večernji ili Dnevnik.hr aplikacija jednostavno prestane raditi te moram ići na prisilni prekid. Baterija kod prosječnog korištenja izdrži jedva dan. A sam uređaj se zna resetirati prilikom malo bržeg izlaženja iz jedne aplikacije i ulaženja u drugu. ps: koristim model One S kupljen prije 15-ak dana u HT-a.
neznam znaju li ljudi ovo ali one s koji se prodaje kod nas je sa starim s3 scorpion procesorom a ne novi s4 krait.
Zanima me da li netko zna da li su HTC One X i HTC One S u Vip-u lockani na njihovu mrežu ili nisu????