HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 749.713
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
14 godina
HTC One X

Imam   u planu kroz 10ak dana uzeti HOX ali sa njuškala pa me zanima sto znac HTC jamstvo 24 mjeseca? To nije ni t-mobile ni vip pa jel to priznaje agram u slučaju nedajbože reklamacije?

I jeli pametno uzimati to preko njuškala, radi se o ovom oglasu ?

ORIGIN: CR0_VandaL ; STEAM: vandalzd ; TDU2: VaandaL; Social Club: vandal_zd
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: HTC One X

Iskreno, da ja sebi tražim (tako sam gledao kada sam ja kupovao) bolje da potražiš nekoga tko je kupio na pretplatu pa prodaje, pa makar dao i 200tinjak kuna više, ili nekog tko ti je u blizini, znači da možeš otići i uzeti mob u ruke i pogledat. Iz osobnog iskustva govorim da ne trebaš uplaćivati novce unaprijed (pogotovo ne ovoliki iznos) pa makar da je 50 kuna u pitanju. Što se tiče plaćanja pouzećem isto je bezvezno riješeno. On tebi može poslati ciglu umotanu u papir i kad ti poštar to donese, ti moraš to platiti. Ne kažem da će se to tebi dogoditi, nisu svi ljudi isti, ali samo kažem da ima govana koji bi mamu prodali za 20 kuna. 
U tvom slučaju što se tiče garancije ne znam, ali evo rekao sam ti svoje mišljenje. 

16 godina
VandaL.pr! kaže...

Imam   u planu kroz 10ak dana uzeti HOX ali sa njuškala pa me zanima sto znac HTC jamstvo 24 mjeseca? To nije ni t-mobile ni vip pa jel to priznaje agram u slučaju nedajbože reklamacije?

I jeli pametno uzimati to preko njuškala, radi se o ovom oglasu ?

steve90 kaže...

Iskreno, da ja sebi tražim (tako sam gledao kada sam ja kupovao) bolje da potražiš nekoga tko je kupio na pretplatu pa prodaje, pa makar dao i 200tinjak kuna više, ili nekog tko ti je u blizini, znači da možeš otići i uzeti mob u ruke i pogledat. Iz osobnog iskustva govorim da ne trebaš uplaćivati novce unaprijed (pogotovo ne ovoliki iznos) pa makar da je 50 kuna u pitanju. Što se tiče plaćanja pouzećem isto je bezvezno riješeno. On tebi može poslati ciglu umotanu u papir i kad ti poštar to donese, ti moraš to platiti. Ne kažem da će se to tebi dogoditi, nisu svi ljudi isti, ali samo kažem da ima govana koji bi mamu prodali za 20 kuna. 
U tvom slučaju što se tiče garancije ne znam, ali evo rekao sam ti svoje mišljenje. 

Evo upravo zbog ovakvih oglasa jako padaju cijene uređajima, jer ima ljudi koji tek tolko da prodaju, pa zato ima i onih koji pričaju da uređaj nije baš nešto budući da se na njuškalu može naći za 3000kn.

Ali u vezi oglasa, kad sam kupovao DHD kontaktirao sam curu, dogovorili se za uređaj, ona rekla da nek ja pošaljem prvo lovu a onda ona uređaj, ali nisam htio, rekao sam da nek pošalje pa ja uplatim. ali očito se bojala da ju ne preveslam, pa sam joj rekao da uplatim trečinu ona pošalje uređaj, i ja onda uplatim ostalo. I tak je i bilo i sve je ispalo ok.

Prije nje sam nekom liku uplatio  jer sam vidio da je imao bar dvadesetak oglasa pa sam mislio ok je, ali nije mogao na vrijeme nabavit uređaj, pa mi je vratio novce.

To su moja iskustva, isto tako kod kupnje nokie preko njuškala davno, sve ok prošlo.

ALI, isto tako može bit da dobiješ glupost, ko lik koji je kupio iphone pa je dobio kutiju tjestenine. Ništa nije sigurno.

Dobro veli steve, ak možeš isprobaj, i daj stotinjak kuna više, bar si siguran da si kupio pravu stvar

hobi:moj-android.net
17 godina
HTC One X

Kako vam drži baterija?

Ovo je katastrofa, ne znam koji mu je. Pobrisao sam hrpu aplikacija reducirao sinkanje i ništa.

Android 4.0.4 i nije rootan.

1 1
2 2

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
JackIsBack kaže...

Kako vam drži baterija?

Ovo je katastrofa, ne znam koji mu je. Pobrisao sam hrpu aplikacija reducirao sinkanje i ništa.

Mobitel ti je budan cijelo vrijeme (awake), to je ono što ne valja... Kako to rješiti? Ne znam jer nemam HOX.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 16:50 (Kordy).
16 godina
JackIsBack kaže...

Kako vam drži baterija?

Kolko vidim imaš task killer? ako se ne varam, makni ga, to je jedan od razloga veće potrošnje baterije.

i u postavkama isključi "Best Wi-Fi performance"

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 17:11 (nsoul).
14 godina
neaktivan
HTC One X

Jel netko koristi Nillkinov case za HOX? Isplati li se dati 60kn za to?  http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Soft-Jelly-Cover-Case-LCD-Guard-For-HTC-Edge-One-X-LTE-Endeavor-S720e-/261009467824?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item3cc56069b0#ht_10862wt_1055  Sad imam onaj obični TPU S-line case od 2 dolara pa neznam jel ima velike razlike?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
JackIsBack kaže...

Kako vam drži baterija?

nakon update-a meni sa stalno upaljenim 3g-om drzi bez problema, nakon 11h je na 81%

i preporučam PDair silikonske maske, jesu oko 17$ na ebay-u ali je shiping cca 6 dana + vrhunska maska na kojoj paše svaki otvor na milimetar

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 17:30 (toon).
17 godina
Kordy kaže...
JackIsBack kaže...

Kako vam drži baterija?

Mobitel ti je budan cijelo vrijeme (awake), to je ono što ne valja... Kako to rješiti? Ne znam jer nemam HOX.

nsoul kaže...

Kolko vidim imaš task killer? ako se ne varam, makni ga, to je jedan od razloga veće potrošnje baterije.

i u postavkama isključi "Best Wi-Fi performance"

Evo konačno riješio problem. Tražio uzrok s nekoliko aplikacija i uvijek pisalo da bateriju crpi ekran, tek je Wheres my droid power pokazao da vremenska prognoza non stop crpi bateriju iako je bila postavljna na refresh svaki sat vremena. Kada sam u potpunosti isključio sinkanje prognoze potrošnja baterije se popravila. Ne znam da li se tu radi o bugu na androidu ili One X-u ili nešto treće.

prije prije
 sada sada
15 godina
neaktivan
HTC One X

Moram priznati da se nakon zadnjeg updatea mobitel puno popravio, bas je super fluidan sad.

Skroz nelose moram priznat, zivcira me samo sto nema battery percentagea kod ikonice.

I moze se stavit da recent bude menu tipka i nema one proklete 3 tockice, sad je bas super sve moram priznat, odusevljen sam!

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 17:22 (BMK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
JackIsBack kaže...

Evo konačno riješio problem. Tražio uzrok s nekoliko aplikacija i uvijek pisalo da bateriju crpi ekran, tek je Wheres my droid power pokazao da vremenska prognoza non stop crpi bateriju iako je bila postavljna na refresh svaki sat vremena. Kada sam u potpunosti isključio sinkanje prognoze potrošnja baterije se popravila. Ne znam da li se tu radi o bugu na androidu ili One X-u ili nešto treće.

Ja imam uključenu sinkronizaciju vremenske prognoze i nemam tih problema s baterijom. Možda je samo neki bug, ali ne kod svih.

BMK kaže...

Moram priznati da se nakon zadnjeg updatea mobitel puno popravio, bas je super fluidan sad.

Skroz nelose moram priznat, zivcira me samo sto nema battery percentagea kod ikonice.

I moze se stavit da recent bude menu tipka i nema one proklete 3 tockice, sad je bas super sve moram priznat, odusevljen sam!

I mene je to živciralo, ali budući da je rootan stavio sam drugu ikonu za bateriju

a ak nemaš rootan one x možeš stavit postotke s elixirom, ili bilo kojom drugom aplikacijom za praćenje baterije.

15 godina
neaktivan
HTC One X

Da li je konacno smuljano da ne gubis jamstvo rootom ili ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BMK kaže...

Da li je konacno smuljano da ne gubis jamstvo rootom ili ?

Ne. ali ionak je kupljen vani, pa ni jamstvo nije baš neko, moram slat u njemačku. 

pa sam napravio unlock i rootao

17 godina
HTC One X

Ma i mene živcira ta "obična" ikona za bateriju. Ne postoji mogućnost promjene iste, ako mob nije rootan? Ta ikona što ima nsoul mi je super, ima ju kolega na Arc S-u, ali ne znam koji je rom kod njega u pitanju.
I da odmah pitam, što točno radi onaj supercharger? I kakvi sve postoji tweakovi (jel ovise o mobu, ili je za android manje više sve isto?)?

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 8:48 (steve90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
steve90 kaže...

Ma i mene živcira ta "obična" ikona za bateriju. Ne postoji mogućnost promjene iste, ako mob nije rootan? 

Za nerootane uređaje mislim da možeš sa omega StatusBar aplikacijom ukolniti iconu baterije pa onda instalirati neku aplikaciju koja ima indikator baterije u postotcima kao npr go power master

17 godina

Stavljao sam već tu ikonu od go power mastera, ali mi se ta app čini bezvezna i nije mi ikona baš nešto, čak mi je ova defaultna i ljepša. Sa elixirom se može svašta nagurati, ali me živcira ono slovo E što stoji u status baru, pa ne znam jel se može to kako ukloniti?

16 godina
steve90 kaže...

Ma i mene živcira ta "obična" ikona za bateriju. Ne postoji mogućnost promjene iste, ako mob nije rootan? Ta ikona što ima nsoul mi je super, ima ju kolega na Arc S-u, ali ne znam koji je rom kod njega u pitanju.
I da odmah pitam, što točno radi onaj supercharger? I kakvi sve postoji tweakovi (jel ovise o mobu, ili je za android manje više sve isto?)?

Imaš mogućnost skroz promijenit ikonu da bude ko ova moja, ili imaš stock ikone ali da u njoj pišu i postoci.

Nema veze rom, ti staviš rom koji hoćeš i flešaš mod za ikonu kakvu god hoćeš.

Ja sam ranije imao venom rom koji je imao razne mogućnosti promjena u romu od ikona za bateriju, wifi, 3g, sat... pa do stavljanja slike pozadine u padajući izbornik. ali sad imam arhd 9.3.2 koji u sebi ima coredroid suite toola, ali to sam maknuo, jer mi se više sviđa stock izgled sensa, samo sam flešao drugu ikonu baterije.

Tweakovi: postoje oni koji rade na svakom romu, a imaš i tweakova koji su rađeni za određeni rom. 

npr. cd suite tools, venom tweaks su oni koje sam probao, i venom su puno bolji samo kaj mi ne rade na arhd, dok cd suite ne valjaju ništa. 

Tako da imam stock arhd, onexed camera 3.0, APM mod, mod za EQS ( settings u padajućem izborniku) i ikonu baterije.

steve90 kaže...

Stavljao sam već tu ikonu od go power mastera, ali mi se ta app čini bezvezna i nije mi ikona baš nešto, čak mi je ova defaultna i ljepša. Sa elixirom se može svašta nagurati, ali me živcira ono slovo E što stoji u status baru, pa ne znam jel se može to kako ukloniti?

Možeš ukloniti ako flešaš drugačiju ikonu za mobilni net.

17 godina

Ali to ništa ne mogu ako nije rootan mob? Jel mogu npr samo flashati ikonu baterije?

Nije bilo u pitanju slovo E od mobilnog neta, nego od Elixira.

17 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Ali to ništa ne mogu ako nije rootan mob? Jel mogu npr samo flashati ikonu baterije?

Battery HD, besplatna aplikacija... samo kaj ikonica baterije ostaje a postotak se prikazuje u gornjem ljevom kutu... sad ako te to ne smeta...

16 godina
steve90 kaže...

Ne, uređaj mora biti rootan.

Za elixir imaš negdje u njegovim postavkama da se makne ikona u statusbaru.

toon kaže...
steve90 kaže...

Battery HD, besplatna aplikacija... samo kaj ikonica baterije ostaje a postotak se prikazuje u gornjem ljevom kutu... sad ako te to ne smeta...

Da to većinom sve aplikacije rade, stave postotke s lijeve strane a stock ikona ostaje.

17 godina
HTC One X

Ma rootao bih ja svoj, samo kakav sam baksuz, krepao bih 5 dana poslije toga pa mi ne bi priznali garanciju :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
steve90 kaže...

Ma rootao bih ja svoj, samo kakav sam baksuz, krepao bih 5 dana poslije toga pa mi ne bi priznali garanciju :D

Da znam taj osjećaj, nisam ni ja baš najbolje sreće, ali eto za sad se još drži.

Ali ne znam baš detaljno o toj garanciji s unlockom, dal se gubi samo ona na softver ili i na hardver. Jer ak prdne ekran, ili matična, ili nekaj treće to ne bi trebalo imati veze s unlockom i rootom. Iako, ima ljudi koji nakon roota clockaju procesore bezveze pa možda on zbog toga prdne. Tak da provjeri negdje ili kod nekog dal gubiš svu garanciju

17 godina

Pa meni uopće nije jasno, ako vrisne matična, kako će on znat da mob bio rootan kad ga ne može upalit. Čisto sumnjam da će netko od njih radit neke dodatne provjere.

Ma ne znam ni koga bih to mogao pitati. Kada sam pitao u Vipu gubim li garanciju ako kupim kod negdje dalje a ne kod njih, ni na to mi nisu znali odgovorit, a ne da ima spomenem root :D
Ne znam jel to slučaj samo sa HOX-om, ali kako se na ostalim uređajima sve može vratiti na default i ponovno ga lockati?

13 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Pa meni uopće nije jasno, ako vrisne matična, kako će on znat da mob bio rootan kad ga ne može upalit. Čisto sumnjam da će netko od njih radit neke dodatne provjere.

Ma ne znam ni koga bih to mogao pitati. Kada sam pitao u Vipu gubim li garanciju ako kupim kod negdje dalje a ne kod njih, ni na to mi nisu znali odgovorit, a ne da ima spomenem root :D
Ne znam jel to slučaj samo sa HOX-om, ali kako se na ostalim uređajima sve može vratiti na default i ponovno ga lockati?

Ovom metodom sam ja vratio moj mobitel na stock. I onda mi likusa stane na mobitel i ode mi ekran. :D

15 godina
neaktivan
HTC One X

Dakle sigurno se gubi jamstvo, iako je bilo nekih iznimaka.

Iako mislim da su kod nas baksuzi pa nitko ne bi skuzio, iako rade na metodi da se moze ROOT tj. unlock bootloadera bez HTCa, ali bez S-OFFa za sad.

Tad se ne gubi jamstvo.

Iako pise RELOCKED, a ne LOCKED kao sto pise kad ga kupis.

Ma iskreno ovo je jedini mobitel koji je faaaantastican na defaultnom romu, ali custom opet da taman opciju ili dvije vise.

Iako uredaj je stvarno, ne vidim zasto bi netko uzeo S3 pored ovog, pogotovo s ovim ekranom, nebo i zemlja. Super je S3, ali ovo je sada cudo od uredaja.

EDIT: jedino mi pada napamet podici voltazu memorije ili necega da skuri maticnu i onda nece vidjet da li je uopce ista i stavljano i morat ce to promjenit {#}!

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 13:02 (BMK).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
steve90 kaže...

Ma dobro to je samo primjer :) 

Ali naši su baksuzi, kod njih doneseš mobitel rootan, s nekim desetim romom i ne bude niko skužio :) valjda

PaRkUs kaže...
steve90 kaže...

Ovom metodom sam ja vratio moj mobitel na stock. I onda mi likusa stane na mobitel i ode mi ekran. :D

Vratiš ti sve na stock, ali bootloader više ne možeš zaključat, jer piše RELOCKED, nisam gledao tvoj video malo mi se žuri, pa su možda našli način.

BMK kaže...

Iako mislim da su kod nas baksuzi pa nitko ne bi skuzio, iako rade na metodi da se moze ROOT tj. unlock bootloadera bez HTCa, ali bez S-OFFa za sad.

Tad se ne gubi jamstvo.

Ma iskreno ovo je jedini mobitel koji je faaaantastican na defaultnom romu, ali custom opet da taman opciju ili dvije vise.

Iako uredaj je stvarno, ne vidim zasto bi netko uzeo S3 pored ovog, pogotovo s ovim ekranom, nebo i zemlja. Super je S3, ali ovo je sada cudo od uredaja.

Meni je one x prefantastičan i bez roota. ali rootao sam ga i imam arhd da mogu flešat drugu ikonu baterije i 4.5 kameru bez kompresije slika. ostalo je sve bez diranja

15 godina
neaktivan
HTC One X

Ja sam uvijek imao pik na One X zbog nekih sitnica.

Sto me zivciralo, ne 60-fpsa laumcher, proklete 3 tockice za menu, i mozda jos malo tipkovnica, nabacano mi jako izgleda.

I fakat su sve popravili, dobro tipkovnica se da sredit, ali kad nema ovih gluposti, fantasticno.

Bas, po meni najbolji mobitel, imam Galaxy Nexus, i probao sam S3, ali ekran je losiji nego na mom Nexusu, a One X ga sisa podosta, naprosto najbolji ekran i tocka.

Mozda i postanemo frendovi{#}!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC One X

Meni je mobitel na stock romu super, i stvarno ne vidim što bih moglo biti fluidnije. Jedino zašto me root privlači je to neko eksperimentiranje, i neka promjena. Ali dobro, ovako kada mi dosadi, malo promijenim wallpaper i nešto sitno i onda me opet drži tjedan dva. Uostalom, nadam se da će uskoro i JB stići (ipak moraju pratit samsung), e to će tek onda biti jedno veliko osvježenje.

Evo i jedan SS, ne znam jel ih do sada bilo u temi, ali eto {#}

Možete i vi ostali ako vam nije teško {#}

EDIT: dodana slika svih 5 homesrceenova

ovako to kod mene izgleda ovako to kod mene izgleda
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 14:54 (steve90).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
steve90 kaže...

Meni je mobitel na stock romu super, i stvarno ne vidim što bih moglo biti fluidnije. Jedino zašto me root privlači je to neko eksperimentiranje, i neka promjena. Ali dobro, ovako kada mi dosadi, malo promijenim wallpaper i nešto sitno i onda me opet drži tjedan dva. Uostalom, nadam se da će uskoro i JB stići (ipak moraju pratit samsung), e to će tek onda biti jedno veliko osvježenje.

Evo i jedan SS, ne znam jel ih do sada bilo u temi, ali eto {#}

Možete i vi ostali ako vam nije teško {#}

:)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
neaktivan
nsoul kaže...
steve90 kaže...

Ma dobro to je samo primjer :) 

Ali naši su baksuzi, kod njih doneseš mobitel rootan, s nekim desetim romom i ne bude niko skužio :) valjda

PaRkUs kaže...
steve90 kaže...

Vratiš ti sve na stock, ali bootloader više ne možeš zaključat, jer piše RELOCKED, nisam gledao tvoj video malo mi se žuri, pa su možda našli način.

BMK kaže...

Tad se ne gubi jamstvo.

Meni je one x prefantastičan i bez roota. ali rootao sam ga i imam arhd da mogu flešat drugu ikonu baterije i 4.5 kameru bez kompresije slika. ostalo je sve bez diranja

Mislim da RELOCKED pise samo prvi put kada udes u bootloader nakon lockanja.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice