Nije pomoglo, probao sam i vratiti na tvornicke postavke ali opet nista
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije pomoglo, probao sam i vratiti na tvornicke postavke ali opet nista
Moguce je da je doslo do zagusenja servera i da nisi mogao update-ati odmah..Ljudi po raznim forumima pisu da im je update uspio tek nakon 6-7 pokusaja tako da pokusavaj svaka 2-3 sata pa ako prođe , a pogledaj i ovo ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1580066 )..
Ja sam danas doslovno htio ga opaliti čekičem posred ekrana, bio je na docku do 7 ujutro, napunila se baterija, i oso ja radit, kad pogledam ga kasnije, a ono baterija napol prazna za cca 3 sata, bio sam van sebe jer znam da ga skoro nisam ni koristil, i resetiram ga i smirilo se onda, vec sam proklinjao update..... vidi se da je iduca 2 sata nije palo ni jedan posto...
EDIT: jos sam primjetio da su slike slikane sa mobom puno oštrije nakon updatea, dosad sam bio nezadovoljan jer su dosta bile mutne ponekad, moral sam slikati i po par puta da uspije ljepu napraviti sliku, sad od prve...
Ja sam danas doslovno htio ga opaliti čekičem posred ekrana, bio je na docku do 7 ujutro, napunila se baterija, i oso ja radit, kad pogledam ga kasnije, a ono baterija napol prazna za cca 3 sata, bio sam van sebe jer znam da ga skoro nisam ni koristil, i resetiram ga i smirilo se onda, vec sam proklinjao update..... vidi se da je iduca 2 sata nije palo ni jedan posto...
EDIT: jos sam primjetio da su slike slikane sa mobom puno oštrije nakon updatea, dosad sam bio nezadovoljan jer su dosta bile mutne ponekad, moral sam slikati i po par puta da uspije ljepu napraviti sliku, sad od prve...
Ovo je katastrofa, mobitel ti nije ništa niti radio dok ti je zaslon bio ugašen a baterija curi ko mutava.
Ima li još kakvih zanimljivih stvarčica koje su updejtali?
Meni baterija traje osjetno duže.
Prije 11 sati je skinut s punjača, a već 5 sati mlatim po viberu i vacapu, baterija na 80%.
stvarno neznam kaj se desilo, zakaj je tak bilo, evo trenutno je baterija na 45% stim da sam obavio 3 razgovora... inace je durala cijeli dan, mozda bi i drugi da nema puno poziva ili tipkanja po njemu,al uglavnom je po noći išao u dock i ujutro baterija puna....
Od 11 danas i nakon dosta surfanja,slušanja radia preko neta,igranja igara(malo) poziva i slanja poruka mobitel je potrošio samo 20% baterije. Nakon 15 minuta igranja angry birdsa mobitel je mlak a prije je bio vrel do te mjere da su me ruke svrbile.
Takodjer tek je sad lijepo vidjet kliko je ekran velik kad nema onih nakaradnih točkica
Što se tiče baterije, nisam ništa primjetio pošto nikako da napunim mob do 100% :/
A što se zagrijavanja tiče, i ja bih rekao da se manje grije prilikom igranja. Danas sam igrao Asphalt 7 nekih 20 min i nije bio nešto pretjerano vruć. Uz to da sam još skidao navedenu igru koja ima 1.36 GB i mogu reći da se skoro ništa nije ugrijao.
Još nešto.Mobitel se pri punjenju uopće ne grije.
zanima me smije li mobitel ostati jos na punjacu ako je napunjen 100%...bojim se da mi se baterija ne strga pa zato pitam :b)
Meni baterija nakon onoga showa na vrhu ove stranice, pocela se normalno ponasati, tj. vidno se poboljsalo trajanje baterije, prije sam ju svakodnevno punio, a danas drugi dan da nije na punjacu i trenutno je na 49%.
zanima me smije li mobitel ostati jos na punjacu ako je napunjen 100%...bojim se da mi se baterija ne strga pa zato pitam :b)
Naravno da smije.
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Naravno da smije.
Mislim da su danjašnje baterije puno manje osjetljive na to nego prije.
<posebno jer je većina telefona predviđena za dockove i te gluposti di se stalno nadopunjavaju.
imam HOX već dva mjeseca i iskreno mislim da mi je ovo prvi i zadnji HTC, oduvijek sam bio skeptičan prema njima i sad bi se živ pojeo jer nisam uzeo SGS3. No dobro, idemo redom. Tko ima ovakvih problema?
1) WiFi signal je katastrofa. U mojoj sobi su laptop i iPad te imaju uvijek pun signal dok mobitel ima uvijek nešto slabiji i u zadnje vrijeme gubi signal kad se zaključan. Ako ga ne diram sat-dva, nakon otključavanja ponovo traži mrežu i tek onda se spoji. Užasno iritantno obzirom da je 90% moje komunikacije preko whatsappa i skypea.
2) Kvaliteta izrade je užas. Na light leakage sam se već navikao no razlijevanje boja po lijevoj strani ekrana je postalo iritantno. Što je najgore, tako je od prvog dana a u posljednje vrijeme sam primjetio da se dio stakla počeo lagano micati i sada se već sa te strane skuplja prašina. Tu bi mogla biti otegotna okolnost to što je mobitel pao i lagano mu se izgrebala plastika baš sa te iste strane no Galaxy S kojeg sam imao prije i koji u dvije godine je doživio sve i svašta nije bio ni približno tako osjetljiv. Što je još gore, na ekranu su se pojavile sitne crtice, isto tako nije ih bilo na Galaxyu.
3) Na stražnoj strani, kod zvučnika se nalazi sitna točkica koja mi djeluje kao tvornički defekt jer je tamo od prvog dana. Na XDA ljudi se isto žale na takvu pojavu.
Kakva su vam iskustva sa servisiranjem preko vipa? Mislite da će zajebavati što je mobitel malo izgreban (mogu poslati slike da se vidi o čemu se radi) ?
imam HOX već dva mjeseca i iskreno mislim da mi je ovo prvi i zadnji HTC, oduvijek sam bio skeptičan prema njima i sad bi se živ pojeo jer nisam uzeo SGS3. No dobro, idemo redom. Tko ima ovakvih problema?
Kakva su vam iskustva sa servisiranjem preko vipa? Mislite da će zajebavati što je mobitel malo izgreban (mogu poslati slike da se vidi o čemu se radi) ?
Daj slike da vidimo.
1) WiFi signal je katastrofa. U mojoj sobi su laptop i iPad te imaju uvijek pun signal dok mobitel ima uvijek nešto slabiji i u zadnje vrijeme gubi signal kad se zaključan. Ako ga ne diram sat-dva, nakon otključavanja ponovo traži mrežu i tek onda se spoji. Užasno iritantno obzirom da je 90% moje komunikacije preko whatsappa i skypea.
2) Kvaliteta izrade je užas. Na light leakage sam se već navikao no razlijevanje boja po lijevoj strani ekrana je postalo iritantno. Što je najgore, tako je od prvog dana a u posljednje vrijeme sam primjetio da se dio stakla počeo lagano micati i sada se već sa te strane skuplja prašina. Tu bi mogla biti otegotna okolnost to što je mobitel pao i lagano mu se izgrebala plastika baš sa te iste strane no Galaxy S kojeg sam imao prije i koji u dvije godine je doživio sve i svašta nije bio ni približno tako osjetljiv. Što je još gore, na ekranu su se pojavile sitne crtice, isto tako nije ih bilo na Galaxyu.
3) Na stražnoj strani, kod zvučnika se nalazi sitna točkica koja mi djeluje kao tvornički defekt jer je tamo od prvog dana. Na XDA ljudi se isto žale na takvu pojavu.
Imam One X, već otprilike 4 mjeseca. Mislim da sam ga u 4.mj kupio, nisam siguran, i iskreno, ovo mi je drugi ali ne i zadnji HTC. A ja bi se živ pojeo da sam uzeo S3 a ne One X.
1. WiFi je jako dobar, jer ak ga lovim vani na vrtu, preko dva zida, onda znači da radi svoj posao kako treba. Na poslu imam WiFi tamo gdje ga mnogi nemaju, znači isto jako dobro radi svoj posao.
2.Kvaliteta izrade predobra, imao sam prije metalni DHD, i jedina razlika je bila težina, sad je One X na istom nivou kvalitete, možda malo slabji od metala, ali djeluje čvrsto i lagan je.
3. Nisam primjetio, ali ak postoji točkica, kolko ona ustvari utječe na tvoj rad na uređaju?
Pao mi je par puta, bilo kod stavljanja u žep, fotografiranja, izlaženja iz auta... i ni ogrebotine. Jedina stvar, ogrebao mi se ekran na vrhu, jer sam u isti žep stavio ključeve, sjeo u auto i poteguo po ekranu.
1) Wi-Fi -> menu -> advanced -> keep Wi-Fi on during sleep -> tu postaviš na always, pošto ti se sada gasi nakon određenog vremena zbog štednje baterije
2) Što se tiče kvalitete izrade svi imamo svoje mišljenje pa ne mogu komentirati (iako mislim da na tvoje mišljenje sada utječe i to što te ostali stvari na mobu živciraju, pa malo možda cjepidlačiš). Što se padova tiče tu ne postoji pravilo, može ti mob jednom ispasti i da mu odmah pukne ekran, a može letjeti sto puta pa da mu ne bude ništa. Ali stvarno mi je čudno to što ti se staklo pomiče.
3) Slažem se da ako je uređaj novi na njemu ne smije biti ništa, ali sada nakon 2 mjeseca to ti nitko neće priznati. Trebao si to reklamirati odmah.
Ja sam svoj ostavio u Vipu (Osijek), i zadovoljan sam s vremenom za koji su mi vratili mob (10 dana). Ako ti je to dugo, vidi s njima jel ga možeš poslati direktno u agram (oni tamo šalju) hp expressom pa možda bude koji dan ranije. Reklamiraj problem s Wi-Fi signalom, mislim da će ti na osnovu toga uzeti mob pošto je dosta ljudi imalo problema s tim.
Jel zna netko koji je ovo sat? Postoji li nekakav apk.?
@steve 90, jeli ovo sat koji si tražio
!?
LINK; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chilisapps.android.icsClockFree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jaGlsaXNhcHBzLmFuZHJvaWQuaWNzQ2xvY2tGcmVlIl0.
Nakon zadnje updatea sam relativno zadovoljan sa hox-om....iako mi neke stvari toliko smetaju da bi ga najradije razbio.neznam zašto mis lušalice prestanu funkcionirat nakon nekog vremena korištenja a tada neradi ni štelanje glazbe preko lockscreena nego moram mobitel otključat,izvuć slušalice i onda sve ponovo
Nakon zadnje updatea sam relativno zadovoljan sa hox-om....iako mi neke stvari toliko smetaju da bi ga najradije razbio.neznam zašto mis lušalice prestanu funkcionirat nakon nekog vremena korištenja a tada neradi ni štelanje glazbe preko lockscreena nego moram mobitel otključat,izvuć slušalice i onda sve ponovo
prijavi im bug
Mobitel mi se sad jedno sat vremena nije htjeo spojit na net preko mob operatera i onda je najednom proradio.smeće
Mobitel mi se sad jedno sat vremena nije htjeo spojit na net preko mob operatera i onda je najednom proradio.smeće
i ja sam imao taj problem jesi na t mobileu?
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
jesam da,na tmobile. ah dobro je onda.onda je izgleda to operatera
A da ti malo provjeriš prije ovakvih komentara? Nije mobitel smeće ako ti imaš problema sa svojim operaterom.
A da ti malo provjeriš prije ovakvih komentara? Nije mobitel smeće ako ti imaš problema sa svojim operaterom.
Javio se dežurni branitelj,odvjetnik htc-a. Jesi plaćen za to kad si tako žustar?
Dosada nikad ali nikad mi se tako šta nije dogodilo i naravno da sam posumljao prvo na mobitel jer sam i sam čitao kako su neki imali s tim problema i nije bilo do operatera
Javio se dežurni branitelj,odvjetnik htc-a. Jesi plaćen za to kad si tako žustar?
Dosada nikad ali nikad mi se tako šta nije dogodilo i naravno da sam posumljao prvo na mobitel jer sam i sam čitao kako su neki imali s tim problema i nije bilo do operatera
NIsma ja ničiji branitelj ni odvjetnik, samo velim da pitaš prvo a ne da pričaš kak je mobitel smeće. Jer inače ljudi koji žele kupit One X čitaju ovu temu, i prema tvojm postovima ispada da je zadnje smeće od uređaja.
A o žustrini se može raspravljati, jer većina tvojih postova je o smeću, pa daj onda prodaj i kupi nekaj drugo ak ti one x ne odgovara
NIsma ja ničiji branitelj ni odvjetnik, samo velim da pitaš prvo a ne da pričaš kak je mobitel smeće. Jer inače ljudi koji žele kupit One X čitaju ovu temu, i prema tvojm postovima ispada da je zadnje smeće od uređaja.
A o žustrini se može raspravljati, jer većina tvojih postova je o smeću, pa daj onda prodaj i kupi nekaj drugo ak ti one x ne odgovara
HOX je mobitel s kojim imam najviše problema od svih telefona koje sam do sada imao.Dakle on je za mene smeće.Mobitel koji košta 5000 kuna u slobodnoj prodaji nebi smio ići pet puta na popravak da radi kako treba...iskreno ni sad ne radi kako treba ali ja više nemam snage ga slat na popravak.Povremeni restarti,traženja mreže,zamrzavanja itd itd.Da nepričam da kućište cvili ko pevecov bicikli. Kako prodat takav uredjaj?? Za sitnu lovu i šta onda? Čekat dvije godine i do tad furat 3310?
On lijepo izgleda,ima dobar ekran,fino grije zimi i ima dobar hw(mamac za budale koji ne shvaćaju da je bitno ono kako mobitel radi a ne koliko jezgri ima) ali pored ovog svega on je nepouzdan i to mi netreba.Čekam još godinu i pol i dajem ga nekom nek radi s njim šta hoće.
HOX je mobitel s kojim imam najviše problema od svih telefona koje sam do sada imao.Dakle on je za mene smeće.Mobitel koji košta 5000 kuna u slobodnoj prodaji nebi smio ići pet puta na popravak da radi kako treba...iskreno ni sad ne radi kako treba ali ja više nemam snage ga slat na popravak.Povremeni restarti,traženja mreže,zamrzavanja itd itd.Da nepričam da kućište cvili ko pevecov bicikli. Kako prodat takav uredjaj?? Za sitnu lovu i šta onda? Čekat dvije godine i do tad furat 3310?
On lijepo izgleda,ima dobar ekran,fino grije zimi i ima dobar hw(mamac za budale koji ne shvaćaju da je bitno ono kako mobitel radi a ne koliko jezgri ima) ali pored ovog svega on je nepouzdan i to mi netreba.Čekam još godinu i pol i dajem ga nekom nek radi s njim šta hoće.
Imao si sreće s primjerkom ko neki s autom... može biti odličan, a može biti i "lemon".
naletio si.
ja sam svojeg isprobao u VIPu prije kupnje, a baš je ona kritična serija ht23.
Nije se razlijevao ekran, nije škripilo kućište, isprobao sam volume tipke i probao ga upaliti... na kraju ga i kupio.
I danas nakon 2-3 mj nisam požalio, da mi padne i ubije se, kupio bih ga opet.
(do sada sam imao iphone 3g, pa opet 3g pa opet 3g, pa 3gs i na kraju 4 - e to je tek smećad, ali koristio sam ih jer nisam znao da ima nešto bolje.)
redom krepavanje wifi chipa, pikseli na ekranu, nenasjedanje ekrana na kromirani okvir pa svjetlo probija odispod, vibra gumbić koji ide na sve strane kao mjenjač u jugiću, home tipka hvata kako treba samo dok je vani lijepo vrijeme i blagdan..... svaki je imao neki bug.. a pazi - APPLE.
dakle slijedeći put isprobaj u dućanu primjerak koji želiš kupiti i to je to.
To radim odnedavno sa svom elektronikom koja je bitna, mobiteli, televizori, gadgeti... svaki drugi primjerak je šrot koji je podvaljen "ako prođe prođe" i onda se vraća na reklamaciju na štetu kupca, jer ostane bez toga na mjesec-dva.
E pa ja sam s njim imao najmanje problema.
Ja sam svojeg platio 550€ i nijednom nije bio na servisu, i dan danas radi ko i prvi dan.
Kučište je čvrsto ko i na dan kupnje, ne znam kaj ima škripit ak je u jednom komadu.
A po tebi oni koji su ga kupili su budale? Ja sam ga kupio zbog hardvera, ali ne zbog jezgri, i da ima dvije briga me, nego zbog kamere i dobrog ekrana, mene je taj hardver zanimao, i još k tome + Sense