HTC Desire HD

poruka: 1.689
|
čitano: 432.575
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Desire HD".
17 godina
RE: HTC Desire HD

Ne gubi vrijeme sa Locationsom jer ti ta navigacija ne prica, moras doplatiti za punu uslugu. Skini Navigon navigaciju, radi za deset!

14 godina
neaktivan

a gdje da skinem navigon, na android marketu ili ima kakav link na kompu

16 godina
neaktivan
Brankic kaže...

a gdje da skinem navigon, na android marketu ili ima kakav link na kompu

tako sam i ja do neki dan pitao a onda sam malo proguglao i sad ih imam cak 5 i evo problema nemogu se odluciti koju da obrisem :)

17 godina
HTC Desire HD

Zivkam uokolo i obilazim VIP centre i njihove partnere i nigdje nemaju Desire HD. :(

Uskoro ce mi se realizirati prelazak s T-Mobilea na VIP pa cu morati po uredjaj, a ne znam u koji VIP center se uputiti.

Uglavnom, po onom sto su mi rekli, nema rezervacije uredjaja i kad stignu, ide po principu tko prvi, njegova djevojka.

Zna li netko ili je mozda vidio u nekom VIP centru HTC Desire HD ovih dana ili zna kada i gdje stize nova isporuka pa da "razapnem sator vecer" prije?

Informacija moze i na PM da ne spamamo forum.

Unaprijed hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Desire HD
Jucer sam ga kupio i vec sam zažalio, jer se ne mogu odvojit od njega :)

1 0 hvala 0
16 godina
HTC Desire HD
Nedaju rezervaciju? Ukojem gradu si? Meni su u Rijeci uredno stavili desire sa strane na jedan dan i nije bilo problema...
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Desire HD
Ovisi u kojem gradu. Eto ja sam cekao mjesec dana da dode u vž ili čk. Ali još ga sad nema

0 0 hvala 0
17 godina
HTC Desire HD

Potvrdjujem, u Rijeci, Vip u Tower centru, moze na rezervaciju. Upisu te u biljeznicu i zovu kada dodje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Za one koji se dvoume zbog glupih recenzija s neta.
Mob je odlican, a na kaj se sve ljudi žale a da ga nisu ni primili u ruke:
1. Prevelik ekran- ekran je taman, tipkovnica s velikim slovima za razliku od manjih modela,
Pikselizacije nema, ni kad se gleda skroz blizu.
2. Čistoća slike- na suncu se vidi odlično kad se pojača osvjetljenje, a u sobi na nekih 30% i manje vidi se odlično.
Boje isto odlične.
3. Zvuk- ne znam dal su oni kaj imaju desire hd gluhi ili pričaju na temelju recenzija s neta, ali zvuk je skroz ok.
4. Baterija- da je bolja ne bi se bunio, ali kolko vremena provodim na njemu izdrži dosta, WiFi skroz upaljen, gps, jedino kad idem van gasim jer mi netreba.
5. Touch - radi odlicno,precizan, prepoznaje do 4 dodira.
6. Hm, nebrem se sjetit dalje, ali uglavnom odličan uredaj.

Evo tekst pisan s njega, tako da i to dobro radi :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 11:23 (nsoul).

0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
koliko traje batrija ako je uređaj 80%vremena spojen na wifi, skoro stalno pustam pjesme, web browsing, svjetlina na 100%
to do list: natjerat tnkaira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
16 godina
neaktivan
HTC Desire HD
Wifi ne troši toliko,najvise troši ekran, a 100% ti vjeruj mi netreba, ja unutra imam na nekih 30% otprilike, a vani oko 70%. I sve se vidi. Meni je izdržala cijelo popodne surfanja, angry birdsa, youtubea, radija, slikanja i snimanja. A danas, surfanje, poruke, youtube i od 8 ujutro do sad i na 90% je.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
jel može netko linkati neku free :-) navigaciju? jel ima tom tom za android?
17 godina
Potraži sygic aura, ima tomtom karte.

Ili sygic mobile sa navteq/navigo/teleatlas kartama. A može i iGo.
Imaš i copilota, navigon itd.
Can you count, suckers? I say, the future is ours... if you can count!
14 godina
neaktivan
HTC Desire HD

kolko vam se dugo puni? meni 2 i pol sata od 1posto do 100 posto...na utičnici

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 10:37 (milan blenton).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
[Recenzija] nsoul: HTC Desire HD
Ima već 3 dana otkad sam kupio Desire HD i mogu reći da je stvarno jedan od najboljih uređaja na tržištu.
Ljudi pišu negativne stvari o njemu samo zbog nestručnih recenzija na netu.
Ekran je odličan, prepoznaje do 4 dodira istovremeno, ne mora bit 100% osvjetljenja , meni je nekih 20-30% unuta a vani na nekih 70%.
Nema potrebe za rootanjem jer svi programi koji dolaze s njim su dovoljni za sve, jedini programi koje sam skinuo su:
Advanced Task Killer, Barcode Scanner,AutoKiller Memory, Dolphin Browser HD, eBuddy,Google Googgles i par stvarčica za zabavu: Talking Tom, iLighter, Talking Santa...
Desire HD dolazi s Androidom 2.2 i novim HTC Sense sučeljem.
Uređaj dolazi s podrškom za flash, klijentima za e-mail, facebook, twitter, youtube, gmail, odličnom navigacijom temeljenom na TomTom navigaciji.
Desire može poslužiti kao WiFi hotspot i vrlo se lako konfigurira.
S mobitelom dolaze slušalice, punjač i kartica od 8gb.
Eto ukratko a sad malo detaljnije.
1.Ekran-
ekran je odličan, dovoljno je velik za ugodno surfanje i gledanje videa, i dovoljno malen za ugodno pisanje teksta.
na suncu se vidi odlično i sa 70% svjetline. Usprkos velikom ekranu i maloj rezoluciji ne dolazi do pikselizacije.
2.Zvuk-
zvuk nije savršen ko na nekim drugim uređajima, ali nije ni tolko loš kolko se priča po netu. Dobar je i bez slušalica a s slušalicama je još i bolji,
ne mora bit preglasan ionako nikad glazbu ne slušam pojačanu do kraja.
3. Baterija-
baterija je slaba za ovakav uređaj, ali izdrži dosta dugo uz umjereno korištenje uređaja. WiFi je paljen skroz kad se imam gdje spojiti, znači kod kuće stalno,
GPS uvijek kad sam vani.
Uz igranje Angry Birdsa, pozive, nekih 150 poruka dnevno, surfanje, par filmića na youtubeu,slušanja radija... izdrži cijeli dan.
Ali za štednju energije postoji odličan widget koji se postavi na homescreen a na sebi ima UKLJUČENO/ISKLJUČENO za: WiFi, Bluetooth, GPS, osvježavanja ostalih widgeta, i postavke svjetline.

4.Neki od programa koji dolaze uz mobitel:
Adobe Reader, Angry Birds, svjetiljka, čitač e-knjiga, klijenti za e-mail youtube i facebook,Locations navigacija temeljena na TomTom-u, Google maps,QuickOffice, SoundHound...
5.Kamera-
Uređaj dolazi s kamerom od 8mpx, ali ja sve slike radim na 5mpx i dobre su kvalitete. Video snima u 720p, 800x480,, 640x480...

Novost koja dolazi s novim HTC Sense-om je Htcsense.com, cloud servis koji služi za: uređivanje kontakata, backup, formatiranje i zaključavanje uređaja, pregled i slanje poruka, a tu je i HTC Hub koji je neka vrsta Android marketa,
ali uz instaliranje aplikacija, moguće je instalirat nove skinove, teme, zvučne teme,pozadine...

eto, toliko o uređaju. Koliko je uređaj odličan, moguće je pisati cijeli dan o njemu i još bi izostavio neke stvari,
zato najbolje kupite ga, i uživajte.
ukupna ocjena

13 0 hvala 12
16 godina
neaktivan
RE: [Recenzija] nsoul: HTC Desire HD

a gdje si zaboga Angry Birds dobio uz mob ???

15 godina
neaktivan
nsoul kaže...
Ima već 3 dana otkad sam kupio Desire HD i mogu reći da je stvarno jedan od najboljih uređaja na tržištu.
Ljudi pišu negativne stvari o njemu samo zbog nestručnih recenzija na netu.
Ekran je odličan, prepoznaje do 4 dodira istovremeno, ne mora bit 100% osvjetljenja , meni je nekih 20-30% unuta a vani na nekih 70%.
Nema potrebe za rootanjem jer svi programi koji dolaze s njim su dovoljni za sve, jedini programi koje sam skinuo su:
Advanced Task Killer, Barcode Scanner,AutoKiller Memory, Dolphin Browser HD, eBuddy,Google Googgles i par stvarčica za zabavu: Talking Tom, iLighter, Talking Santa...
Desire HD dolazi s Androidom 2.2 i novim HTC Sense sučeljem.
Uređaj dolazi s podrškom za flash, klijentima za e-mail, facebook, twitter, youtube, gmail, odličnom navigacijom temeljenom na TomTom navigaciji.
Desire može poslužiti kao WiFi hotspot i vrlo se lako konfigurira.
S mobitelom dolaze slušalice, punjač i kartica od 8gb.
Eto ukratko a sad malo detaljnije.
1.Ekran-
ekran je odličan, dovoljno je velik za ugodno surfanje i gledanje videa, i dovoljno malen za ugodno pisanje teksta.
na suncu se vidi odlično i sa 70% svjetline. Usprkos velikom ekranu i maloj rezoluciji ne dolazi do pikselizacije.
2.Zvuk-
zvuk nije savršen ko na nekim drugim uređajima, ali nije ni tolko loš kolko se priča po netu. Dobar je i bez slušalica a s slušalicama je još i bolji,
ne mora bit preglasan ionako nikad glazbu ne slušam pojačanu do kraja.
3. Baterija-
baterija je slaba za ovakav uređaj, ali izdrži dosta dugo uz umjereno korištenje uređaja. WiFi je paljen skroz kad se imam gdje spojiti, znači kod kuće stalno,
GPS uvijek kad sam vani.
Uz igranje Angry Birdsa, pozive, nekih 150 poruka dnevno, surfanje, par filmića na youtubeu,slušanja radija... izdrži cijeli dan.
Ali za štednju energije postoji odličan widget koji se postavi na homescreen a na sebi ima UKLJUČENO/ISKLJUČENO za: WiFi, Bluetooth, GPS, osvježavanja ostalih widgeta, i postavke svjetline.

4.Neki od programa koji dolaze uz mobitel:
Adobe Reader, Angry Birds, svjetiljka, čitač e-knjiga, klijenti za e-mail youtube i facebook,Locations navigacija temeljena na TomTom-u, Google maps,QuickOffice, SoundHound...
5.Kamera-
Uređaj dolazi s kamerom od 8mpx, ali ja sve slike radim na 5mpx i dobre su kvalitete. Video snima u 720p, 800x480,, 640x480...

Novost koja dolazi s novim HTC Sense-om je Htcsense.com, cloud servis koji služi za: uređivanje kontakata, backup, formatiranje i zaključavanje uređaja, pregled i slanje poruka, a tu je i HTC Hub koji je neka vrsta Android marketa,
ali uz instaliranje aplikacija, moguće je instalirat nove skinove, teme, zvučne teme,pozadine...

eto, toliko o uređaju. Koliko je uređaj odličan, moguće je pisati cijeli dan o njemu i još bi izostavio neke stvari,
zato najbolje kupite ga, i uživajte.

ti nisi normalan {#}

btw sjajna recenzija

to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
16 godina
neaktivan
HTC Desire HD
Evo ja se ispricavam krivo sam napisao da sam Angry Birds dobio s mobom.

A i da se pohvalim,frend koji ima iphone ,nakon sat vremena na mom desireu odlucio je prodat iphone i kupit desire hd :)

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

he he ubjedljivo najbolji mob ikada za mene. imam ga vec mjesec dana i jos i sad neke stvari ucim na njemu ... a da ne govorim koliko toga na njemu mozes napraviti. fora ima mali milion.

16 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
nsoul kaže...
 nekih 150 poruka dnevno

ti nisi normalan {#}

btw sjajna recenzija

aha tek sad vidim ovo boldano. a ovisi o danu, ali najmanje 100. a ionako su besplatne, pa zakaj ih ne trošit :)

14 godina
neaktivan
HTC Desire HD

POZ

Dali je neko instalirao Skype na HTC DESIRE  HD?

Ako je , molio bi da napiše dojmove.

hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 20:39 (finac).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozdrav

vidim da dosta znaš o ovom čudu pa bih te zamolio da provjeriš kako funkcionira skype preko htc desire hd.

unaprjed hvala na trudu

14 godina
neaktivan
radi sve normalno. prek wi fi se zove ko na normalni telefon. meni jedino ide na zivce da moram kad zavrsim menue pa log out da bi ga zatvorio.
16 godina
neaktivan
HTC Desire HD
Ne mogu citirat na desireu pa pisem novu. Ne mora se gasiti skype na meniju, samo se vrati na homescreen i sam napravi logout, cak ga ni advanced task killer ne vidi

0 0 hvala 0
17 godina
HTC Desire HD

Danas drzao mrcinu u ruci {#}i uplatio kaparu.

U petak ga podizem kad mi prebace broj u VIP.

Malo je poveci mob, ali ljubav je planula na prvi pogled. {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Nakon dva dana koristenja ti postane najnormalnije velicine.
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
HTC Desire HD
Stigao i meni jutros Desire HD!
Za sada samo rijeci hvale imam. Upravo ovo s njega pisem cisto da isprobam kako je to.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Probao sam ukopčat ove slušalice ( samo kaj su narančaste ) u desire hd i mogu reći da je kvaliteta zvuka bolja od svih mp3 playera koje sam probao , znači ne s baš kvalitetnim slušalicama dobije se odličan zvuk ako se uključe Dolby Mobile ili SRS. Bas, srednji i visoki tonovi, čisti zvuk i to mp3 na 128kbps.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomCat kaže...

Ne gubi vrijeme sa Locationsom jer ti ta navigacija ne prica, moras doplatiti za punu uslugu. Skini Navigon navigaciju, radi za deset!

Mozes li nam napisati gdje skinuti, dati link..bilo sta  za tu navigaciju i upute?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice