OS uređaja: poprilično brz, jednostavan te proširiv raznim igricama i aplikacijama;
Kamera: uređaj radi dobre slike iako nedostaju postavke poput podešavanja rezolucije slike i razni efekti koji bi slikanje učinili još zabavnijim;
Touch screen: pruža veliku dozu zabave i uživanja iako se na ekranu dosta vide otisci prstiju;
Dizajn: iPhone ima prepoznatljiv te elegantan dizajn, pri kupnji možete birati da li želite uređaj bijele ili crne boje, 3,5" touch screen povelike pridonosi dizajnu;
Minusi iPhonea: nemogućnost djeljenja podataka s drugim uređajima putem Bluetootha, nema podrške za Javu
Ocijene uređaja iPhone 3GS 32 GB (od 1 do 5)
KAMERA:4
TOUCH SCREEN:5
BATERIJA:5
DIZAJN UREĐAJA:5
UKUPNA OCJENA: 4,8
OS uređaja: poprilično brz, jednostavan te proširiv raznim igricama i aplikacijama;
Kamera: uređaj radi dobre slike iako nedostaju postavke poput podešavanja rezolucije slike i razni efekti koji bi slikanje učinili još zabavnijim;
Touch screen: pruža veliku dozu zabave i uživanja iako se na ekranu dosta vide otisci prstiju;
Dizajn: iPhone ima prepoznatljiv te elegantan dizajn, pri kupnji možete birati da li želite uređaj bijele ili crne boje, 3,5" touch screen povelike pridonosi dizajnu;
Minusi iPhonea: nemogućnost djeljenja podataka s drugim uređajima putem Bluetootha, nema podrške za Javu
Ocijene uređaja iPhone 3GS 32 GB (od 1 do 5)
KAMERA:4
TOUCH SCREEN:5
BATERIJA:5
DIZAJN UREĐAJA:5
UKUPNA OCJENA: 4,8
e ovo za bateriju 5?? nebi reko aj bi reko 3 za bateriju, jer nemoze trajat baterija vise od 3 dana!
a dizajn je ljep al je prevelik po meni nemos drzat jednom rukom i radis na njemu sa 1 rukom, vec moras jednom rukom drzat drugom tipkat tako da bi to bilo 4 :)
e ovo za bateriju 5?? nebi reko aj bi reko 3 za bateriju, jer nemoze trajat baterija vise od 3 dana!
a dizajn je ljep al je prevelik po meni nemos drzat jednom rukom i radis na njemu sa 1 rukom, vec moras jednom rukom drzat drugom tipkat tako da bi to bilo 4 :)
3 dana je loš rezultat!? Ne bih rekao, za takav tip uređaja ( "smartphone" )..
Možda imaš male šake.. ;) Ok, nemam 3gs, imam jedinicu, ali sve standardne aplikacije ( telefoniranje, pisanje sms-a i sl. ) možeš obaviti jednom rukom.. Evo, upravo probao, u portrait modu palac mi doseže suprotnu dijagonalu ekrana, tako da nema problema sa tipkanjem jednom rukom..
3 dana je loš rezultat!? Ne bih rekao, za takav tip uređaja ( "smartphone" )..
Možda imaš male šake.. ;) Ok, nemam 3gs, imam jedinicu, ali sve standardne aplikacije ( telefoniranje, pisanje sms-a i sl. ) možeš obaviti jednom rukom.. Evo, upravo probao, u portrait modu palac mi doseže suprotnu dijagonalu ekrana, tako da nema problema sa tipkanjem jednom rukom..
potpis!
baterija 0
meni traje tocno 20 sati...
svaku vecer je na punjenju...
jel to 3 dana izdrzi kad ga ne diras, pustis u sobi i nitko te ne zove ili ? :D
meni traje ravno 20 sati uz 2 poziva, 3 maila i 1 spajanje na skype
baterija 0
meni traje tocno 20 sati...
svaku vecer je na punjenju...
jel to 3 dana izdrzi kad ga ne diras, pustis u sobi i nitko te ne zove ili ? :D
meni traje ravno 20 sati uz 2 poziva, 3 maila i 1 spajanje na skype
Sory al ocito ti baterija malo kaska.
Moj je 04/2010 kupljen.
Baterija: puni se preko noci- 8/9 sati.
Ujutro svira na zvucnik, surfa se na wlan i igra igrice (sat do dva)
Puni se oko 30 min.
I cijelo popodne svira muzika i igram igrice i navecer imam jos oko 40%+- baterije..
EDIT: Mreza je na EDGE, svijetlost na auto..