Apple iPhone 3G S

poruka: 36
|
čitano: 19.934
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple iPhone 3G S".
16 godina
neaktivan
[Recenzija] lg-viewty: Apple iPhone 3G S 32 GB

OS uređaja: poprilično brz, jednostavan te proširiv raznim igricama i aplikacijama;

Kamera: uređaj radi dobre slike iako nedostaju postavke poput podešavanja rezolucije slike i razni efekti koji bi slikanje učinili još zabavnijim;

Touch screen: pruža veliku dozu zabave i uživanja iako se na ekranu dosta vide otisci prstiju;

Dizajn: iPhone ima prepoznatljiv te elegantan dizajn, pri kupnji možete birati da li želite uređaj bijele ili crne boje, 3,5" touch screen povelike pridonosi dizajnu;

Minusi iPhonea: nemogućnost djeljenja podataka s drugim uređajima putem Bluetootha, nema podrške za Javu

Ocijene uređaja iPhone 3GS 32 GB (od 1 do 5)
KAMERA:4
TOUCH SCREEN:5
BATERIJA:5
DIZAJN UREĐAJA:5

UKUPNA OCJENA: 4,8

ukupna ocjena
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 10:34 (lg-viewty).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: [Recenzija] lg-viewty: Apple iPhone 3G S 32 GB
lg-viewty kaže...

OS uređaja: poprilično brz, jednostavan te proširiv raznim igricama i aplikacijama;

Kamera: uređaj radi dobre slike iako nedostaju postavke poput podešavanja rezolucije slike i razni efekti koji bi slikanje učinili još zabavnijim;

Touch screen: pruža veliku dozu zabave i uživanja iako se na ekranu dosta vide otisci prstiju;

Dizajn: iPhone ima prepoznatljiv te elegantan dizajn, pri kupnji možete birati da li želite uređaj bijele ili crne boje, 3,5" touch screen povelike pridonosi dizajnu;

Minusi iPhonea: nemogućnost djeljenja podataka s drugim uređajima putem Bluetootha, nema podrške za Javu

Ocijene uređaja iPhone 3GS 32 GB (od 1 do 5)
KAMERA:4
TOUCH SCREEN:5
BATERIJA:5
DIZAJN UREĐAJA:5

UKUPNA OCJENA: 4,8

e ovo za bateriju 5?? nebi reko aj bi reko 3 za bateriju, jer nemoze trajat baterija vise od 3 dana!

a dizajn je ljep al je prevelik po meni nemos drzat jednom rukom i radis na njemu sa 1 rukom, vec moras jednom rukom drzat drugom tipkat tako da bi to bilo 4 :)

Linkin Park Rules!! xFire: Domeee2
17 godina
neaktivan
DommY kaže...

e ovo za bateriju 5?? nebi reko aj bi reko 3 za bateriju, jer nemoze trajat baterija vise od 3 dana!

a dizajn je ljep al je prevelik po meni nemos drzat jednom rukom i radis na njemu sa 1 rukom, vec moras jednom rukom drzat drugom tipkat tako da bi to bilo 4 :)

3 dana je loš rezultat!?  Ne bih rekao, za takav tip uređaja ( "smartphone" )..

Možda imaš male šake.. ;)  Ok, nemam 3gs, imam jedinicu, ali sve standardne aplikacije ( telefoniranje, pisanje sms-a i sl. ) možeš obaviti jednom rukom.. Evo, upravo probao, u portrait modu palac mi doseže suprotnu dijagonalu ekrana, tako da nema problema sa tipkanjem jednom rukom..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...
DommY kaže...

3 dana je loš rezultat!?  Ne bih rekao, za takav tip uređaja ( "smartphone" )..

Možda imaš male šake.. ;)  Ok, nemam 3gs, imam jedinicu, ali sve standardne aplikacije ( telefoniranje, pisanje sms-a i sl. ) možeš obaviti jednom rukom.. Evo, upravo probao, u portrait modu palac mi doseže suprotnu dijagonalu ekrana, tako da nema problema sa tipkanjem jednom rukom..

potpis!

Apple iPhone 3GS 16GB
17 godina
neaktivan
Apple iPhone 3G S

baterija 0

meni traje tocno 20 sati...

svaku vecer je na punjenju...

jel to 3 dana izdrzi kad ga ne diras, pustis u sobi i nitko te ne zove ili ? :D

meni traje ravno 20 sati uz 2 poziva, 3 maila i 1 spajanje na skype

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Apple iPhone 3G S
Hacker-ri kaže...

baterija 0

meni traje tocno 20 sati...

svaku vecer je na punjenju...

jel to 3 dana izdrzi kad ga ne diras, pustis u sobi i nitko te ne zove ili ? :D

meni traje ravno 20 sati uz 2 poziva, 3 maila i 1 spajanje na skype

Sory al ocito ti baterija malo kaska.

Moj je 04/2010 kupljen.

Baterija: puni se preko noci- 8/9 sati.

Ujutro svira na zvucnik, surfa se na wlan i igra igrice (sat do dva)

Puni se oko 30 min.

I cijelo popodne svira muzika i igram igrice i navecer imam jos oko 40%+- baterije..

EDIT: Mreza je na EDGE, svijetlost na auto..

Neki su glupi i bez Facebooka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.6.2010 10:22 (Zuja).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice