Zasticeni download linkovi, kako?

poruka: 9
|
čitano: 1.313
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kako mogu napravit zasticen download link? tj da netko nemoze samo desni klik, copy link location i stavit ga na svoju stranicu.

Koristim wordpress i dosta plugin-ova koji su predvideni za to zapravo ne rade.

Ljudi traže zlatnu pticu, ja nekoga s ožiljkom na licu, neku kao ja.. teško ranjena..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Zasticeni download linkovi, kako?

Odlicna stranica Smooth Operator, ali nasao sam jedan plugin koji radi i dobro radi svoji posao (WP-Filebase) (i usput mi broji download za svaki pojedini file {#} )

Ljudi traže zlatnu pticu, ja nekoga s ožiljkom na licu, neku kao ja.. teško ranjena..
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 12:16 (Escudo).
16 godina
neaktivan

Sad mi je sinulo, tako je jednostavno, onemogucis desni klik sa jednom crtom koda..

<body oncontextmenu="return false;">

Znam da nece zaustaviti svakoga, ali ce zaustaviti sve pocetnike a to su velika vecina

Ali linkovi se i dalje vide u source, jel postoji nacin kako da sakrijem nesto u source?

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 20:33 (Escudo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Escudo kaže...
Ali linkovi se i dalje vide u source, jel postoji nacin kako da sakrijem nesto u source?

Želiš spriječiti hotlinking? Onda to središ preko mod_rewrite - evo ti konkretan primjer.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat. // Sve se hoće kad se može. ;)
16 godina
neaktivan

@vladO

Nekuzim bas tu stranicu, meni treba nesto sto ce sprijeciti na sve moguce nacine da mogu nac i kopirati direktni link npr http://primjer.com/uploads/name.mp3 jer onda mogu jednostavno postavit taj link na svoju stranicu pa sam ja u gubitku jer mi trose brandwith a ja nemam posjete..

Nesto si bi brojalo 2 sekunde pa dalo link koji se moze iskoristit samo jednom bi bilo savrseno, nesto kao na megaupload

15 godina
neaktivan

Onda prouči ovo.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat. // Sve se hoće kad se može. ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e pa sjetio sam se, wordpress moze za sve direktne linkove na .mp3 datoteke prikazat player umjesto downloada, ali se nesijecam kako?

PS

Zasto gore opisana stvari radi samo u chrome?? ZASTO?? {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 0:27 (Escudo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bilo je tako jednostavno..

<a href="hidden_link" onClick="this.href='http://www.example.com/';">Examples!</a>

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 1:08 (Escudo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice