Zapeo kod pravljenja fotogalerije

poruka: 10
|
čitano: 1.690
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

uglavnom ako mi netko moze pomoc izradom nekog sustava dodavanja slika poput ovog sto je na bug.hr/forum.

slike bi trebale biti na stranici i samo bi ja trebao moc dodavat i skidat ih (ne skinut u pc nego skinut sa stranice)

za sada imam pocetnu stranicu i jos jednu praznu na kojoj bi isle slike, naravno podijljenje u par custom kategorija.

home home
za galeriju za galeriju
[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2009 0:51 (Escudo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Ajde da ti malo pomognem. Svi će se složiti kako flash galerije su najatraktivnije i naj-bla-bla. S malo js i lijepih efekata, mogu se čuda raditi.

Pošto si ti početnik, možda gotovo rješenje bi bilo najbolje. Pogledaj ovo. Vidi u showcase kako izgleda ta galerija. Skini na download.

Uređuješ ju tako što u images stavljaš slike koje želiš (pazi veličinu) i stavljaš umanjene slike, skužit ćeš za šta te umanjene služe kad otvoriš padajući izbornik u galeriji na "pictures".

Otvori neki koji želiš koristiti html i promjeni samo putanju, odnosno naziv slike! To je to!

Nemoguće je čovjeka naučiti onome što misli da već zna.

1 0 hvala 1
17 godina

Eh sad neznam hoce li on to dodavati preko nekakve skripte/jezika ili rucno u html... Jer ako mu je ovo komercijalna stranica ne moze ocekivati od klijenta da mu prcka po html-u... a i da svaku sliku downloada source, pa ga promijeni pa ga ponovo doda... hmmmm...

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2009 9:26 (tnakir).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Zapeo kod pravljenja fotogalerije
tnakir kaže...

Eh sad neznam hoce li on to dodavati preko nekakve skripte/jezika ili rucno u html... Jer ako mu je ovo komercijalna stranica ne moze ocekivati od klijenta da mu prcka po html-u... a i da svaku sliku downloada source, pa ga promijeni pa ga ponovo doda... hmmmm...

A jel koristi neki CMS?! Toliko je nabacao tema o jednoj web-stranici da nemogu pohvatati šta radi...
16 godina

Evo možda bi htjeo ovako neku galeriju. Jednostavna, a slike dodaješ preko FTP-a i skripta ih sama prepozna i doda.

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

I ja bih takvu. Daš link?!

0 0 hvala 0
16 godina
Smooth Operator kaže...

I ja bih takvu. Daš link?!

Evo link.
16 godina
neaktivan

Sve slike stavljam u folder u kojem je i .php?!

0 0 hvala 0
16 godina
Smooth Operator kaže...

Sve slike stavljam u folder u kojem je i .php?!

Da. Al mislim da se može u skripti promjenit da uzima iz neke druge mape.
17 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice