Webstranica - kako je ova napravljena?

poruka: 6
|
čitano: 1.264
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav,

odmah da kazem da se ne oglasavam i ovo NIJE moja stranica. Druga stvar, otvajate sa Chromeom jer mi na Mozilli pokazuje stari izgled stranice i taj me ne zanima (nova stranica je bijela s animacijama).

Link na stranicu

Stranica je prije 30 min tek objavila potpuno novi dizajn. Može li mi netko reći molim vas kako je ta stranica napravljena? U WordPressu ili "pješke" u HTML-u? Konkretno mislim kako je napravljeno ovo da se dijelovi stranice otvaraju malo po malo, i tek scrollanjem prema dolje se otvara novi tekst. Meni kompletna stranica izgleda kao da je radio neki dizajner i to vrlo detaljno jer prosjecan covjek ne može napraviti stranicu sa svim ovim efektima (ili sam ja ispod prosjeka).

Sad imam puno toga što me zanima, a ni ne znam kako i što bih pitao pa ako mi bilo tko može odgovoriti i napisati sve što detaljnije.

Koliko bi koštalo da nekom u Hrvatskoj platim da mi napravi identičnu odnosno vrlo sličnu ovakvu stranicu?

Unaprijed se zahvaljujem, stvarno mi je bitan odgovor.
Lijep pozdrav

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina

Kaze ovako:

" This site is optimized with the Yoast WordPress SEO plugin v1.5.3.3 - https://yoast.com/wordpress/plugins/seo/"

--- Lewis --- www.lewis.tomsoft.hr --- Skype: lewis3d ---
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Webstranica - kako je ova napravljena?
Lewis kaže...

Kaze ovako:

" This site is optimized with the Yoast WordPress SEO plugin v1.5.3.3 - https://yoast.com/wordpress/plugins/seo/"

Ali stranica je samo SEO optimizirana sa Yoastovim pluginom. Moje pitanje je vezano uz dizajn stranice.

13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

Druga stvar, otvajate sa Chromeom jer mi na Mozilli pokazuje stari izgled stranice i taj me ne zanima (nova stranica je bijela s animacijama).

Nevezano. Firefox 31 ovdje i dobijem tu novu verziju stranice.

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
11 godina
neaktivan
Pozdrav, navedena stranica je rađena u wordpressu, mogao bih vam napraviti sličnu stranicu, vrlo brzo i povoljno. Ako si zainteresiran za suradnju javi se na mail: tomicigo@gmail.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice