Tnakir i Alankish na ignore
a što su ti krivo rekli?!
gle, ako si jako dobro umrežen i imaš posla za pop**** onda se okruži sa dvije, tri opake IT firme i neka one sve odrađuju, a ti im daj poslove uz proviziju...
tako to ide svugdje! mi recimo ne radimo Facebook aplikacije ili mobilne aplikacije ali imamo dvije opake firme koje to odrađuju za nas i mi svojim klijentima (uz ostale usluge koje radimo) nudimo i to, ali ništa ne obečajemo dok nam te 2 firme ne potvrde što, kako, koliko može biti napravljeno. niti po forumu tražim ljude koji će to odrađivati niti tražim ponude, jednostavno imam po jednu firmu za svako područje (vjerojatno najbolju što se može uzeti). firme su malene, kvalitetne, proaktivne i nema problema baš nikakvog (cijena uopće ne igra ulogu).
ti, koliko vidim, želiš neki jakuševac ovdje napraviti... skupljaš ponude i tražiš najjeftinije, ali niti sam ne znaš što treba, pa ne znam po čemu određuješ koja je ponuda OK, a koja nije OK. uz to, tražiš da se radi i dizajn i razvoj i sve ti je nekako jednostavno... ne znam, ne djeluje mi to nimalo ozbiljno.
Hvala na savjetima (koje sam tražia) tipa: "Zašto kupit hyundai i20 - zašto ne lijepo kupit BMW. Pa svak zna da je to najbolje auto" i hvala na pod poruci tvog posta: "Ja sam veliki biznismen, puno veći nego što ćeš ti to sinko bt. I možda sam čak i najveća faca na forumu"
Saša na ignore.
gle, krivo gledaš!
1. zašto je i20 loš auto?! auto je iznimno dobar!
2. zašto je BM najbolji auto?! meni nije....
3. ja nisam veliki biznismen
4. volio bih da ti si vlasnik najveće IT tvrtke u RH, ALI znam da nisi, jer ti je percepcija kriva
5. nisam nikakva faca, a ponajmanje na forumu!
evo ti savjet... uzmi tnakira, tracera, deuxa, domagoja, i još neke dobre developere sa foruma, uzi frankovića kao opakog sistemaša, uzmi IvanC-a kao CISCO stručnjaka, uzmi mene za VBA (office aplikacije) [ako za ništa drugo].
i riješio si stvar!
sorry ostalim kolegama, da ne nabrajam.....
pa domagoj je napravio forum, zašto njegovu firmu ne angažiraš da ti radi webove? vjerujemda je problem što ti on neče napraviti nešto za 1500 kn, ALI njegove stvari rade.
imaš tu i open source stručnjaka, ako te smeta MS tehnologija...
imaš abrusa za mobilni development... samo pitaj prave ljude, a ne klince koji su u srednjoj školi pa nešto vikendom "razvijaju webove"
sretno ti bilo u poslu! (iskreno)