Tražu se ponude

poruka: 43
|
čitano: 7.587
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Tražu se ponude
KIKI3ooo kaže...
sasa kaže...
KIKI3ooo kaže...

Tnakir i Alankish na ignore

a što su ti krivo rekli?!

gle, ako si jako dobro umrežen i imaš posla za pop**** onda se okruži sa dvije, tri opake IT firme i neka one sve odrađuju, a ti im daj poslove uz proviziju...

tako to ide svugdje! mi recimo ne radimo Facebook aplikacije ili mobilne aplikacije ali imamo dvije opake firme koje to odrađuju za nas i mi svojim klijentima (uz ostale usluge koje radimo) nudimo i to, ali ništa ne obečajemo dok nam te 2 firme ne potvrde što, kako, koliko može biti napravljeno. niti po forumu tražim ljude koji će to odrađivati niti tražim ponude, jednostavno imam po jednu firmu za svako područje (vjerojatno najbolju što se može uzeti). firme su malene, kvalitetne, proaktivne i nema problema baš nikakvog (cijena uopće ne igra ulogu).

ti, koliko vidim, želiš neki jakuševac ovdje napraviti... skupljaš ponude i tražiš najjeftinije, ali niti sam ne znaš  što treba, pa ne znam po čemu određuješ koja je ponuda OK, a koja nije OK. uz to, tražiš da se radi i dizajn i razvoj i sve ti je nekako jednostavno... ne znam, ne djeluje mi to nimalo ozbiljno.

Hvala na savjetima (koje sam tražia) tipa: "Zašto kupit hyundai i20 - zašto ne lijepo kupit BMW. Pa svak zna da je to najbolje auto" i hvala na pod poruci tvog posta: "Ja sam veliki biznismen, puno veći nego što ćeš ti to sinko bt. I možda sam čak i najveća faca na forumu"

Saša na ignore.

gle, krivo gledaš!

1. zašto je i20 loš auto?! auto je iznimno dobar!

2. zašto je BM najbolji auto?! meni nije....

3. ja nisam veliki biznismen

4. volio bih da ti si vlasnik najveće IT tvrtke u RH,   ALI znam da nisi, jer ti je percepcija kriva

5. nisam nikakva faca, a ponajmanje na forumu!

evo ti savjet... uzmi tnakira, tracera, deuxa, domagoja, i još neke dobre developere sa foruma, uzi frankovića kao opakog sistemaša, uzmi IvanC-a kao CISCO stručnjaka, uzmi mene za VBA   (office aplikacije) [ako za ništa drugo].

i riješio si stvar!

sorry ostalim kolegama, da ne nabrajam.....

pa domagoj je napravio forum, zašto njegovu firmu ne angažiraš da ti radi webove? vjerujemda je problem što ti on neče napraviti nešto za 1500 kn, ALI njegove stvari rade.

imaš tu i open source stručnjaka, ako te smeta MS tehnologija...

imaš abrusa za mobilni development... samo pitaj prave ljude, a ne klince koji su u srednjoj školi pa nešto vikendom "razvijaju webove"

sretno ti bilo u poslu! (iskreno)

15 godina
Tražu se ponude

Bok. Ovo je novi upit, došao prije 5 minuta, za custom web uradak:

Web stranica - stranica za distribuciju

- Prezentacijske informacije za kupce - gdje kupiti proizvod i odabir države iz distributivne mreže
- Admin i Distributer login
- Admin dodaje, uređuje i briše distributere prema zadanoj parametarskoj strukturi
- Admin ima pravo dodjeliti određene dokumente (slika, video, pdf, itd) distributeru koji to vidi logiranjem na svoje zaštićene stranice
- Svaki distributer ima svoj pristup Distributer's area preko kojeg može pregledati cjenike i materijale koji su mu dodjeljeni
- Na stranicama distributera - frontend - vide se njegove opisne, akcijske i kontakt informacije + sa web-stranice br.1 vučemo posljednjih x novosti
- Distribucijse stranice su template isti za svakog distributera, Adminu je potreban WYSIWYG editor ukoliko treba dodati određeni sadržaj na predviđeni element... npr. distributer u Austriji ima neku akciju za svoje kupce...

Eventualne ponude na PM.
Zz

MIKROBLOG: http://www.youtube.com/watch?v=v-nNksBWxNI
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 14:41 (KIKI3ooo).

0 0 hvala 0
17 godina
KIKI3ooo kaže...

Bok. Ovo je novi upit, došao prije 5 minuta, za custom web uradak:

75.000,00 kn

I am creationist. I believe man created god.
16 godina
tnakir kaže...

Reci tom tko ti je radio da mi se javi na PP. Ceka ga posao kreativnog direktora u mojoj firmi.

xD Kad već nudiš "Ja sam to radio".

alankish kaže...

Kod mene može dobiti posao rekreativnog direktora, a može obnašati funkciju predstavnika za javnost.

Ma može i to xD

Nezam šta je tu točno komplicirano, onako je moguce napravit u joomli dovoljno brzo.
A i vidim malo sam zakasnio na ovaj prvi dio xD 

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
15 godina
Tražu se ponude
MIKROBLOG: http://www.youtube.com/watch?v=v-nNksBWxNI

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
alankish kaže...

Fearless, THUMB UP.Zašto? Zato jer cijena razvoja takve web aplikacije sa navedenim servisima i opcijama i vrhunskim dizajnom u na .NET platformi ili nekoj drugoj može debelo premašiti čak i cijenu od 100k, newsletter, payway, sustav prijave...cijena može u nebo {#}

pretjerao si

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 12:22 (Harold).
15 godina
odjavljen
Harold kaže...

{#}

pretjerao si

Ako se citat odnosi na mene, možda jesam, ali nadam se da shvaćaš poantu.

15 godina
Tražu se ponude

Poštovani,
 Javljam vam se u vezi izrade web stranice.Vidim da stručno i profesionalno radite svoj posao. Tako da sam poslao već upit na nekoliko strana, ali nisam bio zadovoljan cijenom.  Naime ja i nekolicina mojih kolega pružamo savjetodavne usluge u klađenju prije sveg stranim ljudima, uglavnom to je išlo preko e-maila. Tako da raspolažemo skoro 20-30 ljudi koji nam plaćaju. Pa smo odlučili proširiti se i napraviti svoju web stranicu. Tako da smo osmislili da svatko tko želi pristup nekim dijelovima stranice treba imati username i pasword koji mu mi odobrimo. Prije svega nije nam važan dizajn, nego funkcionalnost. U sljedečim linkovima dajem vam neke slične stranice koje bi mogle poslužiti kao podloga. http://www.betrush.com/premium/ ili ovako nekako http://standardpicks.com/.

Tako da me zanima koliko je potrebno vremena za izradu, način plačanja i naravno sama cijena.
        S poštovanjem:
                                                                Josip.

Eventualne ponude na mail kiki3000@rocketmail.com

MIKROBLOG: http://www.youtube.com/watch?v=zUsyW_-P398&feature=related

0 0 hvala 0
14 godina
Tražu se ponude

Ajde ti nama lijepo objasni koji je smisao ovog topica.. Nisi ni dizajner ni developer. Šta si onda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pa covjek trazi da mu netko napravi web.
Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas
14 godina
Tražu se ponude

Ne vjerujem da će mu netko napraviti onoliko Web-ova koliko on traži...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tražu se ponude

nije ovdje uopće problem u količini webova. mi smo baš krenuli sada u nekoliko ogromnih web projekata i nekoliko manjih i kako izgleda imamo za cijelu godinu (2012) po nekoliko komada mjesečno (a to nam i nije core business). ALI, mi imamo cijelu ekipu pravih dizajnera (a ne koristimo neke free joomla template) i programera koji zaista svaki projekt rade od početka! znači Photoshop se koristi za svaki projekt za izradu layouta, a ne kopija nekog joomla templatea. uz to koristimo i razne stock fotke koje uredno kupujemo, ukoliko je potrebno.

i tu dolazimo do problema koji je u ovoj temi - CIJENA!

naš web (niti najjednostavniji) ne može koštati 3.000, 5.000 ili 10.000 kuna, ako se uzme u obzir količina ljudi i vremena koja se ulaže.

naravno, dizajneri su školovani i članovi raznih dizajnerskih društava, a ne neki samoprozvani web dizajneri nakon jednomjesečnog tečaja dreamviewera i flasha.

tako da, ako autor treba ozbiljne resurse neka mi se slobodno javi, ali ove ponude za 1k, 2k i slične igrice neka ostavi srednjoškolcima kojima će to biti dobar poligon za učenje (samo je i to učenje na krivim temeljima pa iz toga uglavnom ne izlaze neki radovi), a usput će imati i za platiti rundu vikendom ekipi.

sretno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tražu se ponude

nama je potrebna tabela koja će izračunavati iznos fasade po zadanom metru kvadratnom,
ako Vam nije baš jasno http://dragovic.co.rs/  - na desnoj strani imate primjer.
Zanima nas koliko vremena treba da se izradi i koliko košta.

Eventualne ponude na PM ili mail kiki3000@rocketmail.com

david7 na ignore.

Jukebox: http://www.youtube.com/watch?v=B8wCJ9A0TUg
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 10:09 (KIKI3ooo).

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice