Sajt sličan facebooku

poruka: 22
|
čitano: 9.746
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Sajt sličan facebooku

Zanima me kakve  dodatne programe trebaju za izradu sajta kao što je facebook.

Mislim da sajt ima chat, registraciju i svaki korisnik profil, da može uploadati slike i videa, praviti grupe i ono, sve slično facebooku.

Molio bih da odgovor dobro objasnite.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sajt sličan facebooku

I šta ti je to bitno? Da napraviš nešto slično tome?. Tj. Facebook, Twitter, Myspace...

Da, da daleko ćeš. Namigiva

ispravite me ako sam u krivu
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 19:20 (dr. zlo).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Sajt sličan facebooku

haha :D

ne... nego možda da napravim nešto slično ali samo za moj kvart.... ako nije teško. :D

16 godina
neaktivan
Potrebno ti je veliko znanje,iz tvoga posta mogu zaključiti da ga nemaš.imas dodatak za cms za joomlu no neznam koliko če ti to pomoči.
15 godina
neaktivan
Sajt sličan facebooku

da je to tako jednostavno svi bi pravili svoje sajtove slicne kao sto je facebook

facebook je jedna velika drustvena mreza,na kojoj je puno servisa,i aplikacija,i potrebno je puno znanja,puno truda,i puno ljudi za napraviti tako nesto...

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 19:29 (robx).

3 0 hvala 0
16 godina
Plod nepouzdanosti kontracepcije
15 godina
neaktivan

daj ljud ja vas fino pitam, dajte mi odgovor koji tražim.

šta se ljubomorni da se ne bih probio kao Zuckerberg :D

Znam da je tu trud,znaje,vještina,vrijeme i živci ali samo se raspitujem oko toga!

15 godina
neaktivan
Sajt sličan facebooku

Ako hoces chat instaliraj operu, a za ovo drugo nezz..........

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Chat = ajax + php + eventualno mysql ILI socket server isprogramian u javi ili necemu takvom + ajax + client u php-u

Registracija = wtf? zar to neznas?

Profil = omg...

Izgubio sam volju dalje kada sam vidio sto pitas.

15 godina
neaktivan
dario111cro kaže...

Chat = ajax + php + eventualno mysql ILI socket server isprogramian u javi ili necemu takvom + ajax + client u php-u

Profil = omg...

Hosting u prijevodu nemoguca misija osim ako nemas par milijona u djepu....

Uglavnom ako mislis pravit social network zaboravi a ako pravis samo za odredjeni broj ljudi to je najmanji problem

16 godina
neaktivan
Hahaha da se probiješ ko zuck.da to zaista možeš i želiš nebi tu postavljao pitanja več bi sam pretraživao i učio malo pomalo...
15 godina
neaktivan
lovator kaže...
dario111cro kaže...

Profil = omg...

Hosting u prijevodu nemoguca misija osim ako nemas par milijona u djepu....

Zasto par milijona? Uzmes neki bolji vps hosting i sve uredu (ili detectied hosting, ali to je skuplje). Naravno pod uvijetom da on to radi za mali broj ljudi. Ako radis za veci, onda mozes odmah iznajmiti stan u susjedstvu i natrapti ga sa serverima Cool

16 godina
Sajt sličan facebooku

Postoji nekoliko kloniranih CMS skripti kao Facebook. Ja sam ih testirao na svom računalu jer skripte nisu Free.

Zašto svi govore da treba programirati od nule kad se ne treba. Dovoljno je samo skupiti nešto love i kupi se skripta kao Facebook.

Javi mi se na PP pa ću ti dati par linkova gdje možeš provjeriti kakvih sve skripti ima za Facebook. A dalje radiš sve na svoju odgovornost.

0 0 hvala 0
16 godina
Sajt sličan facebooku
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Postoji nekoliko kloniranih CMS skripti kao Facebook. Ja sam ih testirao na svom računalu jer skripte nisu Free.

Zašto svi govore da treba programirati od nule kad se ne treba. Dovoljno je samo skupiti nešto love i kupi se skripta kao Facebook.

Javi mi se na PP pa ću ti dati par linkova gdje možeš provjeriti kakvih sve skripti ima za Facebook. A dalje radiš sve na svoju odgovornost.

Zato jer programirati nesto iz nule je jedna stvar,stvar znanja, a kupiti skriptu da bi mogao biti baja na kvartu je druga stvar.Namigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
16 godina
Lion King kaže...

Zato jer programirati nesto iz nule je jedna stvar,stvar znanja, a kupiti skriptu da bi mogao biti baja na kvartu je druga stvar.Namigiva

Pa znate i sami da onaj koji dođe ovdje pitati ovakve stvari da neće krenuti od nule. Takav ne bi došao pitati nego bi se uhvatio posla.

16 godina
neaktivan
Mislim ako radi teško da če netko koristiti još jedan face...
16 godina
neaktivan
Sajt sličan facebooku
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pojednostavljeno :)

17 godina
neaktivan
Sajt sličan facebooku

ma kakvi milijoni....

kupi hosting paket za 150kn, instaliraj joomlu na joomla.org pronađi module i pluginove za društvene mreže... postoje čak pluginovi i moduli koji ti sajt pretvore u nešto vrlo slično čak i na izgled facebooku....... poigraj se par tjedana s tim dok ne uštimaš sve (vjeruj u joomli je lako.... ne trebaju ti nikakva pretjerana znanja u PHP-u i MYSQL-u)

i igra može početi.

sad će mnogi reći: buaaaa to je krš, to nije ni blizu facebooku.... istina nije... ali budimo realni i facbook programeri nisu nešto posebno. aplikacija im je vrlo loša, spora i podložna stalnim hakiranjima.

i samo naprijed.... ne daj se.... 

mene su ti isto u početku pljuvali nadobudni programeri ali nakon 2 godine sad svi šute jer mi je projekt jako uspio....

samo imaj ideju i san i sanjaj

http://www.svijetkulture.com

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crowap kaže...
Mislim ako radi teško da če netko koristiti još jedan face...

zavisi od ideje.... ako imaš specijalizirani face onda će biti i posjeta...

sadašnji face koriste svi i uglavnom svakakve budale se skupljaju koje nemaju života ni nikakvih interesa pa im se život svodi na sakupljanje jagoda i kukuruza na farmi.

ali zavrtiti priči s istom tehnologijom ali u malo ozbiljnijem smijeru, našlo bi poklonika. bar 10ak tisuća... a to za naše prostore nije malo.

http://www.svijetkulture.com
17 godina
neaktivan
Sajt sličan facebooku

Za tvoj kvart (kao što kažeš) možeš kao što su ti već rekli uzeti neku već gotovu PHP skriptu...

Potpis ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice