... a volio bih znati odakle ste,pa da malo prodiskutiramo o tome. moj kolega koji radi isti posao ali u zagrebu,ima jahtu,vikendicu ,stan u centru,kuću...
...zakon velikih brojeva,visine primanja ?...
Iz Zagreba sam i u pravu si da je Zagreb daleko ispred ostatka Hrvatske. Tocno da je sve skuplje, ali su i prilike bolje. Zakon velikih brojeva i tu stvarno ne mogu dati neki pametan savjet osim da se preselis u Zagreb :-).
Sve u svemu, zivot treba gledati pozitivno. Ja sam se naputovao u zivotu po svijetu i vjeruj mi da vecina zemaljske kugle zivi gore od nas. Ili imaju manje novaca (Azija, Afrika, Juzna Amerika) ili nemaju prijatelja (Europa, Amerika, Australija, Novi Zeland, Juznoafricka republika). Ja ti vjerujem da ne mozes kupiti dijetetu Kinder jaje i da to nije ugodno, ali imas dijete (puno njih ga nema), cekas drugo, zivis s obitelji i svaku vecer legnes uz zenu. Ono sto mi svi smatramo tako nebitnim je u stvari vrijednost zivota. Nisam vjernik, ali ljudima koji imaju negativan stav u zivotu preporucujem da idu u crkvu. Meni ne treba, ja i bez crkve shvacam sta imam (obitelj, zdravlje) i koliko sam sretan zbog toga.