Registracija firme

poruka: 33
|
čitano: 28.415
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Registracija firme
opcom kaže...

... a volio bih znati odakle ste,pa da malo prodiskutiramo o tome. moj kolega koji radi isti posao ali u zagrebu,ima jahtu,vikendicu ,stan u centru,kuću...

...zakon velikih brojeva,visine primanja ?...

Iz Zagreba sam i u pravu si da je Zagreb daleko ispred ostatka Hrvatske. Tocno da je sve skuplje, ali su i prilike bolje. Zakon velikih brojeva i tu stvarno ne mogu dati neki pametan savjet osim da se preselis u Zagreb :-).

Sve u svemu, zivot treba gledati pozitivno. Ja sam se naputovao u zivotu po svijetu i vjeruj mi da vecina zemaljske kugle zivi gore od nas. Ili imaju manje novaca (Azija, Afrika, Juzna Amerika) ili nemaju prijatelja (Europa, Amerika, Australija, Novi Zeland, Juznoafricka republika). Ja ti vjerujem da ne mozes kupiti dijetetu Kinder jaje i da to nije ugodno, ali imas dijete (puno njih ga nema), cekas drugo, zivis s obitelji i svaku vecer legnes uz zenu. Ono sto mi svi smatramo tako nebitnim je u stvari vrijednost zivota. Nisam vjernik, ali ljudima koji imaju negativan stav u zivotu preporucujem da idu u crkvu. Meni ne treba, ja i bez crkve shvacam sta imam (obitelj, zdravlje) i koliko sam sretan zbog toga.

15 godina
neaktivan
Registracija firme

Nisu svi za imati firmu, biti odgovorni za važne odluke i kreiranje planova poslovanja. Neki bi htjeli uz pošten rad i unaprijed poznata pravila raditi i živjeti, e pa ne ide tako u Hrvatskoj. opcom, onaj policijski auto si trebao popraviti (to je prilika kakvu trebaš iskoristiti jer eto ti imaš firmu/obrt u Hrvatskoj u kojoj se tako radi).

Jedino je žalosno što ste se izborili za našu državu, a sada se svi ponašamo kao da nam je baš svejedno što je imamo i ne brinemo se za nju. 

@ opcom, a što ti misliš da naša Super Jaca & Rodijaci rade zakone tako da budu najbolji i najpošteniji ili onako kako njima za njihove "firme" najbolje odgovara.

Anyway, people face it, if you know how to use your brain it is not recomended for you to live in Croatia!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Registracija firme

Molim za informaciju kako proširiti registraciju firme, koliko to košta?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice