Razvoj potpuno nove Web stranice

poruka: 8
|
čitano: 1.420
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Bok ljudi!

Naime imam pitanje u vezi izrade Web stranice. Samo da se zna u ovome sam totalan početnik pa budite blagi :D. Planiram otvoriti tvrtku koja bi se bavila prodajom karata online kao npr. eventim. Zanima me koliko bi koštala izrada takve stranice uključujući sve troškove. Htio bih da stranica posjeduje sljedeće stvake; web shop:

• katalog
  • varijacije proizvoda
  • korisnički računi kupaca
  • integracija s Google Analytics Conversion Trackingom
  • višejezičnost
  • košarica za kupnju u što manje koraka

Nadalje stranica bi trebala posjedovati uslugu inicijalnog unosa osnovnog sadržaja:

• Početna
  • Uvjetni kupnje
  • Kontakt itd...

Također bi htio uvesti kupnju kreditnim karticama putem integracije s jednim podržanim hrvatskim/stranim payment gatewayem.

Puno hvala i nadam se da ćete odgovoriti u šro kraćem roku :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovakve stvari nisu za totalnog početnika, kreni učiti od početka sa jednostavnijim stvarima {#}

This time next year we'll be milionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Razvoj potpuno nove Web stranice

Mislio sam totalan sam početnik u cjeniku takvih stvari, razumijem gore navedene tehnologije, ali sam se malo smrzao kad sam vidio cijene do 30k kuna pa sam mislio da mi mozete pruzit uvid u to :)

13 godina
neaktivan
Karamuja kaže...

Mislio sam totalan sam početnik u cjeniku takvih stvari, razumijem gore navedene tehnologije, ali sam se malo smrzao kad sam vidio cijene do 30k kuna pa sam mislio da mi mozete pruzit uvid u to :)

Imaš već gotovih web page-a u xxxxxxxx, kupiš mjesto na serveru/host i domenu i podigneš stranicu. To je jedno od najjeftinijih riješenja, a ako hoćeš nekoga da ti to napravi platit ćeš samo trebaš naći nekoga tko će ti to odraditi. Ja neću reklamirati gotova riješenja, zbog ljudi koji znaju posao i nisu skupi ali i slabije dobiju ovakvu šansu da to nekome ovdje naprave, kompletnu stranicu i podignu je na server i domenu pa budu i admini koje ćeš plaćati za održavanje i osvježavanje stranice.

Znam neke web developere sa ovog foruma koji bi možda to i prihvatili , ali moraš se i izjasniti do koje cijene bi ti bilo prihvatljivo.

"Just A Dream ".
11 godina
neaktivan

Pa zasad ovo je samo ideja, ali ako bi se navedena ideja isla realizirati kapital bi bio do cca 13k kuna

13 godina
neaktivan
Karamuja kaže...

Pa zasad ovo je samo ideja, ali ako bi se navedena ideja isla realizirati kapital bi bio do cca 13k kuna

E ako se radi o toj lovi najbolje naći firmu koja bi ti to napravila. Kako se kaže kljuć u ruke.

"Just A Dream ".
11 godina
Karamuja kaže...

Bok ljudi!

Naime imam pitanje u vezi izrade Web stranice. Samo da se zna u ovome sam totalan početnik pa budite blagi :D. Planiram otvoriti tvrtku koja bi se bavila prodajom karata online kao npr. eventim. Zanima me koliko bi koštala izrada takve stranice uključujući sve troškove. Htio bih da stranica posjeduje sljedeće stvake; web shop:

• katalog
  • varijacije proizvoda
  • korisnički računi kupaca
  • integracija s Google Analytics Conversion Trackingom
  • višejezičnost
  • košarica za kupnju u što manje koraka

Nadalje stranica bi trebala posjedovati uslugu inicijalnog unosa osnovnog sadržaja:

• Početna
  • Uvjetni kupnje
  • Kontakt itd...

Također bi htio uvesti kupnju kreditnim karticama putem integracije s jednim podržanim hrvatskim/stranim payment gatewayem.

Puno hvala i nadam se da ćete odgovoriti u šro kraćem roku :D

Jednostavno zaboravi custom stranice ako nemaš novaca i uzmi ovo:

http://www.opencart.com/

I možeš kupiti neku lijepu temu ovdje:

http://themeforest.net/category/ecommerce/opencart

Brdo ekstenzija za opencart ovdje:

http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension

Samomrzeći hrvat
11 godina
neaktivan

Izvoli javi mi se na mail...webshop6@gmail.com