Pretraživači

poruka: 23
|
čitano: 6.703
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pretraživači

Pozz

napravio sam web stranicu i htio bih biti na 1 google strani kada mi se upiše na pretraživac neke od ključnih riječi.

napravio sam meta tagove sa ključnim riječima i opisom ali mi to ne pomaže, zna netko kako da mi web stranica bude pozicionirana na 1 str google pretraživaća.

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Pretraživači

Evo ti pa čitaj (i plači):

http://www.ehow.com/how_2084407_first-page-google-search-results.html

Sažetak:

"A lot of patience. Ranking on the first page of Google will take anywhere between 6 to 12 months (with at least 20-30 hours of work per month)."

Alfa Romeo is latin for: Yes I will, but only because of your special car. Audis are mainly built for German cement salesmen.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 15:17 (Mr. Fugitive).
17 godina
zoki07 kaže...

Pozz

napravio sam web stranicu i htio bih biti na 1 google strani kada mi se upiše na pretraživac neke od ključnih riječi.

I tata bi, sine :)

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
14 godina
neaktivan
Pretraživači

DA znam sve to stoji al mi nije jasno nešto, napravim web za nogometni klub i drugi dan je već na 1 str google-a kad upišem ključnu riječ a za ostel web str napravim isto i nema ih nigje mislio sam da sam ja negdje pogriješio mozda al brijem da ne :S

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
zoki07 kaže...

DA znam sve to stoji al mi nije jasno nešto, napravim web za nogometni klub i drugi dan je već na 1 str google-a

Znaci, kad upises u Google ključne riječi

nogometni klub

odmah ti je taj web na prvoj stranici?

17 godina
mbaksa kaže...
zoki07 kaže...

DA znam sve to stoji al mi nije jasno nešto, napravim web za nogometni klub i drugi dan je već na 1 str google-a

nogometni klub

Zasto ne. Ako je uplatio adwordse i ako je stavio postenu cifru po kliku :) Bude odmah ispod Googleovog loga :)

17 godina
moderator
tnakir kaže...
mbaksa kaže...
zoki07 kaže...

nogometni klub

Zasto ne. Ako je uplatio adwordse i ako je stavio postenu cifru po kliku :) Bude odmah ispod Googleovog loga :)

LOL. Da, jedino tako. Nadam se da ce shvatiti na koji zakljucak ga pokusavam navuci...

14 godina
neaktivan

Pokusavas mu objasniti da je odabrao krivu kljucnu rijec ;)

Pa je na prvoj stranici za pojam "nogometni klub tajitaj" a ne za "nogometni klub".

Jer za "nogometni klub" ima konkurencije, dok za "nogometni klub tajitaj" nema, pa je na 1 mjestu ;)

http://postica.net/ - Šalje besplatno elektronske čestitke
17 godina
moderator
postica kaže...

Pokusavas mu objasniti da je odabrao krivu kljucnu rijec ;)

Pa je na prvoj stranici za pojam "nogometni klub tajitaj" a ne za "nogometni klub".

Jer za "nogometni klub" ima konkurencije, dok za "nogometni klub tajitaj" nema, pa je na 1 mjestu ;)

Eh, sad si mu otkrila tajnu!  {#}

14 godina
neaktivan
Pretraživači

da doro malo sam se zeznuo pri obj. ali msilim na nogometni klub saimenom naravno, al ne kuzim radio sam vec par web-a i kod dotičnog nogometnog klubi i rukometnog kluba kada se upiše ključna riječ Sa imenom kluba odmah mi je na 1 mj ali za galerije, slane sobe, i sl nije mi ni blizu pri vrhu tj nema je uopće kod nekih a sve sam koristio isto description, keywords .

0 0 hvala 0
16 godina

-polako, prvo te moraju indexirati...

btw, klučnu riječ napiši na nekoliko načina, padeži, što kraće, sa i bez baših slova itd.. -ne kao 'nogometni klub neko ime', nego: nogomet, nogometni, klub, club, ime, ime neko, neko ime...

svaka od tih riječi se automatski kombinira, daje bolji rezultat.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
moderator
ihush kaže...

btw, klučnu riječ napiši na nekoliko načina, padeži, što kraće, sa i bez baših slova itd.. -ne kao 'nogometni klub neko ime', nego: nogomet, nogometni, klub, club, ime, ime neko, neko ime...

Na vise mjesta ljudi navode kako Google uopce ne gleda kljucne rijeci - ne znam koliko je to istina. Jedan od faktora je to koje se rijeci pojavljuju u sadrzaju stranice, koliko linkova vodi na tvoju stranicu, koliko cesto se stranica azurira.

17 godina
mbaksa kaže...
ihush kaže...

Na vise mjesta ljudi navode kako Google uopce ne gleda kljucne rijeci - ne znam koliko je to istina. Jedan od faktora je to koje se rijeci pojavljuju u sadrzaju stranice, koliko linkova vodi na tvoju stranicu, koliko cesto se stranica azurira.

definitivno kljucne rijeci vise ne igraju. Igra ime domene/url (google likes url rewriteing), title tag, h tagovi, altovi, broj linkova prema stranici te rank stranica sa kojih linkovi idu i n drugih stvari. Keywordsi ne igraju jer su se dosta zlouporabili (afera bmw)

17 godina
tnakir kaže...
mbaksa kaže...

definitivno kljucne rijeci vise ne igraju. Igra ime domene/url (google likes url rewriteing), title tag, h tagovi, altovi, broj linkova prema stranici te rank stranica sa kojih linkovi idu i n drugih stvari. Keywordsi ne igraju jer su se dosta zlouporabili (afera bmw)

sam oda se nadovežem - to se zove SEO! to traje, to se stalno mijenja, nema jednostavne formule za biti #1!

14 godina
neaktivan
Pretraživači

sve to stoji a kako onda primjer: otvorena je slana soba u smb-u prije par dana  i ja napišem slana soba smb i evo je odma na 1 mj meni u google-u a ja također radim neku slanu sobu u smbu i stavim na web i nema je nigdje.. samo mi to nedje u glavu zkj nece nez koji je razlog jer stranice su po tim meta tagovima iste..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pretraživači

Google odavno ne gleda meta tagove jer se to zloupotrebljavalo, stavljali bi u meta tagove česte i popularne riječi iako nema veze sa tom stranicom pa bi se stranice na taj način bolje pozicionirale. Nema toga više.

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pretraživači

ocke da

ajde nek neko pogleda kaj ova str ima a napravljena je prije par dana i kada upišem slana soba samobor odma mi je prva

http://www.natalis-samobor.hr/

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
zoki07 kaže...

ocke da

ajde nek neko pogleda kaj ova str ima a napravljena je prije par dana i kada upišem slana soba samobor odma mi je prva

http://www.natalis-samobor.hr/

hvala

Ne kuzim kaj te muci njofra. Koliko vidim, jedina slana soba u Samoboru. Zakaj ne bi bila prva? Ili na prvoj stranici? Zakaj bi ikaj drugo bilo prije nje?

14 godina
neaktivan
Pretraživači

hmm da al ja sam naravio još jedan web i stavio sam na web isto je slana soba u samoboru i nema  mi je nigdje niti na orvih 10 str na google-u pa zato pitam a sve sam isto napisao kao i ta natalis slana soba.? a frajer me traži da mora biti bar na 1 str u google ne na prvom mjestu al na 1 str kada napiše samobor slana soba?

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

A zasto bi tvoja stranica bila medju prvih deseta? Ocito se pojmovi slana soba samobor vezu uz tu natalis - i svi ovi ostali linkovi govore o toj sobi i imaju linkove na nju. Znaci, tebi su cak veci problem sve ove druge stranice ne kojoj se spominje slana soba natalis. Linkovi na tvoju stranicu trebaju biti vazniji od linkova na tu slanu sobu - trebas ih imati vise i trebaju biti na posjecenijim/relevantnijim webovima. Pa pogledaj gdje se sve nalaze linkovi na slanu sobu natalis. Gdje su linkovi na tvoju stranicu? Do ovih zakljucaka si mogao i sam doci - samo si trebao malo razmisliti.

SEO covjece, SEO. Trazi taj pojam i uci.

17 godina
zoki07 kaže...

hmm da al ja sam naravio još jedan web i stavio sam na web isto je slana soba u samoboru i nema  mi je nigdje niti na orvih 10 str na google-u pa zato pitam a sve sam isto napisao kao i ta natalis slana soba.? a frajer me traži da mora biti bar na 1 str u google ne na prvom mjestu al na 1 str kada napiše samobor slana soba?

ako si čovjeku naplatio posao i obećao da će biti #1 ond si u gadnim problemima, jer ti nitko ne može garantirati #1!

kao što sam ti ranije napisao, ali i kolega mbaksa - SEO!

uči, čitaj, isprobavaj,...

eventualno neku knjigu kupi i SRETNO!

14 godina
neaktivan
Pretraživači

kaj tocno znaci optimizacija web tražilice,

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pretraživači
zoki07 kaže...

kaj tocno znaci optimizacija web tražilice,

pa to ti valjda znaci kad ovi iz google-a, binga ili cega vec  napisu bolje algoritme za pretrazivanje interneta.

A optimizacija web stranica ZA web trazilice znaci pisanje sadrzaja i strukture web stranice kako bi bila bolje rangirana od strane pretrazivaca. Faktora ima mali milijun, tutoriala i materijala za citanje jos toliko...

Nesto mi se dogadja. Dopiydilo mi je piydit :(
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 10:30 (tnakir).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice