Osnovne postavke za FilaZillu klijent

poruka: 10
|
čitano: 1.162
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam ftp host, username i  password, trebaju mi , a nemogu ih nigdje na netu pronaći,

ili nisam dovoljno googlao,  screenschootove za postavljanje stranice na host- tutorijal za FileZila klijent

Nisam baš vičan u tim  stvarima,  tek  učim. Help !!!

deiv

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Osnovne postavke za FilaZillu klijent

username i pass ti treba datti onaj čiji je host i tko ti ga je dao(provider ili netko drugi ) i onda pod novo u filezili samo pišeš sve što ti ona ponudi za upis.
Onaj tko ti je dao ftp taj ti mora dati i sve što treba za ftp vezu.Otprilike .

Private
16 godina
neaktivan

očito nisi guglao ja sam iz prve našao screenshotove na kojima se vidi kako se stavljaju stranice na host (gl*p si ako to nisi moga skuzizi bez screenshotova)

k1.c0
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne znam da li sam  postavio baš dobro pitanje.

Imama adresu hosta, username i  password. Imal sam i  stranicu www.igrajmo-sah.com.

uplodal sam ju preko  FilaZile, nekaj sam prčkal i  sve sam pobrisal na serveru.

Kako da sve opet vratim.

Sada sam  nešto isprobaval, Kaže   se da  sve stavlja u  public_html, tako  sam i  napravil, ali ja sam uplodal  cijeli lokalni  folder u taj public.

Ne znam dali je to  dobro , i  sada kad sam  pokušao  otvoriti stranicu ,  pokazuje mi  taj  folder i onda moram kliknut na njega da mi se otvori stranica.
U čemu  griješim ?

deiv
15 godina
neaktivan

Ja nisam postavljal stranice na host , nego sam  ih  tak  dobil, nekaj sam prčkal pa sam na serveru  sve pobrisal i zato pitam

da to popravim. A i tek  sam počel učit web  itd.... , daj ak  si  takav  iluminat u  IT.

Objasni kak da vratim one foldere kaj sam pobrisal mail, public_ftp, public_html , onda budem valjda mogel napraviti upload!?

deiv
16 godina
neaktivan

obrati se onome tko ti daje hosting meni je otvorilo stranicu na kojoj je tvoj šah i sve je u redu nema niako one bijele stranice preko koje ulazis u folder

k1.c0
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To sam ja sada nešto radil  u  FilaZilla ,  ono kaj si mi poslal da pogledam, Hvala.

Daj  mi  reci , ako znaš kako da blokiram desni  klik miša kad neko dođe da ne gleda  codove.

I daj  mi  reći , puno  pitanja za početnika, na kojem programu  mogu isprobavat javascript funkcije  pa da to i  odmah  vidim dal sam dobro napravil......

Sorry ako te mučim?

deiv
16 godina
neaktivan

neka ti ovako izgleda body tag u kodu

<body onContextmenu="return false;"><br />  

</body>

k1.c0
15 godina
neaktivan

Hvala, radi !!!!

Jedno pitance ?

Šah je pisan javascriptom.

Nisam nikada programiral, funkcije kodova koje se nalaze u  tom javaskriptu gdje ih  mogu pregledavati i eksperementirat s njima u

kojem programu , da provjeravam varijable i parametre, htel bi  si  nekaj u šahu  promjenit i  doradit!!!! jer to je bila neka demo  verzija.

Gdje mogu  vidjet rezultate nekih blokova funkcija ? Puno  pitam ,  već  sam rekel da sam se zainteresiral zbog tog što  sam ljubitelj  igranja šaha i za izradu sajta na webu ,  htel  bi  napraviti i online chess in  real time , otom potom. pogledaj ove funcije  pa mi  reci  molim te ako  znaš od kuda da počnem ?

function Z(c,U,C,s,e,A,B,K){        var z=-1,C=-C,V=8-U,b=Al,r=R,S,E=r[e],g,d        if(C<-400)return[C,s,e]        r[e]=S=r[s]        r[s]=0        if(S) G[V][G[V].length]=[S,e]        if(S-U==1 && r[e+Ds[U>>3]]>15)        {               r[e]+=4        }        if(S-U==6&&(s-e==2||e-s==2))        {               g=s-4+(s<e)*7               d=(s+e)>>1               r[g]=0               r[d]=U+2        }        var L=Pz(U,K,C),N=L.length,n        if(N)        {               if(c)               {                       L.sort(cp)                       c--                       var i=L[0],j=i[1],k=i[2],t                       b=-Z(c,V,i[0],j,k,-B,-A,i[3])[0]                       for(z=1;z<N;z++)                       {                               if(b>A) A=b                               n=L[z]                               t=-Z(c,V,n[0],n[1],n[2],-A-1,-A,n[3])[0]                               if((t>A)&&(t<B))t=-Z(c,V,n[0],n[1],n[2],-B,-t,n[3])[0]                               if(t>b)                               {                                      b=t                                      j=n[1]                                      k=n[2]                                      if(t>A)A=t                                      if(b>B)                                      {                                              break                                      }                               }                       }               }               else               {                       b=Al                       while(--N&&B>b)                       {                               if(L[N][0]>b)                               {                                      b=L[N][0]                               }                       }               }        }        else        {               fy(0)        }        if(g)        {               r[g]=U+2               r[d]=0        }        r[s]=S        r[e]=E        G[V].length--        return[b,j,k]} // Z function Sf(c,U,s,e,K){        var E=R[e],S=R[e]=R[s]        R[s]=0        H()        U=Z(c,U,0,BE,BE,Al,Bt,K)        R[s]=S        R[e]=E        return U[0]} // Sf

deiv
16 godina
neaktivan

ja ti nemam pojma o javascriptu samo PHP , HTML i CSS

k1.c0
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: