Imam ftp host, username i password, trebaju mi , a nemogu ih nigdje na netu pronaći,
ili nisam dovoljno googlao, screenschootove za postavljanje stranice na host- tutorijal za FileZila klijent
Nisam baš vičan u tim stvarima, tek učim. Help !!!
Imam ftp host, username i password, trebaju mi , a nemogu ih nigdje na netu pronaći,
ili nisam dovoljno googlao, screenschootove za postavljanje stranice na host- tutorijal za FileZila klijent
Nisam baš vičan u tim stvarima, tek učim. Help !!!
username i pass ti treba datti onaj čiji je host i tko ti ga je dao(provider ili netko drugi ) i onda pod novo u filezili samo pišeš sve što ti ona ponudi za upis.
Onaj tko ti je dao ftp taj ti mora dati i sve što treba za ftp vezu.Otprilike .
očito nisi guglao ja sam iz prve našao screenshotove na kojima se vidi kako se stavljaju stranice na host (gl*p si ako to nisi moga skuzizi bez screenshotova)
Ne znam da li sam postavio baš dobro pitanje.
Imama adresu hosta, username i password. Imal sam i stranicu www.igrajmo-sah.com.
uplodal sam ju preko FilaZile, nekaj sam prčkal i sve sam pobrisal na serveru.
Kako da sve opet vratim.
Sada sam nešto isprobaval, Kaže se da sve stavlja u public_html, tako sam i napravil, ali ja sam uplodal cijeli lokalni folder u taj public.
Ne znam dali je to dobro , i sada kad sam pokušao otvoriti stranicu , pokazuje mi taj folder i onda moram kliknut na njega da mi se otvori stranica.
U čemu griješim ?
Ja nisam postavljal stranice na host , nego sam ih tak dobil, nekaj sam prčkal pa sam na serveru sve pobrisal i zato pitam
da to popravim. A i tek sam počel učit web itd.... , daj ak si takav iluminat u IT.
Objasni kak da vratim one foldere kaj sam pobrisal mail, public_ftp, public_html , onda budem valjda mogel napraviti upload!?
obrati se onome tko ti daje hosting meni je otvorilo stranicu na kojoj je tvoj šah i sve je u redu nema niako one bijele stranice preko koje ulazis u folder
To sam ja sada nešto radil u FilaZilla , ono kaj si mi poslal da pogledam, Hvala.
Daj mi reci , ako znaš kako da blokiram desni klik miša kad neko dođe da ne gleda codove.
I daj mi reći , puno pitanja za početnika, na kojem programu mogu isprobavat javascript funkcije pa da to i odmah vidim dal sam dobro napravil......
Sorry ako te mučim?
neka ti ovako izgleda body tag u kodu
<body onContextmenu="return false;"><br />
</body>
Hvala, radi !!!!
Jedno pitance ?
Šah je pisan javascriptom.
Nisam nikada programiral, funkcije kodova koje se nalaze u tom javaskriptu gdje ih mogu pregledavati i eksperementirat s njima u
kojem programu , da provjeravam varijable i parametre, htel bi si nekaj u šahu promjenit i doradit!!!! jer to je bila neka demo verzija.
Gdje mogu vidjet rezultate nekih blokova funkcija ? Puno pitam , već sam rekel da sam se zainteresiral zbog tog što sam ljubitelj igranja šaha i za izradu sajta na webu , htel bi napraviti i online chess in real time , otom potom. pogledaj ove funcije pa mi reci molim te ako znaš od kuda da počnem ?
function Z(c,U,C,s,e,A,B,K){ var z=-1,C=-C,V=8-U,b=Al,r=R,S,E=r[e],g,d if(C<-400)return[C,s,e] r[e]=S=r[s] r[s]=0 if(S) G[V][G[V].length]=[S,e] if(S-U==1 && r[e+Ds[U>>3]]>15) { r[e]+=4 } if(S-U==6&&(s-e==2||e-s==2)) { g=s-4+(s<e)*7 d=(s+e)>>1 r[g]=0 r[d]=U+2 } var L=Pz(U,K,C),N=L.length,n if(N) { if(c) { L.sort(cp) c-- var i=L[0],j=i[1],k=i[2],t b=-Z(c,V,i[0],j,k,-B,-A,i[3])[0] for(z=1;z<N;z++) { if(b>A) A=b n=L[z] t=-Z(c,V,n[0],n[1],n[2],-A-1,-A,n[3])[0] if((t>A)&&(t<B))t=-Z(c,V,n[0],n[1],n[2],-B,-t,n[3])[0] if(t>b) { b=t j=n[1] k=n[2] if(t>A)A=t if(b>B) { break } } } } else { b=Al while(--N&&B>b) { if(L[N][0]>b) { b=L[N][0] } } } } else { fy(0) } if(g) { r[g]=U+2 r[d]=0 } r[s]=S r[e]=E G[V].length-- return[b,j,k]} // Z function Sf(c,U,s,e,K){ var E=R[e],S=R[e]=R[s] R[s]=0 H() U=Z(c,U,0,BE,BE,Al,Bt,K) R[s]=S R[e]=E return U[0]} // Sf
ja ti nemam pojma o javascriptu samo PHP , HTML i CSS