Ovako, zanima me da li će doći do nekakvih problema u bazi podataka ako instaliram portal i forum na istu bazu podataka, dakle da ne koristim dvije baze podataka za dva softverska programa.
Eto, to bi bilo to ukratko...
Ovako, zanima me da li će doći do nekakvih problema u bazi podataka ako instaliram portal i forum na istu bazu podataka, dakle da ne koristim dvije baze podataka za dva softverska programa.
Ovisi o čemu pričaš. Koji portal, koji forum itd?
Malo više detalja trebamo.
Worpress + IPBoard.
Softverski program? Znaš što je program? Znaš što je softver? To što si napisao je slično kao da si napisao programski program ili softverski softver.
Ne bi trebalo biti nikakvih problema. Na kraju krajeva, u pravilu svaki cms, blog, forum... ti nudi da si odabereš prefiks njegovih tablica - odabereš različite prefikse (zapravo vjerojatno ništa ni ne moraš odabirati, nego su ti već vjerojatno po defaultu ponuđeni različiti prefiksi) i to je to.