Loading stranice koji nikada ne prestaje

poruka: 6
|
čitano: 1.092
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Stranica je otvorena offline i svi linkovi u njoji rade medutim kada kliknem bilo koji link stranica se otvori odmah sva medutim vidim da firefox nastavlja beskrajno lodati stranicu???? (u status bar pise done ali kraj naslova stranice u tabu vidim da se vrti tj loda)

i will never be the same again i will keep on fighting til the end i can walk on water, i can fly i will keep on flying til i die
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Loading stranice koji nikada ne prestaje
Escudo kaže...

Stranica je otvorena offline i svi linkovi u njoji rade medutim kada kliknem bilo koji link stranica se otvori odmah sva medutim vidim da firefox nastavlja beskrajno lodati stranicu???? (u status bar pise done ali kraj naslova stranice u tabu vidim da se vrti tj loda)

Možda neki javascript nešto radi (među njima i Google Analytics?) ili pokušava skinut neku linkanu sliku koja ne postoji...

čist kod, duga ljubav
16 godina
neaktivan

Javascripita nema i nema linkanih slika..

i will never be the same again i will keep on fighting til the end i can walk on water, i can fly i will keep on flying til i die
16 godina

Kod mene je bio taj problem kad sam imao neku JavaScript na stranici, pa je prvo pocelo na Chromu samo loudirat, a za par dana i na ostalim preglednicima.

http://tinychat.com/bug - Chat za sve Bug forumaše

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mora da je do javascript-a.

16 godina
neaktivan

Pa ako sve u njoj radi, ne vidim zašto se opterećivaš time. Jeli imaš cijelu stanicu(i slike i slično) na HD-u, ili samo loadiraš iz cache-a?!

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice