morat ćeš bit aktivniji, a dok ne izađe 2.0.2 bit će dobra i ova :D
Korisničke skripte za Bug Online Forum
- poruka: 358
- |
- čitano: 152.813
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
To je to, v2.0.2 vani, falio mi je jedan break na ocito krucijalnom mjestu...
Probajte samo ponovno instalirati sa userscripts.org, nije potrebno uklanjati skriptu.
Međutim za sve koje prelaze sa stare bug extra skripte bi bilo dobro da je uklone te mozda i resetiraju
cache za Bug forum.
Probajte samo ponovno instalirati sa userscripts.org, nije potrebno uklanjati skriptu.
Sad ćemo morati pilat vlad0-u da update-a Bug Forum BlackOut.
Međutim za sve koje prelaze sa stare bug extra skripte bi bilo dobro da je uklone te mozda i resetiraju
cache za Bug forum.
sad je sve ok :)
ja nisam brisao cache i radi normalno...ali ne škodi ga očistit :)
Sad ćemo morati pilat vlad0-u da update-a Bug Forum BlackOut.
U cemu je stvar sa tim blackoutom?
Mislim sto tocno stvara probleme...
U cemu je stvar sa tim blackoutom?
U boji.
Mozes li napravit jos par slika, stavi i edit pogled, ako je samo donji dio problem mogu to i ja srediti,
medutim da promijenim boje naslova (narancasti gradient) mi nebi bilo previse zgodno.
Mozes li napravit jos par slika, stavi i edit pogled, ako je samo donji dio problem mogu to i ja srediti,
medutim da promijenim boje naslova (narancasti gradient) mi nebi bilo previse zgodno.
Ne trebaš ništa mijenjati, sve je OK. Postati ću vlad0-i u njegovoj temi, jednostavno treba dodati novi element i definirati mu boju. Meni je ova zatamnjena boja super ali ona nije u skladu s bojama BUL Foruma.
EDIT: Vidi na slici, ostavio sam uključen i BOL Extra.
evo...
al on bi trebao ubacit to u stil, ti ne mjenjaj ništa
Ja sam maknuo boju pozadine sa ovog dolje "footera" gdje su filtri jer je zapravo viska, samo mi promaklo jer je iste boje kao pozadina.
On moze onda samo promijeniti gradient na vrhu. Evo 2.0.3 je gore. To je ujedno i jedina promjena tako da ne mora skidati kome ne treba.
Svaka čast! Ne mogu zamisliti više forum bez ovoga...
Ispravio sam jedan mali bug kod prikaza poruke da "nema aktivnih tema", umjesto poruke je najcesce samo
ispisana prazna tema u sidebaru a trebalo bi izgledati kao na priloženoj slici.
Tako da kome smeta može skinuti najnoviju verziju sa userscripts.org ili direktna instalacija sa prvog posta teme.
Pozdrav.
Mali update, dodao sam i blackout izdanje sidebara, za one koje koristite vlad0-ov blackout skin.
Link u prvom postu.
Isprobajte pa javite dali se možda treba još nešto prilagoditi.
Pozdrav.
Mali update, dodao sam i blackout izdanje sidebara, za one koje koristite vlad0-ov blackout skin.
Link u prvom postu.
Pozdrav.
Pa to je krasno! Sad ja neću morati ništa raditi.
Link u prvom postu.
odlično :)
samo ja npr koristim blackout samo kad sam na forumu po mraku, po danu ne...
onda ružno izgleda bez skina...
Pa to je krasno! Sad ja neću morati ništa raditi.
pa mogao bi ipak
Link u prvom postu.
odlično :)
samo ja npr koristim blackout samo kad sam na forumu po mraku, po danu ne...
onda ružno izgleda bez skina...
A jesi zahtjevan
Nije crni header tako ruzan ni s obicnim skinom, također ako ti se da mozes staviti obe verzije pa
aktivirati/deaktiirati verziju po potrebi...
Inace pricekaj da vlad0 napravi svoje ako bude htio... btw, mogao bi i sam dodati ovako nesto u svoj css, mozda dodas !important iza
svake stavke ako moras.
A jesi zahtjean
Nije crni header tako ruzan ni s obicnim skinom, također ako ti se da mozes staviti obe verzije pa
aktivirati/deaktiirati verziju po potrebi...
Inace cekaj da vlad0 napravi svoje... btw samo bi trebao dodati ovako nesto u svoj css, mozda doda !important ako mora.
nisam, samo ga pokušavam nagovorit da to napravi
sad i imam oba :)
...
Inace cekaj da vlad0 napravi svoje... btw samo bi trebao dodati ovako nesto u svoj css, mozda doda !important ako mora.
nisam, samo ga pokušavam nagovorit da to napravi
sad i imam oba :)
pa sami napravite, nije neka znanost.
pa sami napravite, nije neka znanost.
za mene je :)
pokušao jesam, ali neuspješno...
drnde faco, hvala ti najljepša. radi tebe mi je surfanje forumom već više od godine dana puno ugodnije. Hvala ti od srca!
Link u prvom postu.
Pozdrav.
Drnde ovo je super.
TI i Vlad0 u kombinaciji + FT DeepDark tema za FF, fantazija.
cache za Bug forum.
Nakon dugo vremena pasivnosti, odlučio sam se malo aktivirati i instalirao ovu skriptu na Operu. Primjetio sam jedan problem, kada pokušam pritisnuti TU, TD, HVALA, PRIJAVI ILI ARHIVIRAJ to ne uspijevam nego me samo baci na vrh stranice. Nadam se da će ovo biti rješeno, jer je za mene forum bez skripte gotovo nezamisliv.
Koristim ovaj dodatak intezivno već 2 mjeseca i svaka pohvala. Nezamislivo je surfati BUGom bez njega.
Nadam se potpunoj implementaciji u forum od administracije BUGa jer većina korisnika bezveze troši klikove na miševima otvarajući teme koje pratim i sudjelujem, a ovo je genijalno.
Koristim ovaj dodatak intezivno već 2 mjeseca i svaka pohvala. Nezamislivo je surfati BUGom bez njega.
Nadam se potpunoj implementaciji u forum od administracije BUGa jer većina korisnika bezveze troši klikove na miševima otvarajući teme koje pratim i sudjelujem, a ovo je genijalno.
Slažem se. Obična verzija je imala bug pri kojem je svaka tipka ispod posta vodila na vrh stranice. To je ispravljeno, a molio bih da se to popravi i u blackout verziji. Hvala.
Nemogu nikako instalirati na Operu. Dajte mi link da downloadam taj .js file. Skinuo sam source code i probavao ali ne uspjeva.
Opera 11.64
Nemogu nikako instalirati na Operu. Dajte mi link da downloadam taj .js file. Skinuo sam source code i probavao ali ne uspjeva.
Opera 11.64
Evo link na skriptu. Probaj ovaj UJS manager, jako zgodan dodatak Operi.
Imam već UJS manager. Nešto ću iskemijat, valjda proradi jer je Opera miljama ispred ostalih browsera, a genijalnost side panela i mail clienta nemoram ni spominjat.
Slažem se. Obična verzija je imala bug pri kojem je svaka tipka ispod posta vodila na vrh stranice. To je ispravljeno, a molio bih da se to popravi i u blackout verziji. Hvala.
Trabalo bi raditi sada ...
Opera 11.64
Imas ovdje uputstva sa slikama korak po korak, mozda pomogne:
http://www.howtogeek.com/howto/3986/set-up-user-scripts-in-opera-browser/
Evo uspio sam. Greška je bila što sam u preferences ostavio staru putanju, a u UJS manager postavio novu. Makao sam UJS manager i odredio putanju u preferences.