Kako povečati posječenost na blogu ili stranici

poruka: 1
|
čitano: 2.309
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Kako da povečate posječenost na vašem blogu ili st

Ovu temu sam napravio kako bih pomogao mnogim blogerima ili onim koji više vole da prave web stranice, a čiji je problem veoma mali broj posjetilaca.

Loša domena broj linkova i m ali broj posjetilaca uzrokuje veoma lošu poziciju vašeg bloga na poznatim tražilicama (sigurno ste nekada pokušali na google tražiti svoj blog ali niste ga uspjeli pronaći). Na internetu ima mnogo stranica koje svojim uslugama pomažu da povečate broj posjetilaca a jedna od njih je i ova koju ću sada objasniti.

Lično sam se registrovo na ovu stranicu i u prvih nekoliko dana dnevna posječenost mi se povečala .S obzirom da sam u prvoj fazi razvoja...to je i više nego dobro...

Prilikom registracije primjetit će te da su vam potrebni neki kodovi...Iznad toga nalazi se tabela sa 6 linkova na neke strainice.Ulazite jednu po jednu i kopirate kodove na odgovarajuče mjesto i onda popunite lične podatke....i registrujete se...

Onda vam na e-mail pristiže poruka o aktivaciji računa...i onda se logujete...prilikom logiranja bit tražit će vam user ID i pasword...User ID je onaj broj koji se nalazi na kraju onog linka za aktiviranje računa.

Kada se ulogujete imate tri rubrike u meniju a u jednoj če te pronaći neke banere i linkove koje stavite u svoj blog...ili promovišete bilo gdje na internetu...Svako ima poseban broj na tom baneru ili linkovima i to vam omogučava da npr.neko drugi klikne na njega i registuje se a vi dobijate jedan bod...Kada skupite 10 da ih nazovem bodovima prelazite u drugu fazu...i to vjerovatno omogučaje još više posjetilaca...

Sa 10 osoba koji se registruju preko vašeg banera imate mjesečno preko milion posjeta...Nisam baš siguran u to ... ali ljudi po forumima kažu da je to tačno...

Neznam tačno način na koji ovo radi ali treba probat jer je besplatno...

Evo link za registraciju:<a href ="http://www.fwebtraffic.com/?rid=1275898"/

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 20:41 (Edo9999).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice